İstanbul muhtarları İl Emniyet Müdürü Çalışkan'ı ziyaret etti

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği, Polis Haftası nedeniyle İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ı ziyaret etti. 

İstanbul muhtarları İl Emniyet Müdürü Çalışkan'ı ziyaret etti

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği, Polis Haftası nedeniyle İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ı ziyaret etti. 

İstanbul muhtarları İl Emniyet Müdürü Çalışkan'ı ziyaret etti
11 Nisan 2017 - 13:18 - Güncelleme: 11 Nisan 2017 - 13:23
Reklam

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD), Polis Teşkilatı’nın 172.kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısı ile İstanbul muhtarlarını temsilen İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’a ziyarette bulundu. İMDD Genel Başkanı ve Bahçelievler Siyavuşpaşa Muhtarı Selami Aykut öncülüğündeki heyette; İMDD Başkanvekili Murat Hakverdi, Teşkilat Başkanı Temel Şardan, Genel Sekreter Seyit Keleş, Başkan Yardımcıları; Mehmet Polat ve Sebahattin Kefelioğlu, Kadın Kolları Başkanı Nadiye Polat ve Esenyurt Şube Başkanı Önder Ay ile Şişli Şube Başkanı Aslan Kaya yer aldı. 

2017/04/373867.jpg

İstanbul muhtarları adına Müdür Mustafa Çalışkan’a kutlama dileklerini sunan İMDD Başkanı Aykut, “Sizin nezdinizde tüm emniyet mensuplarımızı Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz 'Polis Haftası nedeniyle kutluyoruz. İstanbul muhtarlarımıza vermiş olduğunuz önemden dolayı da İMDD olarak size teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da, ziyaretlerinden dolayı İMDD Başkanı Aykut ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

2017/04/2297275.jpg

POLİS TEŞKİLATIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ
Başkan Aykut konuşmasının devamında; “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır kuşkusuz. Bu nedenle ülkemizi bütün sıkıntılardan kurtarıp, güçlü, saygın bir ülke haline getirmek Hükümetimizin en temel görev ve hedefleri arasındadır. Böyle bir değerlendirme ülkemize, insanımıza büyük katkılar sağlayacağı gibi; devletimizin tüm kurumlarına polis teşkilatımıza ve polisimize saygının ve güvenin artmasına da sebep olacaktır. Polis Haftası'nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum” dedi. >365/Haber Merkezi
2017/04/8762482.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum