AK Parti İlçe Başkanı Tuna, gazetecilerle gündemi değerlendirdi

Gündeme dair yerel gazetecilere önemli açıklamalar yapan AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, muhalefete yüklendi, “Projeleri, faydaları yok, yalanları çok” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Tuna, gazetecilerle gündemi değerlendirdi

Gündeme dair yerel gazetecilere önemli açıklamalar yapan AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, muhalefete yüklendi, “Projeleri, faydaları yok, yalanları çok” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Tuna, gazetecilerle gündemi değerlendirdi
12 Eylül 2021 - 14:16 - Güncelleme: 12 Eylül 2021 - 23:28
Reklam

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, yerel gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası kahve eşliğinde sohbet havasında süren ilçe binasındaki görüşmede; İlçe Başkan Yardımcısı Bayram Ağdağ ve AK Partili Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Nevzat Arslanyılmaz ile Gazete 365 İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya ve Bahçelievler Express Gazetesi İmtiyaz Sahibi Engin Öder yer aldı.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunulan görüşmede; yakın zamanda yaşanan birçok olay ile ilgili detaylı istatistiki bilgiler paylaşan AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, ülkemizdeki büyük orman yangınları ile sel felaketleri ve göçmenler hakkında açıklamalar yaptı. Muhalefet partilerine yüklenen Başkan Tuna, “Bunların ürettiği ve vaat edebileceği bir projeleri yok. İşleri güçleri algı operasyonlarıyla yalan gündemler oluşturarak, vatandaşı yanıltmak. Projeleri, faydaları yok, yalanları çok” diye konuştu.

“MUHALEFET YALAN SÖYLESE DE HALK GERÇEKLERİ GÖRDÜ”
“Devlet ve millet daima ele ele” diyen Başkan Tuna, “Eskiden bir felaket, bir olay yaşandığında devlet o bölgeye geç yardım ulaştırdığı gibi devletin zirvesinden de isimleri göremezdiniz. Şimdi devletimiz en ufak bir olayda dahi hızlıca tüm imkanlarıyla seferber oluyor ve devletin zirvesindeki isimler derhal olay yerine intikal ediyor, hatta günlerce, haftalarca bizzat orada yaraların sarılması için gereken çalışmaları yönetiyor. Bunun son örneklerini Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketlerinde ve ülkemizin birçok noktasında yaşanan orman yangınlarında gördük. Muhalefet partileri ‘Uçak ve helikopter yok’ yalanlarıyla milletimizi kandırmaya çalışsa da vatandaşımız oradaki mücadeleyi ve yaşananları gördü” ifadelerini kullandı. 

 “SURİYELİLERE HİÇBİR AYRICALIK TANINMIYOR”
Türkiye’deki sığınmacılar konusuna da özellikle vurgu yapan ve rakamlarla detay veren Tuna, “Son günlerde özellikle Afganlar üzerinden yine bu konuda da muhalefet partileri yanlış, yalan bilgilerle halkımızı kandırıyor, kışkırtmaya çalışıyorlar. Devletimiz özellikle düzensiz göçmen konusunda, kaçak girişler hususunda sınırlarda en üst düzeyde önlemler aldı. Yine toplanma alanlarında, şehir içlerinde ve ilçelerde gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu konuda herkesin içi rahat olsun. Ayrıca Suriyeliler başta olmak üzere göçmenler için vergiden muaf, üniversitelere sınavsız giriyorlar, burs alıyorlar, hastanelerde öncelik veriliyor gibi birçok doğru bilinen yanlış söz konusu. Bunlar tamamıyla yalandır, yanlıştır. Vatandaşlarımız bu tür tahriklere kapılmasın, muhalefetin yalanlarına inanmasın” şeklinde konuştu. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum