26. 'Bahçelievler Şöhretler Maçı'nda tam 37 gol atıldı

Yirmi altıncısı gerçekleşen Bahçelievler Şöhretler maçında 37 gol kaydedildi. İlk defa bir maçta bu kadar gol atıldı. Kalecilerden yoksun çıkan iki takımda gole doydu. Ünlüler 90 dakikalık maçı kazanan taraf oldu. Ünlüler, bu maçla birlikte galibiyet serisini sürdürdü.

26. 'Bahçelievler Şöhretler Maçı'nda tam 37 gol atıldı

Yirmi altıncısı gerçekleşen Bahçelievler Şöhretler maçında 37 gol kaydedildi. İlk defa bir maçta bu kadar gol atıldı. Kalecilerden yoksun çıkan iki takımda gole doydu. Ünlüler 90 dakikalık maçı kazanan taraf oldu. Ünlüler, bu maçla birlikte galibiyet serisini sürdürdü.

26. 'Bahçelievler Şöhretler Maçı'nda tam 37 gol atıldı
14 Eylül 2018 - 20:06 - Güncelleme: 14 Eylül 2018 - 22:18
Reklam

26. Bahçelievler Şöhretler maçında gol rekoru kırıldı. Ünlülerin (mavi formalı takım), Gönüllüleri (yeşil formalı takım) 21-16 yendiği karşılaşma Yenibosna Kuyumcu Kent Sahasında oynandı. 45’er dakikalık iki devre şeklinde oynan bu müsabakadan Ünlüler, üstün ayrıldı. 4 maçtır galip gelen Ünlüler, Gönüllere karşı üstünlüğünü devam ettirdi.

Kadrolarda; gazeteciler, siyasiler, beden eğitimi öğretmenleri, iş adamları yer aldı. Bu önemli maça iki takımda kalecilerden yoksun çıktı. Kalelere emaneten oyuncular geçti. Çekilen her iki şuttan biri golle sonuçlandı. Gönüllüler takımı, stoper eksikliğinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşadı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Ünlüler takımı oyuncuları, kaleyi adeta abluka altına aldı. Sonuca rahatlıkla giden Ünlülerin maç sonu keyfi oldukça yerindeydi. 4 maçtır galip gelen Ünlüler, bir sonraki maçı kazanarak seriyi devam ettirmek istiyor. Gönüllüler takımı ise mağlubiyet serisine son vermek için 27. Maça çıkacak.

SARI VE KIRMIZI KART UYGULAMASI
26. Maçta ilk defa sarı ve kırmızı kart uygulamasına gidildi. Sakatlıklara yol açacak pozisyonların önüne geçmek için uygulanan kartların ilkini Ünlüler takımında Ferhat İşçimen, ikincisini Gönüllüler takımında Engin Öder, üçüncüsünü Ünlüler takımında Mehmet Akif Kaya gördü. Kart gören oyuncular 5 dakika saha kenarında dinlenme cezası aldı. Cezaları biten oyuncular, tekrar oyuna dahil oldu.

2018/09/2018-09-14-20-33-42.jpg

GÖNÜLLÜLER 4 PENALTI KAZANDI
Ünlüler takımı oyuncularının ceza sahası içinde yaptıkları hareketler sonucu, hakem penaltı noktasına dört defa gitti. 4 penaltıda golle sonuçlandı.

GOLCÜLER İŞBAŞINDA
Ünlüler takımı: Sedat Şeker (7), Ergin Kâhya (5), Ferhat İşçimen (3), Celal Atalay (3), İsrafil Aktürk (2), Murat Şafak Gündüz.

Gönüllüler takımı: Erdal Şükrü Oğuz (4), Yasin Barut (4), İlhan Kart (2), Turan Ağ (2),  Ahmet Yusuf Kılıç (2) Engin Öder, Ahmet Reyhan.

2018/09/2018-09-14-20-33-41_1.jpg

İKRAMLAR DEVAM ETTİ
26.Maçta su ikramını Nanbudo Federasyonu Başkanı Celal Atalay, baklava ikramını SVG Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Göngörür yaptı. Futbolcular ikram yapan sponsorlara teşekkürlerini iletti.

2018/09/2018-09-14-20-33-41.jpg

ÖNEMLİ AÇIKLAMA!
Maçtan sonra bir açıklama yapan Organizatör Engin Öder, şunları söyledi: “Şuana kadar Allah’a şükürler osun ki, bir sorunla karşılaşmadık. Bundan sonrada aynı çizgide devam etmek istiyoruz. Eğer bir sorun yaşamıyorsak, bunu kadrolarımızda yer alan futbolculara bağlıyoruz. Çünkü onlar; ‘iyi niyetli, karakterli ve kaliteli’ insanlardan oluşuyor. Hepsine maçlarımızda aramızda bulundukları için çok teşekkür ederim. Kadrolarımızda bürokratları sayısının azalması bizle alakalı değildir. İlçemizin kaymakamının sakatlığından dolayı oynayamamasından kaynaklıdır. Tabi ki bu süreçte gerçek dostları görmek istiyoruz. Bizler, kaymakam beyin aramızda bulunmamasından dolayı gelmemeyi düşünenleri zaten kadroya almayacağız. Bu organizasyona ciddi bir emek vermekteyiz. Emeğe saygı duymayanları karşı, saygılı olmamız söz konusu olamaz. İnşallah ilerleyen süreçte kaymakam bey tekrar aramızda olacaktır. En azından oynamasa bile, hakem olarak maçlarımızı yönetecektir. Kalitemiz zamanla daha da artacaktır. Ünlülü simaları da aramıza dahil edeceğimiz günlerde yakındır” dedi.

2018/09/2018-09-14-20-36-20.jpg

MAVİ TAKIM KADROSU (ÜNLÜLER)
İsmail Şahin- Beden Eğitimi Öğretmeni (kaleci)
Burak Boray- BBP Bahçelievler Teşkilat Başkanı (stoper)
Mert Denizmen– Niconya Port Suit Hotel Genel Müdürü (stoper)
Serkan Karacaoğlu- Büyük Birlik Bahçelievler İlçe Başkanı (sağ bek)
Mehmet Akif Kaya- Bahçelievler İdmanyurdu As Başkanı (kaleci)
İsrafil Aktürk- Özel Vital Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kimya Mühendisi (orta saha)
Ergin Kâhya- Sualtı Eğitmeni (orta saha)
Sedat Şeker- Özel Vital Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Biyoloji Mühendisi (orta saha)
Bayram Durdu- Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Sekreteri (sol kanat)
Ferhat İşçimen-Fi Word Emlak Ofisi Kurucusu (sağ kanat)
Murat Şafak Gündüz-Özel Vital Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni (forvet)
Celal Atalay- Nanbudo Federasyonu Başkanı (forvet) 

2018/09/2018-09-14-20-33-39.jpg

YEŞİL TAKIM KADROSU (GÖNÜLLÜLER)
Müslüm Takılmaz- Öğrenci (kaleci)
İlker Ergür-Coldwell Banker İmza Aş. Ticari Gayrimenkul Uzmanı (stoper)
Turan Ağ- AK Parti Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi (stoper)
Barış Güven-Bilyön Anadolu Lisesi Müdürü (sol bek) 
Aykut Kaya- Gazete 365 İmtiyaz Sahibi (sağ bek)
Orhan Göngörür-SVG Saat Yönetim Kurulu Başkanı (defansif orta saha)
Ahmet Reyhan- Zafer Mahallesi Muhtar Adayı (orta saha)
Erdal Şükrü Oğuz- Şirinevlerspor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu (merkez orta saha)
İlhan Kart- Elektrik Teknisyeni (orta saha)
Ahmet Yusuf Kılıç- Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmacısı Lastik Adam (sol kanat)
Yasin Barut- Barut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı (sağ kanat)
Engin Öder-Bahçelievler Express Gazetesi Sahibi Takım Kaptanı (forvet)
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum