AK Parti'nin Bahçelievler Adayı Hakan Bahadır hemşehri buluşmalarını sürdürüyor

Cumhur İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Hakan Bahadır, Kastamonulularla buluştu, CHP’nin Bahçelievler Adayı için uyarı yaptı. Bahadır, “Sakın ha oyuna gelmeyin, buna müsaade etmeyin” dedi.

AK Parti'nin Bahçelievler Adayı Hakan Bahadır hemşehri buluşmalarını sürdürüyor

Cumhur İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Hakan Bahadır, Kastamonulularla buluştu, CHP’nin Bahçelievler Adayı için uyarı yaptı. Bahadır, “Sakın ha oyuna gelmeyin, buna müsaade etmeyin” dedi.

AK Parti'nin Bahçelievler Adayı Hakan Bahadır hemşehri buluşmalarını sürdürüyor
25 Mart 2019 - 21:18
Reklam

Cumhur İttifakı’nın Bahçelievler Belediye Başkan Adayı AK Partili Dr. Hakan Bahadır, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Sokak sokak, cadde cadde, kapı kapı seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bahçelievler Adayı Hakan Bahadır, Türkiye’nin dört bir yanından insanlarla da ‘Hemşeri Buluşmaları’ adıyla düzenlenen toplantılarla bir araya geliyor. Seçimlerde son viraja yaklaşırken Doğu ve Karadeniz bölgesinin vatandaşlarıyla buluşmalar gerçekleştiren Hakan Bahadır, Kastamonulularla da bir araya geldi. Bahçelievler Kongre Merkezi’ndeki akşam yemeğine; 26. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Kastamonulular Dayanışma Derneği Bağcılar Şube Başkanı Mahir Karakaş, Kastamonu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, KAS-DER Genel Merkez Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Kastamonulu iş adamları ve belediye meclis üyesi adayları ile Kastamonulu vatandaşlar katıldı.   

Kastamonulu dernek yöneticilerinin, eski milletvekillerinin ve vatandaşların destek sözü verdiği programa, yoğun katılım yaşandı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından son olarak sahneye çıkan Hakan Bahadır, salonda coşkuya neden oldu. CHP’nin Bahçelievler Adayı için uyarı yaparak sözlerine başlayan Hakan Bahadır, “Şimdi buradaki Kastamonulu aday sizin hemşeriniz. Fakat kimin adayı? CHP'nin mi? Hayır. O, HDP'nin adayı. Benim bildiğim Kastamonulular; ülkesini sever, vatanını sever, bayrağını sever, ezanını sever, bayrağını indirtmez. Ezanına öyle düdükle ıslıkla karşı gelinmesine müsaade etmez. Ezanı dindirecek adaya oy verecek misiniz?” diye sordu. Bahadır’ın bu sorusuna; salondakiler hep bir ağızdan haykırarak; ‘Hayır’ cevabı verdi.

“CHP’NİN ADAYI HDP’NİN, PKK’NIN, FETÖ’NÜN ADAYIDIR”
Davetlilerin sığmaması üzerine ek salonun açıldığı programda; Kastamonulu dernek yöneticileri ve eski milletvekilleri ile ellerini havaya kaldırarak, objektiflere zafer pozu veren Bahadır, konuşmasının devamında; “Arkadaşlar bu bir yerel seçim ama bir tarafta Cumhur ittifakı, bir tarafta Millet ittifakı olaraktan HDP’nin adayı. Ben diyorum ki; burada İYİ Parti aday göstermedi, HDP aday göstermedi, kim gösterdi? CHP aday gösterdi. Dikkatinizi çekiyor mu bu? HDP'nin burada meclis üyesi adayı var. Sorduk yolda rastlıyoruz HDP'lilere; ‘Kimi destekleyeceksiniz adayınız yok, aday göstermediniz’ diyoruz. ‘Biz biliyoruz’ diyorlar. HDP'nin desteklediği CHP, yani ben aslında şunu diyorum şuanda burada CHP'nin adayı var mı? O CHP'nin değil, HDP'nin adayıdır. Kimin adayıdır? PKK'nın adayıdır, FETÖ’nün adayıdır, YPG'nin adayıdır. İşte o yüzden ben diyorum ki; Kastamonulu hemşehrilerime, o mert insanlara, milliyetçi insanlara, bayrağını seven insanlara, dinini, ezanını seven insanlara. Sakın ha oyuna gelmeyin! Başka partiden olabilirsiniz, fikriniz olabilir, başka düşünceden olabilirsiniz ama lütfen Allah için elinizi şöyle bir vicdanınıza koyun ve deyin ki; Ben CHP'e verirsem o oy gider PKK'ya, o oy oradan gelir benim askerime, polisime kurşun olarak gelir diyorum. Buna müsaade edecek misiniz?”  ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum