Bahçelievler Belediyesi 'Çocuklara Trafik Eğitimi'yle 'Altın Karınca' ödülü aldı

Bahçelievler Belediyesi ‘Çocuklara Trafik Eğitimi’ projesiyle ödüle layık görüldü. Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na ödülü, İBB Başkanı Mevlüt Uysal takdim etti.

Bahçelievler Belediyesi 'Çocuklara Trafik Eğitimi'yle 'Altın Karınca' ödülü aldı

Bahçelievler Belediyesi ‘Çocuklara Trafik Eğitimi’ projesiyle ödüle layık görüldü. Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na ödülü, İBB Başkanı Mevlüt Uysal takdim etti.

Bahçelievler Belediyesi 'Çocuklara Trafik Eğitimi'yle 'Altın Karınca' ödülü aldı
04 Aralık 2017 - 16:47 - Güncelleme: 04 Aralık 2017 - 16:51
Reklam

Marmara Belediyeler Birliği 7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, MBB ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Beşiktaş Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen ödül törenine çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı ve yöneticisi katıldı. Belediye başkanlarına ve ekiplerine ödüller, Marmara Belediyeler Birliği (MBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal tarafından takdim edildi. Törende Bahçelievler Belediyesi de “Çocuklara Trafik Eğitimi” projesi ile "Ulaşım" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Başkan Develioğlu ödülü, trafik parkında eğitim alan Yayla İlkokulu öğrencileri ile birlikte Başkan Uysal'ın elinden aldı.

Belediyeler arasında bilgi, deneyim paylaşımı sağlamak, örnek uygulamaları desteklemek ve üyeler arasında yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen ödül töreninde birçok proje arasından seçilen başarılı projeler ödüllendirildi. Törende afet yönetimi, kültür ve sanat, ulaşım, sürdürülebilir çevre yönetimi, kurumsal gelişim, sosyal belediyecilik, şehircilik altyapısı, şehir teknolojileri, yerel kalkınma ve işbirliği kategorilerinde il ve ilçe temsilcilerine ödüller verildi. 

2017/12/2017-12-04-16-50-01.jpg

ÇOCUKLARIMIZ BÜYÜDÜĞÜNDE KURALLARA UYACAK
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Altın Karınca ödülüne layık görülen "Çocuklara Tarafik Eğitimi Projesine" ilişkin yaptığı değerlendirmede, Atsushi Miyazaki Trafik Eğitim ve Sivil Savunma Parkı’nın ilçe belediyeleri arasında ilk örnek olarak Bahçelievler halkına sunulduğunu belirterek, “Önemli bir işlevi üstlenen parkımızda, çocuklarımızın, öğrenebilecekleri en doğru yaşlarda trafik eğitimini teorik ve pratik olarak almalarını istedik. Atsushi Miyazaki Trafik Eğitim ve Sivil Savunma Parkımızda bu güne kadar yaklaşık 150 bin çocuğa trafik eğitimi verdik. Her yıl eğitim-öğretim dönemi süresince verilen eğitimler, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, engelliler okulu ve üstün yetenekli çocuklar okulundan gelen öğrencilere, özel eğitmenlerimiz tarafından veriliyor. Burada eğitim alacak olan çocuklarımız yarın büyüdüklerinde trafik kurallarına harfiyen uyacaklar” dedi.

2017/12/2017-12-04-16-50-02.jpg

262 PROJEDEN 47’Sİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
Törende daha sonra ödül almaya hak kazanan 9 ayrı kategoride ödül almaya hak kazanan 47 belediyeye ödüllerini takdim etti. Törenin sonunda ödül alan bütün belediye başkanları ile yöneticileri Başkan Mevlüt Uysal ile birlikte aile fotoğrafı çektirdi. Altın Karınca Ödül Töreni’nde yarışmaya müracaat eden 262 projeden 47’si; Afet yönetimi, ulaşım, kültür-sanat, Sosyal Belediyecilik, şehircilik alt yapısı, kurumsal gelişim, Sürdürülebilir çevre yönetimi, şehir teknolojileri, yerel kalkınma ve işbirliği alanında ödüle layık görüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum