AK Parti Bahçelievler Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu

Teşkilat mensupları ve sandık başkanları ile iftar yemeğinde bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Fatih Tuna, “2023’te öyle bir kazanacağız ki millet diye bir derdi olmayan bu muhalefetten eser kalmayacak” dedi.

AK Parti Bahçelievler Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu

Teşkilat mensupları ve sandık başkanları ile iftar yemeğinde bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Fatih Tuna, “2023’te öyle bir kazanacağız ki millet diye bir derdi olmayan bu muhalefetten eser kalmayacak” dedi.

AK Parti Bahçelievler Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu
17 Nisan 2022 - 15:46 - Güncelleme: 17 Nisan 2022 - 18:49
Reklam

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nca tertip edilen iftar yemeğinde; teşkilat mensupları ve sandık başkanları buluştu. Bahçelievler Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen iftar programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Sare Aydın, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldı.

Davetlilerle yakından ilgilenen AK Parti İlçe Başkanı Fatih Tuna, yaptığı konuşmada; “Bizler ana kadememizle, kadın ve gençlik kollarımızla, belediyemizle ve hatta 2002’den bu yana görev almış tüm dava arkadaşlarımızla birlikte bir bütün olarak yolumuza devam ediyoruz. Sokaklardan hiçbir zaman irtibatı koparmadık. Her gün sokaklardayız. Sadece kazanmak yetmez. 2023’te öyle bir kazanacağız ki millet diye bir derdi olmayan bu muhalefetten eser kalmayacak” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

İşte AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna’nın konuşmasının tamamı: 
İki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemiden dolayı bir araya gelemedik. Çok şükür bugün son derece yoğun bir katılımla bir aradayız. Herkes birbirini özlemiş. İnşallah bu virüs belasından da tam olarak kurtulur, böyle bereketli ortamlarda sık sık buluşuruz. 

Kıymetli arkadaşlar içinden geçtiğimiz süreçte bu virüsle birlikte yeni bir sistem inşa edildiğini gösteriyor. Virüs salgınıyla dünyayı eve kapatıp ekonomileri kilitliyorlar. Lokal ama etkisi çok büyük ölçekli vekalet savaşları çıkararak başta enerji olmak üzere tüm ürünlere zam gelmesini sağlıyorlar.  İşte böyle kritik bir dönemden geçerken ülke yönetiminin liyakatsiz ellere geçtiğini bir düşünün. Halimiz nice olur. Bilmem kaç parti bir araya gelip güya ülkenin selameti için toplantı yapıyorlar ama mutabakat metnini büyükelçinin onayı olmadan deklare edemiyorlar. Sorarım size ülke bunlara teslim edilir mi edilemez diyorsunuz. O halde işte bu kadroya çok büyük sorumluluk düşüyor.

Kıymetli Vekilim Değerli Dava Arkadaşlarım,
Tüm dünyada etkisini gösteren enflasyonla mücadele ediyoruz. Şartların zor olduğunu kabul ediyoruz. Ancak siz bugüne kadar hep zor şartlarda bile liderimizin Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durdunuz ve mücadeleden hiçbir zaman kaçmadınız. Liderimiz de bu millete verdiği her sözü tuttu ve her zaman başımız dik oldu. 

Enflasyonla ilgili de Cumhurbaşkanımız gerekli açıklamayı yaptı. Bugüne kadar her söylediğini yaptığı gibi bu konuda da hükümetimiz gerekeni yapıyor ve yapmaya devam edecektir. Sizlerin bugüne kadarki duruşuyla Ayasofya zincirlerinden kurtulduysa şimdide Ayasofya Fatih Medresesi açıldı. Medeniyet kurmak zor olduğu gibi izlerini korumakta zordur.

Bizler ana kadememizle, kadın ve gençlik kollarımızla, belediyemizle ve hatta 2002’den bu yana görev almış tüm dava arkadaşlarımızla birlikte bir bütün olarak yolumuza devam ediyoruz. Sokaklardan hiçbir zaman irtibatı koparmadık. Her gün sokaklardayız. Sadece kazanmak yetmez. 2023’te öyle bir kazanacağız ki millet diye bir derdi olmayan bu muhalefetten eser kalmayacak. 

Kadir gecesine, Ramazan Bayramı’na sağlıkla huzurla kavuşuruz inşallah. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Rabbim samimiyet ve gayretimizi sabit kılarak bizleri bu kutlu yoldan ayırmasın. Birlikte yolumuzdan sapmadan dimdik istikamet üzere çalışmayı bizlere nasip etsin. Devletimiz payidar milletimiz bahtiyar olsun diyor, hepinizi tekrar saygıyla selamlıyorum. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum