Mehmet Ali Acar CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığına aday oldu

Bahçelievler’in yakından tanıdığı siyasetçi ve iş adamı Mehmet Ali Acar, CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığına adaylığını koydu. Gazete 365’e konuşan Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni Bahçelievler’de iktidara taşıyacağız” dedi.

Mehmet Ali Acar CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığına aday oldu

Bahçelievler’in yakından tanıdığı siyasetçi ve iş adamı Mehmet Ali Acar, CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığına adaylığını koydu. Gazete 365’e konuşan Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni Bahçelievler’de iktidara taşıyacağız” dedi.

Mehmet Ali Acar CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığına aday oldu
29 Kasım 2017 - 17:36 - Güncelleme: 29 Kasım 2017 - 18:10
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi’nde il ve ilçe başkanlığı kongreleri heyecanı sürüyor. Bahçelievler’de de 3 Aralık’ta gerçekleşecek kongreye sayılı günler kala ilçenin yakından tanıdığı siyasetçi ve iş adamı Mehmet Ali Acar, aday olduğunu kamuoyuna açıkladı. Adaylığını Gazete 365 aracılığıyla duyuran Mehmet Ali Acar, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Aykut Kaya’ya açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 35 yıldır Bahçelievler’de ikamet ettiğini, ilçeyi yakından tanıdığını söyleyen Acar, ülkenin kötü yönetildiğini, partisini iktidara taşımak ve parti içinde bütünleştirici güç olmak için yola çıktığını ifade etti. CHP Bahçelievler kurucu ilçe üyelerinden olan, İBB ve Bahçelievler belediyeleri eski meclis üyesi Acar, “Bahçelievler örgütünü kutuplaştırmadan, birleştirerek, iktidar yolunda omuz omuza yürüyeceğiz. Adaletli ve hukukun üstünlüğüne saygılı bir yönetim kurulu ile bunu başaracağız. Biz ayrıştırıcı değil, birleştirici güç olacağız. Yönetilen değil, yöneten bir başkan ve yönetimle Cumhuriyet Halk Partisi’ni Bahçelievler’de iktidara taşıyacak, yereldeki başarımızla geneldeki iktidar mücadelesini de destekleyeceğiz” diye konuştu.

2017/11/2017-11-29-17-39-05_1.jpg

TEPEDEN BAKMAYACAK BİR BAŞKAN OLACAĞIM
2019 seçimlerine giderken güçlü ve başarılı bir yönetim ortaya koyacaklarını vurgulayan CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adayı Mehmet Ali Acar, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde genelde ve yerelde iktidar olmak için Bahçelievler’e adayım. Halkın içinde olacak, herkesin elini sıkacak, halka tepeden bakmayacak bir ilçe başkanı olacağım. Uzun yıllardan beri partimin çeşitli kurullarında görev aldım. Partimize ve halkımıza vefa borcumuzdan dolayı ülkemizin de bu kadar kötü yönetildiği bir dönemde, 2019 seçimlerine giderken elimi değil, kafamı taşın altına koymam gerektiğine inanıyorum. Bu meşakkatli yolda da örgütümle birlikte başarılı işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Acar’ın ilçe binasında düzenleyeceği bir toplantıyla partililerle bir araya gelerek, adaylığını ilçe örgütüyle paylaşması bekleniyor.  >365/Haber Merkezi

2017/11/2017-11-29-17-39-05.jpg

MEHMET ALİ ACAR KİMDİR?
1965 doğumlu olan Mehmet Ali Acar, 1987’de SHP üyesi olarak siyasete başladı. 1992 yılında CHP Bahçelievler kurucu ilçe üyelerinden olan Mehmet Ali Acar, uzun yıllar ilçe sekreterliği yaptıktan sonra, 2002-2004 yılları arasında CHP İstanbul il yöneticiliği ve il eğitim sekreterliği, 2009-2014 yılları arasında CHP İstanbul Büyükşehir ve Bahçelievler Belediye Meclis Üyelikleri ve meclis grup başkanvekilliği yaptı. 

1984 yılından beri Bahçelievler’de ikamet eden, ilçenin yakından tanıdığı bir isim olan siyasetçi ve iş adamı Mehmet Ali Acar, birkaç dönemdir de partide önemli görevlerden biri olan kurultay delegeliği görevini üstlenmiştir. Halen kurultay delegesi olan Acar, evli ve 3 çocuk babasıdır. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum