Selami Aykut'a TDF ile KASTOP Başkanlarından tebrik ziyareti…

Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir ve Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Nurettin Turan, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Selami Aykut’a başarılar diledi.

Selami Aykut'a TDF ile KASTOP Başkanlarından tebrik ziyareti…

Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir ve Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Nurettin Turan, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Selami Aykut’a başarılar diledi.

Selami Aykut'a TDF ile KASTOP Başkanlarından tebrik ziyareti…
27 Ekim 2016 - 15:40 - Güncelleme: 27 Ekim 2016 - 16:11
Reklam

Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Genel Başkanı Mustafa Demir ve Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (KASTOP) Genel Başkanı Nurettin Turan, Bahçelievler Trabzonlular Derneği genel merkezini ziyaret ederek, yakın zamanda göreve gelen Başkan Selami Aykut ve yönetim kurulunu tebrik etti.
Sohbet havasında geçen konuşmalarda duygularını ifade eden Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanı Nurettin Turan, “Bahçelievler Trabzonlular Derneği üyesi olmaktan her zaman gurur duydum. Bu dernek çok güzel yöneticiler yetiştirdi. Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı ve Karadeniz Konfederasyon Başkanı yetiştiren Bahçelievler Trabzonlular Derneği’miz ile ne kadar gurur duysak azdır. Yeni Başkan Selami Aykut ve yönetimi kutluyorum. Karadeniz Konfederasyonu olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi. 

AYKUT İLE NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR
Trabzon Dernekler Federasyon Başkanı Mustafa Demir de, “TDF gençlik kollarımızın kurucusu ve aynı zamanda Federasyon Denetleme Kurulu üyesi olan, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve Bahçelievler Siyavuşpaşa Muhtarı Selami Aykut’un, Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı olarak seçilmesi bizleri çok mutlu etti. Her zaman başarılı çalışma azmi olan kıymetli hemşerimiz ne kadar övünsek azdır. Birçok önemli değerler kazandıran bu derneğimizde yeni Göreve Seçilen Başkan Selami Aykut ve yönetiminin çok güzel projelere imza atacağının inancı içerisindeyiz. Biz de Trabzon Dernekler Federasyonu olarak, Bahçelievler Trabzonlular Derneğimizin her türlü sosyal etkinliklerinde yanında olduğumuzu kıymetli başkan ve yönetiminin çok iyi bilmesini arzu ederiz. Başta Başkan Selami Aykut olmak üzere tüm yönetimi yürekten kutluyor başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.

ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR
Ziyaretlerinden dolayı Nurettin Turan ve Mustafa Demir’e teşekkür eden Başkan Selami Aykut ise, “2000 yılında kurulan Bahçelievler Trabzonlular Derneğimizin başkanlığına seçilmemizden dolayı bizleri ziyarette bulunan Trabzon’umuzun ve Karadeniz’imizin en üst kuruluşu başkanları ve yönetimlerinin bizleri ziyaret etmeleri biz dernek yönetimini çok mutlu etti. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır ve her zaman derneğimiz de Trabzon ve Karadeniz’imizin yapacağı her türlü etkinlik ve sosyal faaliyetlerinde yanında olacak. Dernek olarak göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar gerek STK başkanları gerek siyasi temsilcilerimiz bizleri ziyarette bulundu. Bizleri unutmayıp ziyarette bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. ‘Bahçelievler’de Trabzonluların Toplanma Merkezi’ sloganı ile yolumuza devam edeceğiz. Bu zamana kadar Bahçelievler Trabzonlular Derneği’nden çok kıymetli yöneticilerimiz çok güzel noktalarda görev yapıyor onlar bizim gururumuzdur” ifadelerini kullandı. 365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum