Abdulkadir Altınhan Güngören Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in A takımında görev yapan Kültür Müdürü Abdulkadir Altınhan, Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

Abdulkadir Altınhan Güngören Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in A takımında görev yapan Kültür Müdürü Abdulkadir Altınhan, Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

Abdulkadir Altınhan Güngören Belediye Başkan Yardımcısı oldu
26 Ağustos 2021 - 09:36 - Güncelleme: 30 Ağustos 2021 - 18:38
Reklam

2 yıldır Güngören Belediyesi Kültür Müdürü olarak görev yapan Abdulkadir Altınhan, yeni görevine başladı. Güngören Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Abdulkadir Altınhan'a Kültür, Sosyal İşler, Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bağlandı. 

ABDULKADİR ALTINHAN KİMDİR?
1991 İstanbul doğumlu olan Abdulkadir Altınhan, aslen Malatya Battalgazilidir. Ortaöğrenimini Güngören Anadolu İmam-Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini sırasıyla Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünde ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Lisansüstü eğitimine Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Anabilim Dalında tamamladı.

Üniversite eğitimi süresi boyunca birçok sivil toplum kuruluşunda aldığı görevlerin yanı sıra 2013 yılı AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Kürsüsünden mezun olan ALTINHAN, bu süre içerisinde çeşitli yayınevlerinde editörlük, redaktörlük vb. çalışmalarda da bulundu.
Memuriyet hayatına öğrencilik yıllarında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam Hatip olarak başlayan Altınhan. Lisans eğitimi sonrasında kısa bir süre Kırklareli’nin Vize ilçesinde öğretmenlik yapmış ve 2015 yılında Millî Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatı bünyesine Millî Eğitim Uzman Yardımcısı olarak atanmıştır.

Altınhan, 2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğine bağlı Güvenlik Politikaları Başkanlığı bünyesindeki Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezinde Bakanlık Temsilcisi olarak 2 yıldan fazla bir süre görev yaptıktan sonra, 2019 Mayıs ayından itibaren Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2020 Eylül ayından itibaren de İnsan ları ve Eğitim Müdürlüğü görevini ifâ etmektedir.
Gerek üniversite eğitimi sırasında gerek ise çalıştığı tüm kurum ve kuruluşların eğitim merkezlerinde kriz yönetimi, eğitim yönetimi, eğitim planlaması, yönetimi ve denetimi, sosyal politikalar, insan kaynakları yönetimi, kültür politikaları alanlarında eğitim ve sertifikalara sahiptir.

İyi derecede Arapça ve orta derecede İngilizce bilmekte olan Altınhan, Lisansüstü eğitimine Gazi Üniversitesi Felsefe bölümünde devam etmektedir. Akademik ve kültürel araştırma ve çalışmalarını şehir tarihi ve küresel şehirler üzerine sürdürmektedir.

Abdulkadir Altınhan, evli olup iki kız evladı bulunmaktadır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum