Selami Aykut’a, ‘Ömer Halisdemir Şeref Ödülü’…

Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından 15 Temmuz anısına düzenlenen gecede, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut'a, ‘Ömer Halisdemir Şeref Ödülü’ verildi. 

Selami Aykut’a, ‘Ömer Halisdemir Şeref Ödülü’…

Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından 15 Temmuz anısına düzenlenen gecede, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut'a, ‘Ömer Halisdemir Şeref Ödülü’ verildi. 

Selami Aykut’a, ‘Ömer Halisdemir Şeref Ödülü’…
19 Kasım 2016 - 13:51 - Güncelleme: 19 Kasım 2016 - 13:53
Reklam

Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından düzenlenen, Türkiye'deki sosyal gelişim ve kalkınma alanındaki farklı hayat hikâyeleriyle ve toplumsal yaşama yaptıkları katkılarla kendinden söz ettirmeyi başaran isimlerin ödüllendirildiği gece, Üsküdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 
15 Temmuz’da Fethullahçı terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminde şehit olan vatandaşlara adanan ödül ve anma gecesine; AK Parti Milletvekilleri Orhan Miroğlu, Nihat Eri, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,  Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Yaşama Dokunanlar Platformu Başkanı Sevinç Mercan, Kadıoğlu Holding Başkanı Tarkan Kadıoğlu, Prof. Dr. İstemi Yüce, Prof. Dr. Kadircan Keskinbora, Dç. Dr. Ersin Yılmaz Üsküdar Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Ak, Mardin Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Biter, Mardinliler Dernek Başkanı Fuat Bodur, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden Mehmet Mazi, Bahçelievler Meclis Üyesi Ahmet Hocaoğlu, Bahçelievler Rizeliler Dernek Başkanı Mehmet Mercan ve15 Temmuz kahramanlarından Safiye Bayat ile çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN AYKUT’A ŞEREF ÖDÜLÜ VE KURAN’I KERİM 
Geceye özel davetli olarak katılan İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut’a da, 15 Temmuz darbe girişimde gösterdiği dik duruş nedeniyle, ‘Ömer Halisdemir Şeref Ödülü’ takdim edildi. İstanbul’da bulunan muhtarlar ile vatandaşlarla beraber günlerce sokakta demokrasi nöbeti tutmasından dolayı, darbenin önlenmesinde kilit rol oynayan Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda Astsubay olan ve darbede şehit olan Ömer Halisdemir’in adını taşıyan ödüle layık görülen Selami Aykut’a, Kuran’ı Kerim de hediye edildi.

ÖDÜLÜ TÜM MUHTARLAR ADINA ALIYORUM
Teşekkür konuşması yapan Başkan Selami Aykut, “Darbe girişiminde şehit ve gazi veren mesai arkadaşı olduğumuz bir ailenin, böylesine önemli bir STK’nın ferdiyim. Bu ödülü tüm muhtarlar adına alıyorum. 15 Temmuz darbe girişiminde tüm İstanbul muhtarlarımız ve İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği yöneticilerimiz ile sokaklarda halkımız ile bir arada olarak, Fetö terör örgütünün karşısında dimdik durduk. Devletimizin, hükümetimizin, milli iradenin yanındayız. Afişlerimizi 39 ilçeye asarak devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu beyan ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Halkın iradesi ile seçilen mahalle muhtarlarımız halkın iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin yanında olduğumuzu herkes çok iyi bilsin. Dün korkmadık, bugün korkmuyoruz, yarın da korkmayacağız” diye konuştu.
Başkan Aykut konuşmasını, “Platforum Başkanı Sevinç Mercan ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Çuhadar ile yönetim kuruluna da ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde sonlandırdı. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum