Naci Ekşi Bakırköy’ün başkanı oldu

Olağanüstü kongreye giden Bakırköy Spor Kulübü, eski Belediye Başkanı K. Naci Ekşi’yi başkan seçti.

Naci Ekşi Bakırköy’ün başkanı oldu

Olağanüstü kongreye giden Bakırköy Spor Kulübü, eski Belediye Başkanı K. Naci Ekşi’yi başkan seçti.

Naci Ekşi Bakırköy’ün başkanı oldu
07 Şubat 2016 - 23:58 - Güncelleme: 13 Şubat 2016 - 01:18
Reklam

Bakırköy Spor Kulubu Olağanustu Kongresi yapıldı. Vakıf salonunda çok sayıda katılımcıyla gerçekleştirilen tek liste ile gidilen seçimde Dr. Kemal Naci Ekşi başkan seçildi.

Bakırköylulerin desteği ile tek aday olan K. Naci Ekşi aynı zamanda vakfın da başkanlığını yapıyor. Ekşi kongre de yaptığı açılış konuşmasında 'Bu gun Capacity’nin bulunduğu arazi Bakırköylu çocukların spor yaptığı bir arsaydı. Çocuklar toz toprak içinde spor yapıyorlardı. Belediye Başkanı olduğum dönemde CHP İlçe Başkanı olan Hudaverdi Talay ve bazı arkadaşlarının bana gelerek, dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın çıkardığı 3. ligi ve 3. lige girmek için de kuluplerin sahalarının olması gerektiğini söylemişlerdi. Hemen Şenlikköy’de bir arsayı saha olarak dizayn ettik ve 1. ligde oynayacak başarılara imza attık. Bir ilçenin spor takımı başarı sağlıyorsa, ilçenin marka değeri de artar. Bu gune kadar yaptığım hiç bir çalışma Bakırköy Spor Vakfı kadar beni gururlandırmadı" dedi.

BİR ZAMANLAR 1. LİGTEYDİ
1949 yılında kurulan ve 22 yıl suresince profesyonel liglerde mucadele eden şimdilerde amatör ligde yaşam mucadelesi veren Bakırköyspor bir dönem Turkiye l. liginde de fırtınalar estiriyordu. Bakırköy Belediye Başkanı Bulent Kerimoğlu’nun katılmadığı kongrede bulunan Bakırköy Kaymakamı Adem Özturk, “Amatör kuluplerimizin maddi sıkıntıları var ve yerel yönetimlerimizin yasa gereğini yerine getirmeleri gerekiyor. Bende vakfın tenis sporundan faydalanan biriyim. İlçede de sporun gelişmesi ve başarılı bir şekilde faaliyette bulunması için yapılacak çalışmalarda, verilecek hizmetlerle her zaman kaymakamlık olarak uzerimize duşen görevi yapmaya hazırız" dedi.

BAŞKAN KERİMOĞLU KATILMADI
Kongrede bulunan yılların spor adamı Hudaverdi Talay’ın 80 yaşında olduğunu ve 65 yıldır sporun her kademesinde görev aldığını ve bu yaştan sonra görmek istediği tek şeyin başarı olduğunu söylemesi dikkat çeken noktalardan biriydi. Diğer dikkat çeken noktalardan biri de belediye Başkanı Bulent Kerimoğlu’nun olmadığı bir kongrede meclis uyelerinin de bulunmayışıydı. Kerimoğlu’nun kongreye katılmaması kısa bir sure önce BİAD’ta amatör spor kulupleriyle yaptığı toplantıdaki konuşmayı akla getirdi.

Divan Başkanlığını Hamdi İnanç’ın yaptığı kongrede yönetim kurulu şöyle oluştu;

YÖNETİM KURULU
Kemal Naci Ekşi (Başkan)
Şevket Ayaz
Ceyhun Yağlıcıoğlu
Nurdan Erdiş
Bekir Berişe
Fethi Doğruyol
Mustafa Arabacıbaşı
Veysel Yılmaz
Basri Çiftçi
Nihat Şahin
Rasim Uras
Mehmet Ali Yelkovan
Serdar Uzunoğlu
Salih Taşbaşı
Ertuğrul Şen
Halim Kızılırmak

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum