Bakırköy’de güpegündüz drift kâbusu

Bakırköy'de uzun bir süredir drift kâbusuyla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen ilçe sakinleri, durumdan ve yetkililerin ilgisizliğinden şikâyetçi…

Bakırköy’de güpegündüz drift kâbusu

Bakırköy'de uzun bir süredir drift kâbusuyla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen ilçe sakinleri, durumdan ve yetkililerin ilgisizliğinden şikâyetçi…

Bakırköy’de güpegündüz drift kâbusu
16 Ağustos 2016 - 15:36 - Güncelleme: 16 Ağustos 2016 - 16:00
Reklam

Gazete365’in yayın bölgesi olan Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar ve Güngören’deki vatandaşların, modifiyeli araçlara tepkisi giderek artıyor. Özellikle abart egzoz nedeniyle gürültüden şikayetçi olan vatandaşların, şimdi de son zamanlarda giderek artan drift meraklılarıyla başı dertte.
Virajlı yollarda arkadan kayma açısının öne göre daha fazla olması esasına dayanan, aslında bir sürüş tarzı ve Japonya’dan dünyaya yayılan bir yarış sporu olan ‘Drift’in, şehir içinde yapılması tehlikeye davetiye çıkarmaya devam ediyor. Habertürk’ten Esra Boğazlıyan’ın haberine göre; Bakırköylüler’in de duruma tepkisi giderek büyüyor. 
Vatandaşların şikâyetleri ve gönderdikleri fotoğraflardan bahsedilen söz konusu haberde ilçe sakinleri, uzun bir süredir drift kâbusuyla karşı karşıya kaldıklarını, modifiyeli araçların tehlikeli hareketler yaparak, can güvenliklerini riske attığını ve üstelik de bütün bunların güpegündüz yaşandığını ifade ediyor, yetkilileri göreve çağırıyor.

KİMSE İLGİLENMİYOR
Haberde kullanılan fotoğrafı, Fişekhane Caddesi’ndeki drift şovları sırasında çektiğini belirten bir vatandaşlardan biri ise, “Bu fotoğrafı 28.7.2016 tarihinde saat 16.30 civarında Fişekhane Caddesi girişinde çektim. Modifiyeli otomobil ve motosikletlerden çok çekiyoruz. İstisnasız her gün yarış yapan, drift yapan, egzozundan çıkan ses iki mahalle öteden işitilen araçlar hiçbir engelle karşılaşmadan terör estirmeye devam ediyor. İlk başlarda 155’e şikâyet ediyordum, değişen bir şey olmadı. Baktım ki böyle olmuyor fotoğraf makinemi aldım neredeyse nöbet tuttum ve fotoğraflarını çekip online ihbar sayfasından EGM’ye ilettim. Bu yöntemler işe yaramayınca BİMER’e şikâyet dilekçesi yazmaya başladım. 2013 yılından beri inatla plakasını alabildiğim araçları bildirdim. Fakat hiçbir sonuç alamadım. Hâlâ sabah 3’lere kadar egzoz eziyeti devam ediyor” şeklinde tepkisini dile getiriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum