112 Acil Yardım İstasyonu yenilendi 

Bahçelievler Belediyesi’nce 10 yıl önce hizmete açılan Doğu Sanayi 112 Acil Yardım istasyonu, hayırsever işadamı Bilal Hancı’nın katkılarıyla baştan aşağı yenilendi. 

112 Acil Yardım İstasyonu yenilendi 

Bahçelievler Belediyesi’nce 10 yıl önce hizmete açılan Doğu Sanayi 112 Acil Yardım istasyonu, hayırsever işadamı Bilal Hancı’nın katkılarıyla baştan aşağı yenilendi. 

112 Acil Yardım İstasyonu yenilendi 
24 Aralık 2017 - 09:42 - Güncelleme: 25 Aralık 2017 - 13:48
Reklam

Acil vakalara hızla müdahale etmek maksadıyla Bahçelievler Belediyesince geçtiğimiz yıllar içerisinde ilçenin değişik noktalarında yaptırılarak Sağlık Bakanlığı hizmetine sunulan 112 istasyonlarından sadece biri olan Doğu Sanayi 112 Acil Yardım İstasyonu’nun yenilenmesi dolayısıyla bir tören düzenlendi. 

Törene; Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İl Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzman Doktor Semih Korkut, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, İlçe Sağlık Müdürü Serap Sarıhan Akkum, Yeşilay Bahçelievler Şube Başkanı Hakan Bahadır, Doğu Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hancı, site yöneticileri ve sakinleri katıldı.

HANCI: ARIKAN VE DEVELİOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDERİM
İstasyonu yenileyen hayırsever işadamı Doğu Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hancı açılış konuşmasında; “Gece gündüz, halkımıza 7-24 kesintisiz hizmet sunan bu fedakâr arkadaşlarımızın çalışma koşullarını bir nebze olsun ileriye taşımak istedik. Yaptığımız bu çalışmaya vesile oldukları için belediye başkanımız Osman Develioğlu ve kaymakamımız İlker Arkıan’a çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ARIKAN: BİLAL HANCI GİBİLER İLÇEMİZ İÇİN BİR ŞANS
İlçe Kaymakamı İlker Arıkan da; “Başta eğitim olmak üzere sağlık ve spor alanında yaptıklarıyla meslek hayatım boyunca devlete en fazla katkı sağlayan, destek olan bir belediye başkanı ile çalışmaktan çok mutluyum. Ayrıca Bilal Hancı gibi hayırsever işadamlarımızın da ilçemizde olması bizler için ayrı bir şans.  İlçe halkımıza acil durumlarda hizmet eden bu tesisimizin yenilenmesine katkı sunan başta Bilal Hancı olmak üzere, Belediye Başkanımız Osman Develioğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

DEVELİOĞLU: HAYIRSEVER İŞADAMIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Belediye Başkanı Osman Develioğlu da hayırsever işadamına teşekkür ederek başladığı konuşmasında; ”Burada hizmet veren 112 Acil Yardım İstasyonumuzu yaklaşık 10 yıl önce hizmete açmıştık. Geçen süre içerisinde yıpranan bu merkezimiz, hayırsever işadamımız tarafından yeniledi. Toplumda hep birlikte beraberce yaşıyoruz. Devlet her şeyi en iyi şekliyle yapmaya çalışıyor fakat milletimin de bu işler yapılırken ben de varım, bu işte benimde katkım olsun diyerek el uzatması bizler çok mutlu ediyor” dedi. 

Törende ayrıca katkılarından dolayı Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve İşadamı Bilal Hancı’ya İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün plaketleri takdim edildi. 
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum