Abdullah Akçay'ın veda konuşması duygulandırdı

2010 yılından beri Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Akçay’ın kongredeki konuşması duygulandırdı. Yeni Başkan Yaşar Avcı ve ekibine başarılar dileyen Akçay, herkesten helallik istedi.

Abdullah Akçay'ın veda konuşması duygulandırdı

2010 yılından beri Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Akçay’ın kongredeki konuşması duygulandırdı. Yeni Başkan Yaşar Avcı ve ekibine başarılar dileyen Akçay, herkesten helallik istedi.

Abdullah Akçay'ın veda konuşması duygulandırdı
14 Mayıs 2017 - 23:35 - Güncelleme: 18 Mayıs 2017 - 22:38
Reklam

Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde yıllardır her kademede görev yapan, Bahçelievler’in tanınan siyasetçisi Abdullah Akçay, Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi’nde veda konuşması yaptı. Tek adayla seçime gidilen ve Yaşar Avcı’nın başkan seçildiği kongrede konuşan Abdullah Akçay, 2010 yılından beri ilçe başkanlığı yaptığı partisinin mensuplarına teşekkür etti, helalleşti, vedalaştı.

Uluslararası faaliyet gösteren ve genel merkezi Fatih’te olan Mirasımız Derneği’nde Genel Sekreterlik görevine geldiği için görevi bıraktığı belirtilen Abdullah Akçay, konuşması sırasında zaman zaman duygulandı, duygulandırdı, salondakilerden büyük alkış aldı. 

2017/05/7810443.jpg

SON NEFESİME KADAR BU DAVAYA HİZMET EDECEĞİM
Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Akçay, “Kıymetli kardeşlerim, Bahçelievler ilçemizde Refah Partisi Fevzi Çakmak Mahallesi müşahidi olarak görev aldığımda saçı sakalı siyah bir delikanlı idim. Sırasıyla eğitim birim başkanlığı, mahalle başkanlığı, Refah Partisi Bahçelievler ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptım. Refah Parti’mizin kapatılması ile Fazilet Partisi, ardından da Saadet Parti’mizin ilçe başkan yardımcılığını yaptım. 2010 yılında yapılan Genel Merkez kongresinden sonra da 15 Kasım 2010 yılında Bahçelievler ilçe başkanlığı görevine getirildim. Görev aldıktan sonra gücümün yettiği kadar davayı temsil etmeye, dilimin döndüğü kadar Hakk’ı anlatmaya gayret gösterdim. Son seçimlerde milletvekili adayı oldum. Velhasıl aşağı yukarı teşkilatımızın bütün kademelerinde görev yaptım. Yıllar bir bir geçerken bu arada saçım ve sakalım da bembeyaz olmuştu. Ama biliyoruz ki bizim davamız son nefesimize kadar sürecek bir davadır. İnşallah son nefesime kadar da bu dava için hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

2017/05/2733318.jpg

BU ŞEREFİ NASİP EDEN ALLAH’IMA ŞÜKÜRLER OLSUN
“Büyük bir onur ve şerefle yürütmeye çalıştığım Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevim bu kongre ile sona erecektir” diyerek sözlerini sürdüren Akçay, “Merhum Mücahit Necmettin Erbakan hocamın genel başkanı olduğu bu mukaddes davada, Saadet Partisi’nde onun ilçe başkanlığını yapma şerefini bana nasip eden Allah’a sonsuz hamdü senalar olsun. Bu süre zarfımda bizi bu göreve layık gören başta teşkilat büyüklerime, benimle beraber görev alan bütün teşkilat mensubu kardeşlerime, bizden yakın ilgisini esirgemeyen ilçemizin değerli protokolüne, yerel basınımıza ve özellikle kıymetli Bahçelievler halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Ve tüm teşkilat mensubu kardeşlerime diyorum ki; umutsuz olma. Mahsun olma kardeşim. Bak yine yeniden bahar geliyor. Koskoca ağacın kodlarını küçük bir tohuma koyan Allah, o tohumu toprağın altında olgunlaştırıp çatlatan yine Allah, o tohumu toprağı yararak, yeryüzüne filiz açmasını sağlayan da Allah’tır” diye konuştu. >365/Haber Merkezi

2017/05/3166805.jpg

Yapılan seçim sonrası başkanlık görevine seçilen Yaşar Avcı ve yıllardır ilçe başkanlığı yapan Abdullah Akçay kongre boyunca salonda el ele, kol kola, yan yana dolaştı. Örnek bir halef selef olan ikili, kongre sonrası birbirlerine sarılarak, kariyerlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum