Ayaydın: 'Bahçelievlerspor'a tesis istiyoruz'

BAL’a çıkarak, 38 yıllık kulüp tarihinde önemli bir başarıya imza atan ve ilçenin gururu olan Bahçelievlerspor, tesisleşmek için yetkili ve etkili isimlerden destek beklediklerini söyledi.

Ayaydın: 'Bahçelievlerspor'a tesis istiyoruz'

BAL’a çıkarak, 38 yıllık kulüp tarihinde önemli bir başarıya imza atan ve ilçenin gururu olan Bahçelievlerspor, tesisleşmek için yetkili ve etkili isimlerden destek beklediklerini söyledi.

Ayaydın: 'Bahçelievlerspor'a tesis istiyoruz'
28 Nisan 2022 - 09:18 - Güncelleme: 28 Nisan 2022 - 16:27
Reklam

Bahçelievler Spor Kulübü Asbaşkanı Yakup Ayaydın, kısa sürede büyük bir sportif başarı elde ettiklerini belirterek, tesisleşmek için yetkili ve etkili isimlerden destek istedi. Bitime iki maç kala Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ı garantileyen Bahçelievlerspor’un Asbaşkanı Yakup Ayaydın, bir yıl içerisinde yakaladıkları başarıya giden süreci de değerlendirdi. 

Güçlü bir yönetim oluşturarak yola çıktıklarını vurgulayan Yakup Ayaydın, “Başkanımız Levent Dilaver’in öncülüğünde iyi bir yönetim kurduk. Takımı Sportif Direktörümüz Gürkan Soysal’a emanet ettik. O da Serdar Hoşhan hocamızı takımın başına getirdi. Birlikte, el ele vererek ahâklı, saygılı, beyefendi, çalışkan bir ekip oluşturduk. Başarıya giden yolumuz Gaziosmanpaşa maçıyla start aldı. İFA maçıyla da sona erecek. Yani bu mütevazi takımımız BAL’a çıktı. Seneye de Rabbim nasip ederse el ele, kol kola vererek Profesyonel 3. Lig’e adım atacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi. 

‘İMAN VARSA İMKâN VARDIR’
“Biz bu başarıyı kiraladığımız bir dairede çalışmalar yaparak elde ettik” diyen Ayaydın, “Burada hem yönetim toplantılarımızı yaptık hem de futbolcularımızın formalarını yıkattık. Bahçelievlerspor’un acilen bir tesise ihtiyacı olduğunu biliyorduk, öncelikle sportif başarıyı hedefliyorduk. Şimdi sıra geldi tesisleşmeye. Bu tesisi mutlak surette Bahçelievlerspor’a kazandırmalıyız. Kuracağımız futbol akademisiyle beraber gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtararak spor yapmalarına imkan sunacağız. Unutmayın spor yapan gençler ülkesine, kendisine, ailesine faydalı bir birey olur” diye konuştu.

‘ÖRNEK ALINACAK BİR TAKIMIN TEMELİNİ ATTIK’
Ayaydın, sözlerini şöyle tamamladı: “BAL’da oyuncularımızın tek işi futbol oynamak olacak. Futbolcu kardeşlerimizin ve teknik ekibin SGK’larına varana kadar ücretleri yatırılacak. Oyuncularımıza maaş verilecek. İdman yapacak ve yatacak yere ihtiyaçları olacak. Bu da demektir ki Bahçelievlerspor’umuza acil bir tesis kazandırmalıyız. Bahçelievler’in değerli büyükleri, yetkili ve etkili isimleri bize destek olsunlar. Çünkü bu takımın mayası tuttu. Tesise kavuşursak Bahçelievler’in adını ilerleyen yıllarda Türkiye’ye duyurabiliriz. Türkiye’nin örnek alacağı bir takımın temellerini attık. Çatısını kurmamıza az kaldı.” 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum