Kerimoğlu, kentsel dönüşüm Bakırköy’de ötelenemez

Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya gelene Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, kentsel dönüşüm probleminin ötelenemez bir sorun olduğu söyledi.

Kerimoğlu, kentsel dönüşüm Bakırköy’de ötelenemez

Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya gelene Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, kentsel dönüşüm probleminin ötelenemez bir sorun olduğu söyledi.

Kerimoğlu, kentsel dönüşüm Bakırköy’de ötelenemez
03 Ağustos 2016 - 11:16
Reklam

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, sokak kahvaltılarına devam ediyor. Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak'ta kahvaltı sofrasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kerimoğlu, kentsel dönüşüm probleminin ötelenemez bir sorun olduğunu söyledi.
Binlerce Bakırköylünün katıldığı kahvaltı sofrasında Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu kentsel dönüşüm sorunu hakkında şunları söyledi: Belediye Başkanlığı görevime gelir gelmez Bakırköy’ün merkez mahallelerindeki kentsel dönüşüm problemi için ciddi çalışmalar, görüşmeler yaptık. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde ciddi girişimlerimiz oldu. Fakat arada geçen sürede yaşanan 3 seçim nedeniyle olsa gerek yeterli ilgiyi göremedik.  Fakat sizler adına, kamu yararı adına , halkın beklentileri adına ötelenemez önemli bir sorun olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızı devam ettireceğimize söz veriyorum.  Gerekirse ilgililerin kapısında yatacağıma, Ankara’yı kendime yol edineceğime söz veriyorum.  Bizim istediğimiz Bakırköy’de sadece 2 kat artışı. Bunu bizden esirgemesinler. Ülkemizde yaşanan kriz birliktelik, halkın sorunlarını çözmek adına  bir fırsat yaratsın istiyorum. 

TIP MERKEZİNE 10 ÜNİTELİ AĞIZ-DİŞ SAĞLIĞI BİRİMİ
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu konuşmasında Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde 10 üniteli ağız-diş sağlığı birimini de önümüzdeki günlerde açacaklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:” Bakırköy’de sizler adına rol model belediyecilik yapmayı kendimize görev sayıyoruz.  Sizlerden gelecek uyarıları ve çözüm önerilerini çok önemsiyoruz.  Kendi evladınızı uyaracağınız gibi bizi de uyaracağınızı çok iyi biliyorum.  Bunun için burada, sokaktayız.  Biz eğitim, sağlık, spor ve kültür-sanat alanında örnek çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu vesileyle sizlere Bakırköyümüzün yüz akı Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde yetişkinler için 10 üniteli ağız-diş sağlığı birimimizi çok yakında hizmete açacağımızı müjdelemek istiyorum. Tıp Merkezimizdeki eksiklerimizi tamamlayarak orayı daha güçlü hale getireceğiz.”

CÖMERT BAKIRKÖY HALKINA TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Dr. Kerimoğlu konuşmasının devamında da Bakırköylülere sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek duygularını şu şekilde ifade etti:” Belediyemiz sosyal belediyecilik alanında da örnek çalışmalarını sürdürüyor. Ama buna en büyük katkı siz değerli Bakırköylülerin cömertliğidir. Güneydoğu’dan, Ege-Akdeniz’e kadar, Uzunköprü’den Artvin,’e Borçka’ya, Şavşat’a kadar her yere yardım elimizi siz Bakırköylülerin yardımları sayesinde ulaştırdık. Binlerce kez sağ olun, var olun. “

ESNAFA ZİYARET
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Kartaltepe Muhtarı Yılmaz Ufuk daha sonra esnafı ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek esnafın sorunlarını dinledi.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum