Bahçelievler Trabzonlular Derneği'nde 'Vefa buluşması'…

Geçmiş dönemdeki dernek başkanlarına teşekkür plaketi verilen programda konuşan Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Timur Şahin, yöneticileriyle birlikte basının önüne çıktı, yeni döneme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Şahin, siyasetçi hemşerilerine de destek mesajı verdi.

Bahçelievler Trabzonlular Derneği'nde 'Vefa buluşması'…

Geçmiş dönemdeki dernek başkanlarına teşekkür plaketi verilen programda konuşan Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Timur Şahin, yöneticileriyle birlikte basının önüne çıktı, yeni döneme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Şahin, siyasetçi hemşerilerine de destek mesajı verdi.

Bahçelievler Trabzonlular Derneği'nde 'Vefa buluşması'…
03 Aralık 2018 - 11:15 - Güncelleme: 03 Aralık 2018 - 11:16
Reklam

Geçtiğimiz Mayıs ayındaki kongre sonrası göreve gelen Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Timur Şahin ve yönetimi, olağan yönetim kurulu toplantıları öncesinde eski dernek başkanlarını ve basın mensuplarını ağırladı. Eski başkanlara vefa ve yeni yönetimin yeni dönemine ilişkin hedeflerin paylaşılması amacıyla düzenlenen program, Karadeniz yöresinin eşsiz lezzetlerinin yer aldığı kahvaltı ile başladı. Çay eşliğindeki kahvaltı sonrası yapılan keyifli sohbetin ardından Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Timur Şahin ve Başkanvekili Hasan Fettahoğlu ile yöneticiler; Hatice Altındal, Ali Hacıhaliloğlu ve Katip Türk, basına açıklamalarda bulundu.

Eski dernek başkanları; Selami Aykut ve Yusuf Öztürk’e teşekkür plaketi verilen programda konuşan Dernek Başkanı Timur Şahin, yeni dönemde önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan, yeni dönemde daha güçlü bir şekilde sahaya ineceklerinin altını çizen Şahin, yakın zamanda düzenleyecekleri gece ile başlayacakları etkinlikleri sürdüreceklerini, Bahçelievler’de ses getirecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi. 31 Mart 2019’daki yerel seçimlere de değinen Başkan Şahin, her siyasi partide yer alan hemşerilerinin yanında olduklarını ve tüm siyasi görüşteki insanlara gönüllerinin ve kapılarının açık olduğunu ifade etti.

ONLARI NE KADAR ÖVSEK AZDIR 
Dernek Onursal Başkanı Ahmet Hocaoğlu başta olmak üzere Selami Aykut ve Yusuf Öztürk gibi eski dernek başkanlarına ve derneğe bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Şahin, “Derneğimizde yeni bir dönem başladı. Hiçbir karşılık beklemeden fedakarca hizmet eden insanlarla yola çıktık. İnşallah muvaffak oluruz. Tabi bu bir bayrak yarışı. Ben bugüne kadar yönetimde her kademede bulundum. Zaten diğer arkadaşlarımız da aynı şekilde. Birkaç yeni ismin dışında yıllardır bu derneğe emek vermiş insanlarlayız. Ben görevi Selami başkana devretmiştim o da geri bana devretti. İnşallah ileride bu bayrağı bizden daha ileriye taşıyacak, Trabzon ismini, Trabzon kültürünü, örfünü, adetini yansıtabilecek, gündemde tutabilecek bizden daha da iyi arkadaşlar göreve gelir. Geçmişte derneğimize hizmette bulunmuş Selami Aykut kardeşimize ve Yusuf Öztürk ağabeyimize teşekkür ediyoruz. Derneğimize emekleri çok büyüktür. Ne kadar bahsetsek, ne kadar övsek azdır. Onlara teşekkürümüzü bir nebze olsun ifade etmek için bu programı düzenledik ve plaket takdim ediyoruz. Bu derneğe hizmet için her zaman birlikteyiz” diye konuştu.

DERNEĞİMİZ ADETA BİR MOZAİK GİBİ
Derneğin kuruluş amaçlarını, yapısını anlatan, dertlerinin hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, “Bahçelievler Trabzonlular Derneği 2000 yılında kurulduğundan bu yana hep genel bir mozaik olmuştur. Burada belirli bir insan grubundan ziyade, geniş katılımlı, her görüşten insan vardır. A partisi, B partisi, C partisi demeden her partiden insanlar derneğimizde yer almaktadır. Bu da bizim gücümüzdür. Bazı derneklerde görürsünüz, belirli insanlar bir araya gelmiştir ve o ilçedeki hedef kitlelerine bu anlamda tam hitap edememektedir. Biz de bu durum tam tersi. Yani derneğimizde tam bir zenginlik söz konusu.  Bu tabi zaman zaman aramızda ciddi münazaralara sebep olsa da, işin sonunda biz Trabzonlu’yuz, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız, ülkemiz ve memleketimiz için varız anlayışıyla birleşip hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR
Yerel seçimler içim yola çıkan hemşerilerinin de yanında olduklarını kaydeden Şahin, “Önümüzde yerel seçimler var. Seçimlerde birçok yöneticimiz ve üyemiz farklı partilerden adaylık için çalışmalarını devam ettiriyorlar. Ben her birine partilerinde başarılar diliyorum. Amaç; ülkeye hizmet, ülkenin kalkınmasına ve bir yerlere gelmesine sebep olmaksa bunun o partisi, bu partisi yok. Amacı hizmet olan herkes, inşallah çıktığı yolda muvaffak olur. Siyasete her zaman bu açıdan bakarsak ülkemiz ileriye gider ve sorunlar açısından daha sonuç odaklı bir yol olur. Ülkemiz kalkınır, milletimizin refahı artar, milletimizin hizmetlerden aldığı pay artar, sorunlarına daha çok çözüm üretilir. Bu amaçla siyasette olan hemşerilerimizin hepsini destekliyoruz. Yine seçim çalışmaları sürecinde çalışmaları sürdüren tüm siyasi partilere de kapımız açıktır. Ayrıca hemşerilerimizden derneğimize üye olmak isteyen, burada görev almak isteyenlere de kapımız açık. Bize verecekleri desteklere, onlarla birlikte olmaya ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte çekilen aile fotoğrafının ardından program son buldu. >365/Haber Merkezi

Bahçelievler Trabzonlular Derneği’nin Mayıs ayında göreve gelen yeni yönetim kurulu listesi şöyle:
YÖNETİM KURULU (ASİL):
1)
Timur Şahin (Başkan)
2) Hasan Fettahoğlu (Başkanvekili)
3) Ali Hacıhaliloğlu
4) Tahsin Balekoğlu
5) Bayram Ali Hacımustafaoğlu
6) İrfan Koç
7) Katip Türk
8) Mustafa Karagüzel
9) Asım Özel
10) Resul Barut
11) İbrahim İsaoğlu
12) İbrahim Yağcı
13) Süleyman İskender
14) Hatice Altındal
15) Fehmi Kandemir
16) Mehmet Ali İpekçioğlu
17) Aslan Bulut
18) Mustafa Şahin
19) Hatice Orhan
20) Sevgi Gündoğdu
21) Okan Çakmak

YÖNETİM KURULU (YEDEK):
1)
Recep Aktaş
2) Ertuğrul Özgün
3) Bahar Kaya
4) Ahmet Kaya
5) Feridun Aykut
6) Erkan Tiryaki
7) Murat Yağcı
8) Satuk Buğra Öztürk
9) Ufuk Şahin
10) İbrahim Yüksel
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum