Bakırköy'deki o olayda savcı oğlu ve 4 kişi serbest…

Bakırköy’de Hakim Savcılar Lojmanları’nda oturan bir savcının oğlu balkondan pompalı tüfekle ateş açtı, saçmalardan iki kişi yaralandı. Polis özel tim ve özel harekât ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde 5 kişi gözaltına alındı.

Bakırköy'deki o olayda savcı oğlu ve 4 kişi serbest…

Bakırköy’de Hakim Savcılar Lojmanları’nda oturan bir savcının oğlu balkondan pompalı tüfekle ateş açtı, saçmalardan iki kişi yaralandı. Polis özel tim ve özel harekât ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde 5 kişi gözaltına alındı.

Bakırköy'deki o olayda savcı oğlu ve 4 kişi serbest…
08 Eylül 2017 - 14:27 - Güncelleme: 15 Eylül 2017 - 11:30
Reklam

Bakırköy’de Ataköy 5. Kısım Mahallesi’ndeki Hakim Savcılar Lojmanları yakınında silah sesleri duyuldu. Takviye polis ekiplerinin sevk edildiği olayda 2 kişi yaralandı. Silah kullanan kişinin lojmanda kalan bir savcının oğlu olduğu öğrenildi.

CNN’in haberine göre; olayın parkta yaşanan tartışmadan kaynaklandığı, tartışmanın tarafı olan savcının oğlunun, tartıştığı kişilere evinden aldığı yivsiz pompalı tüfekle ateş ettikten sonra tekrar eve girdiği öğrenildi. Polis Bakırköy Adliyesi'nde görevli olduğu öğrenilen savcının oğlunu teslim almak için lojmana girdi. Polise teslim olan savcının oğlu gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Vücutlarına saçmalar isabet eden 2 yaralının hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

BİR GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI
Görgü tanıkları olay anının basın mensuplarına anlattı. Adının açıklanmasını istemeyen görgü tanığı, “Akşam saatleriydi, arkadaşlarla kafede oturuyorduk. Bir bağırtı duyduk. Bağırtıya doğru baktık, eşofmanlı genç bir çocuk esnafın üzerine yürüdü. Esnaf da bunu biraz hırpaladı gibi oldu. Sonra geri gitti. Çocuk geri gelecek diye beklerken bir baktık, yukarıdan silahlar sıkıyorlar. Çoluk çocuk hepimiz yerlere yattık. Bir baktık iki kişi göğsünden hafif yaralandı. Bir baktık yukarıdan ses bombası attı. Sonra özel harekat polisleri geldi” dedi.

2017/09/8209703.jpg

SAVCI OĞLU VE KAFE ÇALIŞANLARI SERBEST BIRAKILDI
Olayın ardından gözaltına alınan Bakırköy Cumhuriyet Savcısı A.G.’nin 20 yaşındaki oğlu G.S.G. emniyetteki işlemlerinin ardından Nöbetçi Bakırköy Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan G.S.G.’yi darp ettiği belirtilen ve gözaltına alınan 4 kişi de ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturmasının devam etiği öğrenildi.

2017/09/940177.jpg

OLAYIN AYRINTILARI SORUŞTURMA DOSYASINDA
Tarafları ve tanıkların anlatımına göre olay şöyle gelişti. G.S.G,dün akşam kız arkadaşıyla Ataköy’de bulunan bir parkta oturduğu sırada, hemen yan kafede bulunan bir kişi ile aralarında ’dik bakma’ meselesi yüzünden tartışma başladı.

Tartışmaya kafe çalışanları da dahil oldu. G.S.G. kafe çalışanları tarafından darp edildi. Çalışanlar bu sırada sandalyelerle de vurdular. G.S.G kaldıkları lojmana gitti. G.S.G. 7. kattaki evin balkonundan parka doğru rastgele ateş etti.

2017/09/7258917.jpg

Olayda 2 kişi saçma isabetiyle yaralandı. Olay yerine de polis ve savcı geldi. Savcı eşliğinde evde arama yapan polisler, kuru sıkı tabancaya ve dolu av fişeğine el koydu. G.S.G’nin kullandığı belirtilen pompalı tüfek evde bulunamadı.

Parkta yapılan incelemede de boş av fişeği bulundu. Şüpheli G.S.G. polisteki ifadesinde kuru sıkıyla ateş ettiğini iddia ettiği öğrenildi. >hurriyet.com.tr
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum