Ülkücüler, Eren Erdem'i Bağcılar'da protesto etti

CHP'li Milletvekili Eren Erdem'e Bağcılar'da katıldığı panel sırasında ülkücülerin protestosuyla karşılaştı. 

Ülkücüler, Eren Erdem'i Bağcılar'da protesto etti

CHP'li Milletvekili Eren Erdem'e Bağcılar'da katıldığı panel sırasında ülkücülerin protestosuyla karşılaştı. 

Ülkücüler, Eren Erdem'i Bağcılar'da protesto etti
22 Ekim 2016 - 11:49 - Güncelleme: 23 Ekim 2016 - 16:30
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Eren Erdem ile Ülkü Ocakları arasındaki gerelim tırmanıyor. CHP’li Eren Erdem, Meclis’teki toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, “Devletin kurucu ilkelerini tarumar etmeye dönük bir projenin ortağı olduğun an itibariyle Sn. Devlet Bahçeli’ye ben ismini Hükûmet Bahçeli diye değiştirmesini tavsiye ediyorum” demişti. Bu sözler üzerine Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabından “İstanbul sokaklarında dolaşma. Olmayan yüzünü değiştirmek zorunda kalmayalım…” twitini paylaşmıştı.   
Yaşanan bu olayların ardından Okan Karamanlı başkanlığındaki CHP Bağcılar Gençlik Örgütü’nün düzenlediği bir panele katılan CHP’li milletvekili Eren Erdem, iddiaya göre; ülkücü bir grup tarafından saldırıya uğradı. Sancaktepe Mahallesi’ndeki Malatya Akçadağ Güneş Köyü Derneği’ndeki ülke gündeminin konuşulduğu panele en 100 kişilik bir grubun saldırdığı, camlara taşlar atıldığı ileri sürüldü.

PERİSCOPE’TAN CANLI YAYIN YAPTI
Olay sırasında cep telefonuyla Periscope’tan canlı yayın yaparak saldırıya uğradıklarını belirten Erdem, “Bağcılar'dayız. Panel gerçekleştiriliyor. Panellimize dışarıdan saldırı gerçekleştirilmiş durumda. Bulunduğumuz binanın etrafı kuşatılmış. Emniyet güçleri her zaman ki gibi yok. Dışarıda kendisine Ülkü Ocakları diyen bir güruh var. Bahçeli'ye söylediğim sözler nedeniyle binaya baskın yapmaya çalıştılar. Bunları buraya gönderenleri biliyoruz. Başkanlıktaki duruşumuz nedeniyle. Panelimizi provoke ettiler. Camlar çerçeveler inmiş durumda. İçeriye taş atıyorlar. İstanbul'un göbeğinde Bağcılar'da saldırı altındayız. Arkadaşımız yaralı şekilde geldi. Bağcılar'da devlet yok. Burada devlet yok. Tamamen provokasyon. Bizleri linç etmeye çalışıyorlar. Bir Madımak'la karşı karşıyayız. Devlet yok, polis yok. Başkanlık sistemine karşı olduğu için linç ediyorlar. İnsanlar yaralanmış durumda. Şu anda saldırı altındayız. Dışarıda Ülkücü diye kendini tanımlayan gruplar saldırıyor. Nerede bu hükümet?”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum