Naci Ekşi: Hedefimiz; centilmence yarışıp başarıyı yakalamak

Bakırköy Spor Kulübü yönetim kurulu, sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2017-2018 sezonu görev dağılım listesi de belirlendi.

Naci Ekşi: Hedefimiz; centilmence yarışıp başarıyı yakalamak

Bakırköy Spor Kulübü yönetim kurulu, sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2017-2018 sezonu görev dağılım listesi de belirlendi.

Naci Ekşi: Hedefimiz; centilmence yarışıp başarıyı yakalamak
22 Ağustos 2017 - 18:03 - Güncelleme: 22 Ağustos 2017 - 18:07
Reklam

Bakırköyspor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeni sezonun ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren yönetim, yeni sezon süresince kimlerin hangi branşlarda görev alacağını belirledi. Belirlenen liste alına karar örneği ile TFF’ye gönderildi. 

Yönetim kurulu toplantısı sonrası yeni sezonla ilgili görüşlerini Gazeteci Yılmaz Bacacı’ya aktaran Bakırköy Spor Vakfı ve Bakırköyspor Başkanı K. Naci Ekşi, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, “Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan çok farklı bir kadroyla sezona başladık. Her zaman olduğu gibi bu yılda üst lige çıkmak için oldukça iddialıyız. Hedefimiz şampiyon olarak bir üst lige çıkmaktır. Geçen sezon birlikte çalıştığımız antrenörümüz ile yollarımızı ayırdık. Kendisi çok iyi bir çalıştırıcı olmasına rağmen tüm mesaisini takım için harcayacak zaman bulamıyordu. O nedenle değişime gittik. Yeni hocamız tüm gün takımla birlikte olacak. Bu hem bizim için hem de sporcularımız için önemli bir kazanç. Henüz kuralar çekilmedi. Ancak gurubumuzda kimlerin yer alacağından çok bizim takımımıza güveniyor olmamız önemli. İnanıyorum ki büyük bir talihsizlik yaşamadığımız sürece gurubumuzdan birincilikle çıkacağız” dedi.

AHLAKLI SPORCULAR YETİŞTİRMELİYİZ
Toplantı sonrası görüşlerini aldığımız Bakırköyspor kulübü futbol şubesi sorumlusu Mustafa Arabacıbaşı (FB’li tavşan Mustafa) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sürekli takımla birlikte olacağını söyleyerek, yeni sezon için hedefleriyle ilgili “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bizimle birlikte yol alacak olan sporcuların oynadıkları futboldan daha önemlisi saha dışı davranışlarıdır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı bizimle birlikte yol alır. Bu düşünceyle yeni sezon transferlerimizi yaptık” şeklinde konuştu.

2017/08/7296820.jpg

“Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki Bakırköyspor olarak biz, sadece futbol alanında sporcu yetiştirmiyoruz” şeklinde sözlerini sürdüren Ekşi, “Basketbol, tenis gibi farklı branşlarda da sporcular yetiştiriyoruz. Tüm Bakırköylerin geçmişe yönelik özlemleri var. Bakırköyspor’un o şaşalı günlerini görmek istiyorlar. Bizlerde yönetim olarak bu başarıyı yakalamak Bakırköylülerin hasretini gidermek için yola çıktık. Geçen sezondan farklı bir kadroyla sezonu açtık. Sizin de bildiğiniz gibi amatör sporlarda sporcular sezon sonu serbest kalırlar. O nedenle yeni transferlerimizi yaparken oldukça dikkatli davrandık. Daha çok gençlerden oluşan bir kadroyla yola çıkıyoruz. Hedefimiz öncelikle başarı ve centilmence bir sezon yaşamak. Bakırköysporu gerçek anlamda seven, sporu bir şölen havasında gören tüm Bakırköylülerden destek bekliyoruz. Centilmenlik çerçevesinde eşleri ve çocuklarıyla birlikte maçlarımıza gelerek bizlere destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum