Bahçelievler Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Feridun Aykut oldu

36 yıllık tarihi geçmişi olan Bahçelievler Spor Kulübü’nde başkanlık koltuğuna, Feridun Aykut oturdu.

Bahçelievler Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Feridun Aykut oldu

36 yıllık tarihi geçmişi olan Bahçelievler Spor Kulübü’nde başkanlık koltuğuna, Feridun Aykut oturdu.

Bahçelievler Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Feridun Aykut oldu
19 Ağustos 2020 - 17:35
Reklam

Bahçelievler Spor Kulübü’nde bayrak değişimi yaşandı. Eski başkanının istifasının ardından boşalan koltuğu, Kulübün Genel Sekreteri Feridun Aykut, doldurdu. 1984 yılında kurulan kulüpte başkanlık görevine Feridun Aykut, ümit verici açıklamalarda bulundu.

Gazetemize konuşan çiçeği burnunda Başkan Aykut, şunları söyledi: “Tarihi geçişi bulunan Bahçelievler Spor Kulübü’ne başkan olarak seçilmek bana nasip oldu. Kulübün geçmişteki başarıları yok sayılamaz. Ancak ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber yeni başarılar elde etmek için yola çıktık.  Önümüzdeki süreçle ilgili planlarımız mevcut. Liglerin ne zaman başlayacağı ise belli değil. Fakat biz hazırlıklarımızı ligler her an başlayacak gibi yapacağız. Elit bir yönetimle bunları başaracağız. Bizde her şey şeffaf olacak. Bahçelievler’i kucaklayarak, bu ilçenin marka değerini yükseltmek istiyoruz. Takımın alt yapısından üst yapısına kadar hepsi kademeli olarak yerine oturacak. Çünkü bu takım bizim değil, tüm Bahçelievler halkınındır.”

15 Ağustos’ta yapılması gereken olağanüstü kongrenin Pandemi salgını nedeniyle yapılamadığı öğrenildi. Bu durumda da Bahçelievler Spor Kulübü yönetimi kendi arasında karara vararak, Kulübün Genel Sekreteri Feridun Aykut’u başkan olarak tayin ettiği öğrenildi.

FERİDUN AYKUT KİMDİR?
1988 yılında Trabzon Araklı ilçesi dünyaya geldi. İlkokulunu Araklı Halilli Köyünde, Ortaokul ve Liseyi  İstanbul Bahçelievler’de bitirdi. Üniversite eğitimini ise Newport Ünıversıty İşletme Bölümünden mezun olarak noktaladı. 7 yıl Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarlığında görev yapan Aykut, Trabzon Dernekler Federasyonu Kurucu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, Trabzon Araklı Halilli Köyü Derneği Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, Yeşilay Bahçelievler Şubesi Sekreterliği, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Yeşil Yalı Kur’an Kursu Mezunları ve Mensupları Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli bir çocuk babası olan Aykut, Reklamhane Reklam Dijital Baskı Merkezi ortağı olarak iş hayatını devam ettirmektedir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum