AK Parti Bahçelievler Teşkilatı MHP'yi ziyaret etti

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Başkanlığı’na misafir oldu. Çay eşliğinde, sohbet havasında geçen görüşmede; partililer birbirleriyle tanıştı, ‘Cumhur İttifakı ruhu’ vurgusu yapıldı. 

AK Parti Bahçelievler Teşkilatı MHP'yi ziyaret etti

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Başkanlığı’na misafir oldu. Çay eşliğinde, sohbet havasında geçen görüşmede; partililer birbirleriyle tanıştı, ‘Cumhur İttifakı ruhu’ vurgusu yapıldı. 

AK Parti Bahçelievler Teşkilatı MHP'yi ziyaret etti
04 Ocak 2019 - 14:09 - Güncelleme: 04 Ocak 2019 - 14:18
Reklam

İstanbul’da aday çıkarmama kararı alarak, AK Parti’yi destekleyeceklerini ilan eden Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti’nin bağları giderek güçleniyor. Cumhur İttifakı kapsamında alınan kararla; Beşiktaş, Silivri ve Maltepe’de MHP’nin adayı, diğer ilçelerde ise AK Parti’nin adayı desteklenecek. Yerel seçimlerde birlikte çalışacak parti teşkilatları ise kaynaşma ve koordineli hareket etme noktasında ilk adımlarını attı. AK Parti’den gelen bu ilk adım kapsamında; MHP’nin il ve ilçe teşkilatlarına, AK Parti başkanlıkları tarafından ziyaretler gerçekleştirilmeye başlandı. 

Bahçelievler’de de; AK Parti İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Çay eşliğinde, sohbet havasında geçen görüşmede; partililer birbirleriyle tanıştı, geçmiş seçimlerde partilerin seçim çalışmaları masaya yatırıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, Cumhur İttifakı ruhunun vurgulandığı ziyarette; AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır’ın belediye başkanı olması için yapılacak çalışmalar için güç birliği kararı alındı.



HAKAN BAHADIR’I BAŞKAN YAPMAK İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIRIZ
Ev sahibi olarak ilk konuşmayı yapan ve nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, “15 Temmuz’dan bu yana süren bir ittifakımız var. Genel Başkanımızın Cumhur İttifakı’na verdiği değerin bilinciyle, biz de sorumluluğumuzun farkında olarak, Cumhur İttifakı’nın adayı Dr. Hakan Bahadır’ın seçilmesi için kendi partimizin adayıymış gibi, elimizden geleni yapacağız. Yönetim kurulu üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla, kadın kolumuzla birlikte Hakan Bahadır’ın belediye başkanı olması için AK Parti ilçe teşkilatından gelen talepler doğrultusunda çalışmaya hazırız” diye konuştu.

2019/01/2019-01-04-14-16-15.jpg

BU İTTİFAK PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR…
AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz ise yapığı konuşmada; “Bugün buraya gelişimizin iki nedeni var: Birincisi; yönetime yeni gelen İlçe Başkanımız Osman Çakan Bey ve yönetim kuruluna tebrik ziyareti. İkincisi ise; Cumhur İttifakı çerçevesinde alınan karar neticesindeki nezaket ziyaretimizdir. Bu ittifak; 15 Temmuz gecesi uçaklara, bombalara, tanklara karşı duran milletimiz tarafından kuruldu. Bu ittifak bir seçim ittifak değildir. Temennimiz; bu ittifakın Rahmetli Aydın Menderes’in bir sözü gibi; Pazara kadar değil, mezara kadar sürmesidir” ifadelerini kullandı.



Cumhur İttifakı’nın kararı öncesi belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden MHP eski İlçe Başkanı Mehmet Kaya’nın da ittifakın önemine ilişkin yaptığı açıklamaların ardından tamamlanan ziyaret programı, ilçe binası önünde iki partinin verdiği dostluk pozuyla son buldu. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum