Gökmen Güneş CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı için aday oldu

Bahçelievler’in yakından tanındığı siyasetçilerden Gökmen Güneş, CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na adaylığını koydu. Gazete 365’e konuşan Güneş, “CHP’yi Bahçelievler’de Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun iddiasına, hızına yetişecek bir örgütlenmeye kavuşturacağız” dedi.

Gökmen Güneş CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı için aday oldu

Bahçelievler’in yakından tanındığı siyasetçilerden Gökmen Güneş, CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na adaylığını koydu. Gazete 365’e konuşan Güneş, “CHP’yi Bahçelievler’de Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun iddiasına, hızına yetişecek bir örgütlenmeye kavuşturacağız” dedi.

Gökmen Güneş CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı için aday oldu
01 Aralık 2017 - 18:03 - Güncelleme: 01 Aralık 2017 - 18:53
Reklam

3 Aralık’ta gerçekleşecek Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı kongresine sayılı günler kala adaylık açıklamaları sürüyor. Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ve Mehmet Ali Acar’ın adaylık açıklamalarından sonra ilçenin yakından tanıdığı siyasetçi Gökmen Güneş de başkanlık için adaylığını koydu.

Gerçekleştirdiği ziyaret ile adaylık açıklamasını ilk Gazete 365’te yapan Gökmen Güneş, birlik ve beraberlik içinde CHP’yi Bahçelievler’de iktidara taşımak için yola çıktığını söyledi. Diğer adayları bir rakip değil, arkadaş, ağabey olarak gördüğünü vurgulayan Gökmen Güneş, mevcut ilçe yönetimin iyi niyetle çalıştığını ancak iktidar için yeterli olmadığını kaydetti.

2017/12/2017-12-01-18-19-31.jpg

Konuşmasında; “Kongre salonunda iki adaşın arasında bir dilek tutacağım” şeklinde ilginç bir çıkış yapan CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adayı Gökmen Güneş, “Geldiğimiz noktada şunu gördük ki; birinin, ‘Ben bu olacağım, sonra da bu olacağım’ demesiyle bir yere gelemiyoruz. Ben bugünden başka başka noktalara talep açmak istemiyorum. Ben ilçe başkan adayıyım ve 2019’da başka hiçbir kurula, hiçbir yere aday değilim. Önümüzdeki kongre sürecimizde 3 adayımız var. Tabi bu Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarında iş yapma, iktidar olacak partimize Bahçelievler’den güç verme idealini ortaya koyuyor. Biz de uzun bir yolculuktan geliyoruz. Bu yolcuğu kongrede aday olan diğer arkadaşlarımızla birlikte kongreden sonra ortak hareket ederek, hedefe vardırmaya çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Bahçelievler’de mutlak suretle iktidar yapacağız” diye konuştu. 

CHP’Yİ BAHÇELİEVLER’DE HAYATIN HER ALANINDA ÖRGÜTLEYECEĞİZ
Parti içinde birlik ve beraberliği sağlayarak, iktidara yürüyeceklerinin altını çizen Gökmen Güneş, “Şu anda ilçemizi yöneten kadrolar da muhakkak iyi işler yapmak niyetinde. Ancak yeterli değil tabi gayretleri. Biz cenazelerinde, düğünlerinde, hayatın yaşandığı her yerde partililerimizi bir araya getiremiyorsak, cenazelerinde aynı safta namaz kılamıyorsak, düğünlerinde birlikte halay çekemiyorsak, hak arama mücadelelerinde hak arayanlarla omuz omuza olamıyorsak, çok da doğru bir örgütlenmeyi Bahçelievler’de ortaya koyamamışız demektir. Sorarım; bu ilçede hangi derneklerde, hangi okul aile birliklerinde, hangi meslek odalarında CHP’liler var. Bahçelievler, içinde bulunduğu bu cendereden çıkmak zorundadır. Biz CHP’yi Bahçelievler’de hayatın her alanında örgütleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖRGÜTÜMÜZÜ KILIÇDAROĞLU’NUN HIZINA YETİŞTİRECEĞİZ
“Koltukta, ilçede değil, sokakta halkın içinde olacağız” diyen Güneş, “CHP’yi Bahçelievler’de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddiasına, hızına yetiştirecek bir örgütlenmeye kavuşturacağız. Parti içerisindeki kırgınlıkları, küskünlükleri tamamen ortadan kaldıracak, herkesin yanına gidip, eline dokunacağız. Partimiz içinde iç barışı sağlayacak ve bir bütün halinde hareket edeceğiz. Kendi içinde birliği sağlayamamış hiçbir yapıya kimse tavazzuh göstermez, oy vermez. Bu yüzden önce bu sorunu çözeceğiz. Sonra CHP’nin Bahçelievler’de nasıl öne çıkacağını hep birlikte göreceğiz. Vatandaşın ve esnafın yanında olacağız” şeklinde konuştu. 

NİYE ISRARLA HEP ADAY OLUYORUM? 
Daha önceki ilçe başkan adaylığı süreçlerine de değinen ve önemli mesajlar veren Güneş, “Niye ısrarla hep ilçe başkanı adayı oluyorum? Bir idealim, bir hayalim var, projelerimiz var, bunu ispat etmek için. Bunun için aday oluyorum, bunun için arkadaşlarımız beni aday gösteriyor. Bu dönem şunu söyleyebilirim ki; biz bütün Bahçelievler’in ve diğer adaylarımızın da ortak paydası olacak ve CHP’yi güzel yerlere birlikte taşıyacağız” dedi.

KONGREDE İKİ MEHMET ALİ’NİN ARASINA GİRECEĞİM
Açıklamasında tatlı bir dille; sıcak, samimi ve iddialı ifadeler kullanan Güneş, “İki aday arkadaşımızın, ağabeyimizin adı da Mehmet Ali. Kongre salonunda o adaşların arasına gireceğim ve bir dilek tutacağım. Bu hem benim hem de Bahçelievler’in dileği olacak. Adaylar arasında, onların da en genç kardeşleri olarak kongreyi ekibimle kazanacağız ve sonrasında da o ağabeylerimle Bahçelievler’de siyaseti coşturacak ve CHP’yi daha iyi yerlere getireceğiz. Sen beyaz listedeydin, sen mavi listedeydin demeyeceğiz. Gökmen Güneş CHP Bahçelievler İlçe Başkanı olduğunda, Mehmet Ali Acar ile Mehmet Ali Özkan hep yanında olacak. En azından ben onlarla birlikte olmak için çaba sarf edeceğim ve her yerde ‘Onlar benim başkanım’ diye bakacağım” sözleriyle konuşmasını tamamladı. 

CHP Bahçelievler İlçe Başkan Adayı Gökmen Güneş’in kongre öncesi düzenleyeceği bir kahvaltı programıyla delegelerle bir araya gelerek, yapacağı açıklamayla adaylığını partililerle paylaşması ve destek istemesi bekleniyor. >365/Haber Merkezi 
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum