Bahçelievler Belediyesi'nin minik Başkanı Melek Rüya Doğar oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; Bahçelievler Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 3. sınıf öğrencisi Melek Rüya Doğar, ilçeye yapacakları hizmetler hakkında açıklamalar yaptı.

Bahçelievler Belediyesi'nin minik Başkanı Melek Rüya Doğar oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; Bahçelievler Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 3. sınıf öğrencisi Melek Rüya Doğar, ilçeye yapacakları hizmetler hakkında açıklamalar yaptı.

Bahçelievler Belediyesi'nin minik Başkanı Melek Rüya Doğar oldu
22 Nisan 2017 - 15:25 - Güncelleme: 22 Nisan 2017 - 15:29
Reklam

Başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi Gazete365’in yayın bölgesi; Bahçelievler, Bağcılar, Bakırköy ve Güngören’de düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında; makam koltukları çocuklara devrediliyor, temsili olarak siyasetçi ve bürokratların yerine geçen minikler, verdikleri demeçlerle yüzleri tebessüm ettiriyor…

Bahçelievler’de de Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu makamında ziyaret eden Yayla İlkokulu 3 K sınıfı öğrencisi Melek Rüya Doğar, Başkanlık koltuğuna oturarak sembolik olarak bir süre Belediye Başkanlığı yaptı. Okul Müdürü Canan Yücelkan, sınıf öğretmeni Munise Özdemir, sınıf arkadaşları Berra Nazlı Yazar ve Efsa Köse ile birlikte geldikleri belediyede, başkanlık makamını devralan 3’ncü sınıf öğrencisi Melek Rüya Doğar, belediye başkanı olarak açıklamalarda bulundu.

Bayan Başkan yeni dönemde Bahçelievler halkına vereceği hizmetlerde önceliği çocukların alacağını, mahallelerin tümünde temizlik hizmetlerine titizlikle devam edileceğini ve özellikle belediye tarafından ilçedeki tüm okullarda 4.’ncü sınıfa giden öğrenciler için başlatılan ücretsiz yüzme havuzları projesinin diğer ilçelerde de yaygınlaştırılması için çaba sarf edeceğini söyledi. 

2017/04/6769535.jpg

ATATÜRK GELECEĞİ ÇOCUKLARA EMANET ETMİŞTİR
Sözlerine; ‘Bu koltuğu bana taktim eden Belediye Başkanımız Sayın Osman Develioğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum’ diyerek devam eden minik Başkan Melek Rüya Doğar şunları söyledi: “Belediye Başkanımıza engelli vatandaşlarımızı düşünerek yol yaptırdığı içinde teşekkür ediyoruz. Güzel parklarımız ve spor alanlarımız oldu. Biz çocuklara böyle güzel imkânlar sağladığı için başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi Türk Milletinin iradesini temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı tarihtir. Atatürk bu milletin geleceğini çocuklara emanet etmiştir. 15 Temmuz’da millet olarak güçlü irademizi ortaya koyduk. Geleceğin büyükleri olarak biz çocuklar Vatan ve Bayrak sevgisini daima tüm kalbimizle hissediyoruz.” 

2017/04/2121255.jpg

AMACIMIZ; YÜZLERİNİZİ DE YÜREKLERİNİZİ DE GÜLDÜRMEK
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Bizler bu koltuklarda sizler için varız. İstiyoruz ki hem ülkemizin, hem tüm dünya çocuklarının yaşamları hep barış, sevgi ve mutluluk içinde olsun, tek amacımız mutlu bir dünyanın umut çiçeklerini gelecekte de mutlu kılmaktır. İnanıyorum ki sizler de bu koltuklara gelecekte oturduğunuzda temel amacınız çocukların yüzlerini de, yüreklerini de güldürmek olacaktır” dedi.

Öte yandan, toplu fotoğraf çekiminin ardından Başkan Develioğlu öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum