Av. Rıza Peker MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adaylığını açıkladı

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Rıza Peker, Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi'nde düzenlediği programla kamuoyuna adaylığını açıkladı.

Av. Rıza Peker MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adaylığını açıkladı

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Rıza Peker, Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi'nde düzenlediği programla kamuoyuna adaylığını açıkladı.

Av. Rıza Peker MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adaylığını açıkladı
15 Mayıs 2018 - 00:31 - Güncelleme: 15 Mayıs 2018 - 00:40
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Rıza Peker, Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi'nde dostlarıyla buluştu. Adaylığını dostları ve dava arkadaşlarıyla paylaşan Av. Rıza Peker, ‘Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde, milletimizin meclisine' sloganıyla yola çıktıklarını açıkladı.

İstanbul 3. Bölge sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, yerel basın, MHP il ve ilçe eski ve yeni yöneticileri ve dostlarının büyük ilgi gösterdiği toplantıda Av. Rıza Peker çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programa gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getiren MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Rıza Peker, “24 Haziran 2018 tarihinde milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılması ile ilgili erken seçim kararın alınması birlikte MHP İstanbul 3.Bölge milletvekili aday adaylığımı tüm kamuyu ile paylaşmak üzere düzenlediğim programa katılım sağlayarak, salonu dolduran dostlarımı, hemşerilerimi, ülküdaşlarımı görünce bu dilek ve temennilerin sadece sözde değil kalben de dile getirildiği görmek beni ziyadesi ile mutlu etti” diyerek sözlerine başladı. 

2018/05/2018-05-15-00-39-31_2.jpg

DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI GELDİK
Av. Rıza Peker, “Devletlerin ve milletlerin tarihinde öyle anlar yaşanır ki yaşandığı döneme etkisi olduğu kadar geleceğin şekillenmesini de derinden etkiler. Türk milleti ve devleti için 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan hadiseler de aynı etkileri göstermiş ve gösterecektir. Ederi 1 Dolar olan ruhunu şeytana satmış FETÖ’cü darbeciler karşısında Türk milleti o gece adeta ateşten gömlek giymek suretiyle devletini, milli birlik ve beraberliğini namusunu ve haysiyetini emparyalistlerin uşağı olmuş FETÖ terör örgütüne terk etmemiştir. Darbe gecesi herkesin ne olduğunu dahi anlamadığı, bazı siyasilerin konum kolladığı bir ortamda liderimiz Devlet Bahçeli yapmış olduğu basın açıklaması ile darbe girişiminin kabul edilemez olduğunu, MHP ve ülkücülerin devletinin ve hükümetinin yanında olduğunu tüm kamuoyuna açıklamış ve darbeye karşı direnişin ilk fişeğini ateşlemişti” şeklinde konuştu.

2018/05/2018-05-15-00-39-31_1.jpg

ETTİĞİMİZ YEMİNDEN DÖNMEYİZ
“Türk milletinin birlik ve beraberliğine hiçbir siyasi, etnik ve mezhep farkı gözetmeksizin topyekün sahip çıkması zorunluluk halini almıştır” diyen Rıza Peker, “Hain darbe girişim sonrası 7 Ağustos’ta Yenikapı Meydanı’nda yapılan tarihi miting ile Türk milleti dünyaya tek bir ses vermek suretiyle birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyeceğini haykırmıştır. Yapılan bu mitingle birlikte siyasete yeni bir ruh kazandırılması amaçlanmış ve partimiz MHP Yenikapı ruhuna sonuna kadar sadık kalmıştır ve sonsuza kadar sadık kalacaktır. Çünkü bizler ettiği yeminlerden dönenlerden olmadık ve olmayacağız. Bu yemin Türk milletine verilmiştir” dedi.

2018/05/2018-05-15-00-39-32.jpg

GÜLSUYU DÖKSE KEZZAP DİYECEKLER
Muhalefet partilerine yüklenen Rıza Peker, “MHP Genel Başkanı liderimiz Devlet Bahçeli yapmış olduğu grup konuşmasında mevcut parlamenter sistemin ilerleyen dönemde FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin ve bunların siyasi uzantılarının siyaset ve devlet yönetiminde söz sahibi olma ihtimalinin ortadan kaldırılması adına başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı makamından oluşan iki başlı hükümet modelinin terk edilerek, tek başlı yönetimde istikrarı ve temsilde adaleti sağlayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kamuoyunda tartışılarak hükümet etme modelinde değişikliği önermiştir. MHP Genel Başkanı liderimiz Devlet Bahçeli gülsuyu dökse suratlarına kezzap atıldığını iddia edecek şer odakları Türk milletinin geleceğinin güvence altına alınması adına yapılmış, bu teklife anlayıp dinlemeden yaygarayı koparmış fakat MHP ile AKP arasında yapılan görüşmeler sonucu olgunlaşan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi mecliste kabul edilmiştir. 3 Kasım 2019 tarihine kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tüm kurum ve kuruluşları ile etkin hale getirilmesi amaçlanmıştır. Ne var ki o tarihe kadar muhalefet partileri mevcut hükümet ve onun icraatlarına muhalefet etmek yerine âdete Türk milletine ve devletine muhalefet etmeyi kendilerine görev saymışlardır. Emparyalist güçlerin maşası olan FETÖ’nün siyasi uzantıları ve PKK da Türk milleti ve devletine muhalif yapıya lojistik destek temin etme görevini üstlenmiş Ülkeyi daha seçimlere 1,5 yıl olmasına rağmen adeta bir seçim ekonomisine ve seçim havasına sokma gayreti içerisine girmişlerdir.  Hükümetten ziyade Türk milletine ve devletine karşı muhalefet eden, adeta savaş açan CHP, İP, HDP ve onların akıl hocaları terör yapılanmaları ile Türk milletinin önünde siyasal hesaplaşma farz olmuştur" şeklinde konuşmasını sürdürdü.  

2018/05/2018-05-15-00-39-29.jpg

CUMHUR İTTİFAKI VE MİLLET AKLI KAZANACAK
Peker, "24 Haziran’da yapılacak seçim Yenikapı ruhu ile Türk milletinin istek ve arzuları doğrultusunda oluşmuş olan AKP ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı ile okey masasına dördüncü arar gibi birbirleri arayıp bulan CHP, İP, SP ve Demokrat Parti’den oluşan eksilirse yancı olarak bekleyen HDP’den medet uman, kendilerine Millet İttifakı adını veren aslında Zillet İttifakı olan ittifak arasında gerçekleşecektir. Türk milleti kendi istek ve arzuları doğrultusunda oluşmuş Cumhur İttifakı’na sahip çıkacak ve 24 Haziran akşamı zillet ittifakını siyaset çöplüğüne atacaktır. Sloganımız olan cumhur ittifakı ve millet aklı kazanacaktır" şeklinde konuştu.

2018/05/2018-05-15-00-39-30.jpg

ADAYIMIZ ERDOĞAN
“MHP Genel Başkanı Liderimiz Devlet Bahçeli’nin açıkladığı gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP’nin ve oluşan Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, Sayın Recep Tayip Erdoğan’dır” diyen Peker, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde güçlü bir meclisin oluşumu Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar önemlidir. Güçlü ve milli bir meclis, MHP’nin sayısal olarak üstün olduğu bir meclis yapılanması ile gerçekleşir. Türk Milleti MHP’nin mecliste güçlü bir yapıda olduğu zaman devlet ve millet bekasının güvence altında olduğuna defalarca kez şahit olmuştur. İnşallah oylarınızla oluşacak yeni meclis yapılanmasında da MHP sayısal olarak güçlü bir yapıda olmaya devam edecektir” dedi. 

2018/05/2018-05-15-00-39-31.jpg

TÜRK DEVLETİ VE MİLLETİNİN BEKASI İÇİN...
“Türk devletinin bekası ne kadar önemli ise Türk milletinin bekası da MHP için o kadar önemlidir” diyen Peker, “Türk milletinin tercihi ile milletvekili olmam halinde,  liderim Devlet Bahçeli’nin ‘Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben’ ilkesinden asla taviz vermeden, işi insanların hakkını savunmak ve haklarını aramak olan milliyetçi, ülkücü bir avukat olarak Türk devletinin ve milletinin bekasını sonuna kadar savunacağımı, Türk milletinin ötelenen görmezlikten gelinen sorunlarının çözümü için her türlü mücadeleyi vereceğim" diyerek sözlerini, “Ne mutlu Türk’üm diyene” şeklinde tamamladı. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum