Seçim sonucunu böyle kutladılar…

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından tüzüğe aykırı davranmak gerekçesiyle görevden alınan CHP Güngören İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mesut Metin, kongreden zaferle çıktı.

Seçim sonucunu böyle kutladılar…

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından tüzüğe aykırı davranmak gerekçesiyle görevden alınan CHP Güngören İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mesut Metin, kongreden zaferle çıktı.

Seçim sonucunu böyle kutladılar…
05 Aralık 2016 - 09:53 - Güncelleme: 05 Aralık 2016 - 12:17
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Güngören İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mesut Metin, geçtiğimiz ay görevden alınmış ve olağanüstü kongreye gidilme yolu gözükmüştü. Başkan Mesut Metin’in tüzüğe aykırı davranmak gerekçesiyle CHP İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından görevden alınması sonrası merakla beklenen o olağanüstü kongre gerçekleştirildi.  

CHP Güngören İlçe Başkanlığı binasında yapılan kongre sonucunda; Kasım ayında görevden alınan Mesut Metin, tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. İki adayın yarıştığı kongrede; rakibi Ozan Sinan Halisdemir’e fark atarak kongreyi kazanan Mesut Metin, arkadaşlarıyla birlikte zafer kutlaması yaptı. Seçim sonrası kendisini dışarı atan gençler, meşaleler yaktı, sloganlar attı, halay çekip, seçim sonucunun sevicini yaşadı.

BU İŞ BURADA BİTMEDİ
Yapılan kutlamalar sonrası Güngören Park’ta toplanan partililere seslenen ve ilçe yönetim kuruluna tepkisini dile getiren Başkan Mesut Metin, “Bu seçim gençlik kollarının ve gençlerin yarıştığı bir seçim değildir. Bu seçim; gençlik kolları ve ana kademenin yarıştığı bir seçimdir ve bu seçimin kazananı gençlerdir. Biz gençler hayatın her alanında eziliyoruz, baskı altına alınıyoruz ve maalesef bu partimizde de yaşandı. Ama bizim birliğimiz, örgütlü gücümüz, dayanışmamız, dostluğumuz bunların hepsini yenecektir. Bu dayanışma, bu birlik, bu kardeşlik bize Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını da getirecektir” diye konuştu.

“Bizim, seçimde karşı listede olan arkadaşlarla sorunumuz yoktur” diyen Başkan Metin, “Onlar bizim yol arkadaşımız ve biz onlarla el ele çalışmaya devam edeceğiz. Ama bu seçimi sabote etmeye çalışan, çeşitli provokasyonlar ile bizim üzerimize gelenlere bunun hesabını soracağız. Bu iş burada bitmedi” şeklinde tepki gösterdi. 365/Aykut Kaya 

YÖNETİM KURULU:
1) Mesut Metin (Başkan)
2) Fatih Atakul
3) Caner Bozkurt
4) Arife Çavdar
5) Engin Çoban
6) Berkan Demir
7) Gökhan Erkal
8) Süleyman Kahraman
9) Dilan Kahraman
10) Ezgi Karakuş
11) Sena Kubilay
12) Mustafa Mert Kurt
13) Özgür Demir
14) Mert Yapıcı
15) Tuğba Yücekaya
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum