Karadenizli sanatçının ilk albümü çıktı

11 yaşında kendisine hediye edilen kemençe ile müzik hayatına başlayan Onur Atmaca’nın ilk solo albümü çıktı. “Zamanı geldi” ismini taşıyan albüm, tüm müzik marketlerde müzikseverle buluştu.

Karadenizli sanatçının ilk albümü çıktı

11 yaşında kendisine hediye edilen kemençe ile müzik hayatına başlayan Onur Atmaca’nın ilk solo albümü çıktı. “Zamanı geldi” ismini taşıyan albüm, tüm müzik marketlerde müzikseverle buluştu.

Karadenizli sanatçının ilk albümü çıktı
07 Mart 2016 - 16:55 - Güncelleme: 07 Mart 2016 - 17:00
Reklam

Bakırköy’de doğan ve çocukluğunu, öğrenim hayatını Bahçelievler’de geçiren, ilçemizin genç sanatçısı Onur Atmaca’nın ilk albümü piyasaya çıktı. Küçük yaşatan beri kemençeye merakı olan Karadeniz’in genç sanatçısı Onur Atmaca’nın 11 parçadan oluşan “Zamanı geldi” ismini taşıyan solo albümü, 4 Mart itibariyle ile müzik marketlerde müzikseverle buluştu.

İlk albümünü çıkarmanın heyecanını ve mutluluğunu Gazete365 ile paylaşan Onur Atmaca, “Yapmış olduğum ilk albüm çalışmamda, beklenen eserleri siz kıymetli dinleyicilerime ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çıkmış olduğum bu zorlu ve anlamlı yolda; duygusal ve hareketli bestelerden oluşan albümümde, dinleyeceğiniz eserler gönlünüzün bir köşesinde hayat bulacağının temennisi içerisindeyim. Albümü hazırlığında desteklerini esirgemeyen aileme, arkadaşlarıma, dostlarıma ve üstadlarıma teşekkürü borç bilirim” diye konuştu.  365/Sadullah Dervişoğlu

Karadenizli sanatçının ilk albümü çıktı

ALBÜMDE HANGİ PARÇALAR VAR?
1-Ben artık Sürmene’de(slow )
2-Sevdalık (Hareketli)
3-Bu sevdaya düşeli (hareketli/horon)
4-Yar bana hasret (slow)
5-Ormanda meşelerde(hareketli)
6-O gözlerin emorfo(hareketli)
7-İstanbul yıkılasın (slow)
8-Gel bana gel (hareketli)
9-İkbalum balık değil (hareketli)
10-Anne (slow)
11-Niyetum evlenmeğe (hareketli/horon)

ONUR ATMACA KİMDİR?
1989 İstanbul Bakırköy doğumludur. Aslen ailesi Trabzon/Köprübaşı’lıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Bahçelievler’de tamamladı. Üniversite eğitimine Açıköğretim İktisat Fakültesi ile devam etti. Şırnak’ta vatani görevini yapmasının ardından, yüksek öğrenimine kaldığı yerden devam etmektedir.
İki çocuklu ailenin büyüğü olan Onur Atmaca, babasının mesleği üzerine Türkiye’nin birçok bölgesinde bulundu, Bu bağlamda müzik çalışmalarına 11 yaşında, Gümüşhane’li ve Siirt’li arkadaşları tarafından kendisine hediye edilen kemençe ile başladı.
O gün başlayan hikâye, Onur’u bugünlere taşıdı. Yüksek öğrenimi sırasında, Karadeniz’in önde gelen solistlerine kemençesi ile eşlik etti. Bu dönemde kendi söz ve bestelerini üretti. Birçok sanatçıya, söz-müzik vermesinin yanında albümlerinde eserler seslendirdi.
Söz ve bestesi kendine ait olan eserlerin yanı sıra seslendirdiği eserlerin takipçileri tarafından sosyal medyada yoğun ilgi görmesi, albüm tekliflerinin gelmesine vesile oldu.
Bu ilgi ve talep üzerine yurtiçi ve yurt dışında çok sayıda konser, festival ve değişik etkinliklerde sahne aldı.
Onur Atmaca, dinleyicilerinin kendisinden beklediği albüm çalışmasına, 2016 Mart ayında çıkaracağı ilk solo albümü ”ZAMANI GELDİ” ile karşılık vermeye hazırlanmaktadır


YORUMLAR

  • 0 Yorum