10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'müzü unutmayanlara teşekkürler!

1961 yılından beri kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gün boyu Gazete 365’e tebrik mesajları, mailler ve telefonlar geldi, gazete merkezimize ziyaretler gerçekleştirildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'müzü unutmayanlara teşekkürler!

1961 yılından beri kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gün boyu Gazete 365’e tebrik mesajları, mailler ve telefonlar geldi, gazete merkezimize ziyaretler gerçekleştirildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'müzü unutmayanlara teşekkürler!
10 Ocak 2022 - 23:12 - Güncelleme: 11 Ocak 2022 - 17:44
Reklam

Gazete 365’e yayın yaptığı; Bahçelievler, Bağcılar, Bakırköy ve Güngören ilçelerinden siyaset, bürokrasi, sanat ve iş dünyasından yoğun kutlama mesajları geldi. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşların da unutmadığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gelen telefon, mesaj, mail ile çiçek ve çikolataların ardı arkası kesilmedi. 

Gazete merkezimize ilk ziyareti gerçekleştiren ise; Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi CHP’li Temel Polat oldu. Daha sonra sırasıyla; DEVA Partisi Güngören Kurucu İlçe Başkanı Mikail Dervişoğlu, Yeniden Refah Partisi Bahçelievler ilçe yöneticileri ve AK Parti Bahçelievler ilçe yöneticileri Gazete 365’i ziyaret ettiler. Ellerinde hediyeleriyle gelen siyasetçileri, Gazete 365 İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya ağırladı. 


BAŞKAN DERVİŞOĞLU: ÖZGÜRCE DÜŞÜNCELERİNİZİ İFADE EDİLMELİSİNİZ
DEVA Partisi Güngören Kurucu İlçe Başkanı Mikail Dervişoğlu, ziyaretinde ulusal ve yerel gündem üzerine konuşuldu. İlçe teşkilatının yapılanması üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Dervişoğlu, güçlü bir kadroyla yola çıkacaklarını söyledi. Yerel basının önemine dikkat çeken ve günümüzü kutlayan Dervişoğlu, “Gazeteciler özgürce düşüncelerini ifade edilmeli ve korkusuzca haberlerini yazabilmelidir. Biz DEVA Partisi olarak daima basın mensuplarımızın yanındayız. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da sürekli dile getirdiği gibi; adalet, hak, hukuk ve düzen sağlanacak, daha özgür ve daha refah bir ülke haline geleceğiz, ekonomide de eski günlerimize kavuşacağız. Bu duygularla; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.


POLAT: SİZ DEMOKRASİMİZİN OLMAZSA OLMAZISINIZ
Gazete 365’e günün ilk ziyaretini gerçekleştiren Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi CHP’li Temel Polat da “Demokrasinin olmazsa olması olan bağımsız ve özgür bir basın uğruna yeri geldiğinde canlarını hiçe sayan, kalemin kılıçtan üstün olduğunu her zaman kanıtlayan bütün çalışan gazetecilerimizin gününü en içten dileklerimle kutlarım. Çok daha özgürlükçü, çok daha demokratik, her zaman tarafsız ve basın ilkelerinden asla ödün verilmeyen bir çalışma ortamına kavuşmanız dileğiyle; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun” diye konuştu.


AĞDAĞ: ÖNEMİNİZİN FARKINDAYIZ VE DAİMA YANINIZDAYIZ
AK Parti Bahçelievler ilçe yöneticilerinin ziyaretinde de; İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Bayram Ağdağ, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Büyüköztürk, Tanıtım Medya Bağlar Mahalle Başkanı Rümeysa Kılıç ve Çavuşpaşa Mahalle Başkanı Özkan Aktürk yer aldı. Gazete 365 Ailesi’nin gününü kutlayan İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Bayram Ağdağ, “Basın emekçilerimizi bu mutlu gününde yalnız bırakmamak adına buradayız. Biz AK Parti ilçe teşkilatı olarak daima basın mensuplarımızın ve özellikle yerel medyamızın yanında olduk ve olmayı da sürdüreceğiz. Taziye ziyareti nedeniyle bugün burada olamayan İlçe Başkanımız Sayın Fatih Tuna’nın sizlere selamlarını getirdik. Gerek AK Parti’mizin genel anlayışı gerekse ilçe teşkilatımızın hassasiyetiyle siz değerli basın mensuplarımızın değerinin farkındayız. Bu duygularla; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.


DOĞU: FEDAKARCA ÇALIŞAN SİZLERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı adına ise; Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Aksakal ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Furkan Doğu bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazeteciler günümüzü kutlayan Furkan Doğu, “İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakârca çalışmakta olduklarını hep beraber müşahede etmekteyiz. Ülkemizin ve İlçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin bu görevi yerine getirmede gösterdikleri fedakârlık ve gayretlerini takdirle karşılarken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, görevleri esnasında hayatlarını kaybeden bütün gazetecilerimizi rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu. 


KAYA: GÜNÜMÜZÜ UNUTMAYANLARA TEŞEKKÜRLER!
Herkese teşekkür eden Gazete 365 İmtiyaz Sahibi Aykut Kaya da “Bugün yoğun bir gün oldu. Gün boyu siyaset, bürokrasi, sanat ve iş dünyasından yoğun kutlama mesajları geldi. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve dostlarımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gelen telefon, mesaj, mail ile çiçek ve çikolataların ardı arkası kesilmedi. Düşünceli davranışları ve nazik ziyaretleri için bizleri unutmayan değerli isimlere Gazete 365 Ailesi adına teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. >365/Haber Merkezi


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum