AK Parti İlçe Başkanı Tuna’dan 2024 mesajı…

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tuna, bu seçimde AK Parti ve Cumhur İttifakı bileşenlerinin tarih yazdığını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Tuna’dan 2024 mesajı…

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tuna, bu seçimde AK Parti ve Cumhur İttifakı bileşenlerinin tarih yazdığını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Tuna’dan 2024 mesajı…
25 Haziran 2023 - 01:08
Reklam

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği, 28 Mayıs’ta ise 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden, AK Parti zaferle çıktı. Türkiye’nin birçok yerinde AK Parti ve Cumhur İttifakı bileşenleri birlikte kutlama yaptı. AK Parti, Bahçelievler’de birinci parti olarak sıralamadaki yerini korudu. 

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna da çalışmalarının karşılığını aldıklarını dile getirdi. Tuna, 13. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı ve meclise giren AK Parti kadrolarını kutladı. Teşkilata övgüler yağdıran Tuna, şu değerlendirmelerde bulundu: 

ESER SİYASETİ KAZANDI
“Partimiz kuruluşundan bugüne kadar iktidarda. 21 yıldır girdiği her seçimden de alnının akıyla çıktı. İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimini de Cumhur İttifakı bileşenlerimizle birlikte kazandık. Cumhur İttifakı içinde yer alan siyasi parti ilçe başkanlarımıza teşekkür ederiz. Zaferimiz kutlu olsun. Yüzyılın seçiminde ajans, algı ve boş vaatlerle, ucuz siyasete milletimiz sandıkta geçit vermedi. Eser siyaseti, milletimiz ve Türkiye kazandı. Enerji ve Savunma Sanayii’ndeki yerli ve milli atılımlar kazandı. Türkiye Yüzyılı başladı.”  

MOTİVASYONUMUZ TAM GÜCÜMÜZ YERİNDE
“AK Parti olarak Bahçelievler’de birinci sıradaki yerimizi koruduk. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hep sahada bulunduk. Milletimizle kucaklaştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda komşularımızın hep yanında olduk. Aynı motivasyonla da çalışmalarımız son sürat devam edecek.” 

DAVASINA İNANAN BİR KADRO
“AK Parti Bahçelievler Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Mahalle Teşkilatları ve Meclis Üyelerimiz de bugüne kadar görevlerini layıkıyla yerine getirmiştir. Caddeler, sokaklar, meydanlar, pazar yerleri dahil her yerde bulundular. Büyük fedakârlık gösteren dava arkadaşlarıma da şükranlarımı sunarım.”

BAHÇELİEVLER İSTANBUL’UN GÖZBEBEĞİ
“20 yıldır Bahçelievler’i AK Parti Belediyeciliği yönetiyor. Yapılan büyük eserler ortadadır ve ilçeye değer katmıştır. Bahçelievler, İstanbul’un gözde ilçeleri arasında yer almıştır. AK Partili belediye başkanlarının da bunda emeği büyüktür. İlçelerimize yeni eserler kazandırmaya devam edecekler. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim.”

2024’TE İBB’Yİ GERİ ALACAĞIZ
“Tarihiyle, kültürüyle, medeniyetiyle, dünyayı hayran bırakan güzellikleriyle milletimizin değeri olan İstanbul’u inşallah 2024 seçimlerinde tekrar AK Belediyeciliğiyle tekrar buluşturacağız. Türkiye turuna çıkmaktan, tatil yapmaktan İstanbul’u unutan, belediyeyi borçlandıran, boş vaatlerde bulunan İBB Başkanına gerekli cevabı önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimde bu millet verecektir.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum