AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı'ndan açıklama…

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasıyla Bakırköy’de “Hayır” standına gerçekleştirilen saldırı kınandı, olayın AK Parti ile ilişkilendirilmesine tepki gösterildi.

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı'ndan açıklama…

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasıyla Bakırköy’de “Hayır” standına gerçekleştirilen saldırı kınandı, olayın AK Parti ile ilişkilendirilmesine tepki gösterildi.

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı'ndan açıklama…
21 Mart 2017 - 10:28 - Güncelleme: 21 Mart 2017 - 10:34
Reklam

Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda referandum çalışması yapan kadınlara yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrası AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’nda yazılı bir basın açıklaması yapıldı. Aysun Çelikler başkanlığındaki AK Parti Bakırköy İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yazılı açıklamada; AK Parti’nin tüm düşüncelere saygılı olduğu vurgusu yapıldı, saldırı kınandı, “Millet cevabını 16 Nisan’da sandıkta verecektir” denildi.

Olayın AK Parti ile ilişkilendirildiğinin ve bunun kabul edilemez olduğununun belirtildiği açıklamada; “19 Mart Pazar günü Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda vuku bulan, yerel basın ve sosyal medyada yer alan bu elim olayı AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı olarak kınıyoruz. Bakırköy Özgürlük Meydanında yaşanmış olan bu olay ile Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı'nın ilişkilendirilmesini kasıtlı bir algı oluşturma çabası olarak görüyor ve bu durumun kuruluşundan bu yana ifade özgürlüğünü savunan partimizle ilişkilendirilmesini zül addediyoruz” ifadeleri yer aldı. >365/Haber Merkezi 

İşte, AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasının tamamı:

BASINA VE KAMUOYUNA…
19 Mart Pazar günü Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda vuku bulan, yerel basın ve sosyal medyada yer alan bu elim olayı AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı olarak kınıyoruz.

Bizim düşünce ve ifade özgürlüğü ile ilgili görüşümüz ve tutumumuz; Demokrasi sınırları içerisinde ve bir başkasının hak ve hürriyetini ihlal etmeksizin, karşımızda olanı incitmeden düşüncelerin ifade edilebileceği yönündedir.

Partimizin kuruluşundan bu güne kadar yapılan uygulamalara da bakıldığında bu çok net bir şekilde görülecektir. Şunu da belirtmek isteriz ki;

CHP genel başkan Yardımcısı'nın partisinin genel politikası ile uyumlu olarak devlet büyüklerimize ve Millet'in değerlerine hakaret etmesinin de, milletimize ısrarla hayal ürünü şeyler anlatılmasının da cevabını vatandaşlarımız muhakkak ki 16 Nisan günü sandıklarda verecektir.

Bakırköy Özgürlük Meydanında yaşanmış olan bu olay ile Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı'nın ilişkilendirilmesini kasıtlı bir algı oluşturma çabası olarak görüyor ve bu durumun kuruluşundan bu yana ifade özgürlüğünü savunan Partimizle ilişkilendirilmesini zül addediyoruz.

Meydana gelen bu olay ,''Hayır'' propagandası yapan CHP İlçe örgütü ile orada bulunan vatandaşlar arasında yaşanmış olup; olaya ilişkin Bakırköy Emniyet Müdürlüğü tarafından inceleme başlatılmış ve olaya karıştığı iddia edilen şahıslar hakkında derhal gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Her seçim döneminde olduğu gibi bu süreçte de Bakırköy Özgürlük Meydanında Ak Parti, CHP, MHP Ve HDP 'nin seçim çadırları yapılacak olan çalışmalar konusunda tam bir mutabakatla kurulmuştur.

Partimizin isteği; kurulduğu günden buyana olduğu gibi, her görüş ve düşünceye saygı koşuluyla demokrasi çerçevesinde kavga ve çatışma olmaksızın bu sürecin atlatılması yönündedir.

Vatandaşlarımıza çağrımız tahriklere kapılmadan sükûnet içinde bu sürecin atlatılması yönündedir.

AK PARTİ 
BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum