Bahçelievler'deki 10 Kasım töreninde çelenk krizi: "Burada reklamını yapamazsın"

Bahçelievler’deki törende çıkan gerginlik sonrası konuşan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emre Altun, “Bu ilçenin bir belediye başkan adayı olarak gördüğüm bu muameleyi milletimizin ve ilçe halkımızın taktirine bırakıyorum” dedi.

Bahçelievler'deki 10 Kasım töreninde çelenk krizi: "Burada reklamını yapamazsın"

Bahçelievler’deki törende çıkan gerginlik sonrası konuşan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emre Altun, “Bu ilçenin bir belediye başkan adayı olarak gördüğüm bu muameleyi milletimizin ve ilçe halkımızın taktirine bırakıyorum” dedi.

Bahçelievler'deki 10 Kasım töreninde çelenk krizi:
10 Kasım 2023 - 13:07 - Güncelleme: 10 Kasım 2023 - 15:19
Reklam

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle düzenlenen Bahçelievler’deki törende, gergin anlar yaşandı. Atatürk anıtına çelenk sunma sırasında meydana gelen kısa süreli gerginlik, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ile Bahçelievler Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emre Altun arasında yaşandı. 

Bağımsız adayın çelenk sunmaya hazırladığını gören Belediye Başkanı Bahadır, duruma tepki gösterdi, çelenk sunumunun engellenmesini istedi. Bağımsız Aday Emre Altun ve Başkan Bahadır arasında tartışma başlaması üzerine araya, İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe girdi. Tarafların sakinleşmesinin ardından tören kaldığı yerden devam ederken, Başkan Bahadır’ın aşırı tepkisi yine dikkat çekti.

ALTUN: TAKTİR MİLLETİMİZİN VE İLÇE HALKIMIZIN
‘Siyasi partilerin dışında çelenk sunumu yapılamaz’ gerekçesiyle izin verilmeyen Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emre Altun, Gazete 365’e yaptığı açıklamada; “Bizi atamızın huzuruna çıkartmadılar. Tek amacımız; çelenk sunmak, herkes gibi Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmaktı. Belediye Başkanı Hakan Bahadır Bey; ‘Sen burada reklamını yapamazsın’ diyerek tepki gösterdi. Her zamanki gibi kendisine yakışanı yaptı. Her yere büyük büyük adını yazdıran, en çok parayı reklama harcayan kişi bize bunu söyledi. Bu ilçenin bir belediye başkan adayı olarak gördüğüm bu muameleyi milletimizin ve ilçe halkımızın taktirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • turan yazan
    5 ay önce
    Bu arada reklam deyince aklıma,yurt ve yurt dışı geziler ile,tam yas i*** edilen 3 günlük filistin zülmünde,ispanya gezisi geliyor..sabun,havlu,kalem sarj vs.derken..her kiralık belediye aracına büyuk harflerle isim yazdırmalar vs.derken aklım karıştı:)) kendi paranla kendi reklamını yapıyorsan eyvallah..ama belediye parasıyla yapıyorsan orda sorun var..yetim ve sehit hakkı ile milet hakkı büyuk vebaldir..bu sebeble kimseyi yemeyin derim ben:))
  • turan yazan
    5 ay önce
    18 yıla yakın hizmet verdim,eyt den emekli oldum..kim reklam yapıyor belli sayın başkan..sosyal medyaya oynamak kolay,alırsın geçnleri oturtursun masaya sabah akşam,hakan bahadır..vs.yersen..herkes tik tokçu gerçekler acıdır..çalışanların oyuna ihtiyacım yok demişsin,çok güldüm..AKparti bahçeli evleri kaybederse senin egon yüzündn olur bence:))
  • Mehmet Yılmaz
    5 ay önce
    Hakan Bahadır bu sene seni takkeli arkadaşlarım sana oy vermeyecek sen nasıl beni takke taktığım için işten kovduysan birimlerinize yemek verip personelin takkeli diye takkesini çıkartıp yemeğe öyle gelsin dediğin başkansın sen marazlı sünneti seniyye düşmanısın İnstegram’dan beni engelleyip senin yüzünden yorum yapamıyorum seçime az kaldı zaten 1.500 oy ile zor kazandın seni o koltuktan atmayıda biliriz