Bahçelievler Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanlığı'na tekrar Ufuk Emre Bektaş seçildi

Tekrar Bahçelievler Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanlığı görevine getirilen Ufuk Emre Bektaş, “Bu yolu bizimle yürüyen, derneğimizi her geçen gün büyüten ve emek veren her canımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Bahçelievler Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanlığı'na tekrar Ufuk Emre Bektaş seçildi

Tekrar Bahçelievler Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanlığı görevine getirilen Ufuk Emre Bektaş, “Bu yolu bizimle yürüyen, derneğimizi her geçen gün büyüten ve emek veren her canımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Bahçelievler Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanlığı'na tekrar Ufuk Emre Bektaş seçildi
25 Ocak 2022 - 08:52 - Güncelleme: 25 Ocak 2022 - 19:29
Reklam

Bahçelievler Hacı Bektaş Veli Derneği, Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleşti. Tek aday olarak seçime girmesine rağmen, mevcut Başkan Ufuk Emre Bektaş 28 yıllık dernek tarihinin en yüksek katılımlı genel kurulunda yeniden başkan seçildi. Ufuk Emre Bektaş’ı ve yönetimini ilk tebrik eden isim, kongrenin hemen ardından TÜMFED Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut oldu.

Kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür eden Bahçelievler Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Ufuk Emre Bektaş, “2020 yılı Şubat ayında göreve geldikten hemen sonra Türkiye’de koronavirüs önlemleri kapsamında bir çok kurum Covid-19’dan dolayı geçici olarak kapandı. Biz de bu süreçte ağırlıklı olarak sosyal yardımlaşma konusuna eğildik ve hiç kimseyi ayırmadan 500’e yakın haneye dokunduk. Dayanışma bizim önceliğimiz olmaya devam edecek. İlk kez düzenli olarak üniversite öğrencilerine burs vermekteyiz. Bunu da artırarak devam ettireceğiz. Kamusal alanda hem kurumumuzun hem de Kızılbaş Alevi Bektaşi toplumun görünürlüğünü önemsiyoruz, anayasal haklarımızın alınması için ayrı bir mücadele alanı da örgütlüyoruz. Alevi Dernekler Federasyonu’na üye olarak diğer Alevi kurumlarıyla da ilişkilerimizi güçlendirmeye başladık. Biz bir sivil toplum örgütüyüz ve bunun gereği olarak hem kültürel faaliyetlerimize devam edeceğiz hem de inançsal olarak hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Faaliyet gösterdiğimiz Bahçelievler ilçesinde 100.000’in üzerinde Alevi var ve bunun sorumluluğuyla hizmet ediyoruz.  Bu yolu bizimle yürüyen, derneğimizi her geçen gün büyüten ve emek veren her canımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

YÖNETİMDEKİ İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ
Tüzük değişikliğinin de yapıldığı Genel Kurul’da kadın ve gençlerin ağırlıkta olması dikkat çekerken, Bahçelievler’de tanınan çok sayıda isim listede yer aldı; 2015 CHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Av. Efkan Bolaç, İş İnsanları Mehmet Ali Acar, Eren Yıldız ve Ali Aslan, CHP Bahçelievler Meclis Üyesi Elif Yılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Şahin Ateşoğlu, Tüketiciyi Koruma Derneği Bahçelievler Şube Başkanı Av. Aslı Kavak, Sivas İmranlı Kızıltepe Köyü Dernek Başkanı Çiğdem Ünal, Zafer Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Ümit Çatmabacak ve Ali Conba, Siyavuşpaşa esnafı Nurcan Ercan,  Şair Melahat Türk, Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bulut Gülsün, CHP İstanbul Önceki Dönem Gençlik Kolu Başkan Yardımcısı Okan Karamanlı, M.Kemal İlköğretim Okulu önceki dönem Aile Birliği Başkanı Nermin Çelik, Şair Zihni İlkokolu eski okul müdür yardımcısı ve emekli öğretmen Necip Kavri, Kocasinan Belediyesi eski Zabıta Amiri Kasım Çelik, Sosyolog Nejla Dildar bunlardan bir kaçı. 

YÖNETİM KURULU (ASİL)
1)
Ufuk Emre Bektaş (Başkan)
2) Elif Yılmaz
3) Nermin Çelik
4) Orhan Sağır
5) Eren Yıldız
6) Nurcan Ercan
7) Dilek Yakut
8) Ali Aslan
9) Fadime Uçar
10) Hasan Ercan
11) Erdinç Yalçın
12) Basri Özen
13) Nazım Hikmet Korkusuz
14) Deste Şahin
15) Ali Mutlu
16) Erdem Yıldırım
17) Mert Tan
18) Tuncay Sönmez
19) Sevcan Toroz

YÖNETİM KURULU (YEDEK)
1)
Mehmet Serhat Dumrul
2) Gülşen Çorak
3) Hakan Kaya
4) Ayçe Topal
5) Ali Conba
6) Dilber Doğan
7) Ali Ekber Gider
8) İsmail Görgülü
9) Muhammet Ali Kanbur
10) Emel Şencan
11) Yusuf Olgun
12) Tevfik Duruk
13) Ayla Aluçlu
14) Ebüzet Sayaca
15) Nurcan Özmen
16) Zehra Öktem
17) Esengül Kurt
18) Burçak Altay
19) Zahide Coşkun

DENETİM KURULU (ASİL)
1)
Av. Efkan Bolaç
2) Şahin Ateşoğlu
3) Çiğdem Ünal
4) Okan Karamanlı
5) Zerrin Adısanoğlu

DENETİM KURULU YEDEK
1)
Birdal Gezici
2) Barış Doğan
3) Nejla Dildar
4) Kasım Çelik
5) Fatma Kara

DİSİPLİN KURULU ASİL
1)
Av. Aslı Kavak
2) İmam Güneş
3) Gülsen Biçer
4) Cemal Koç
5) Bulut Gülsün

DİSİPLİN KURULU YEDEK
1)
Necip Kavri
2) Gülsüm Karasu
3) Nazlı İlçi
4) Kazım Altunay
5) Aycan Dönmez

ÜST KURUL (FEDERASYON TEMSİLCİLERİ)
1)
Ufuk Emre Bektaş
2) Mehmet Ali Acar
3) Elif Yılmaz

YÜKSEK DANIŞMA KURULU
1)
Melahat Türk
2) Mehmet Aygün
3) Hüseyin Mert
4) Ümit Çatmabacak
5) Hasan Doğan


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum