İncebay Sağlık Güvenlik Birimi Ltd. Şti. (İNCEBAY OSGB)

Firma Yetkilisi : Dr. Mehmet İncebay

Adres: Oruç Reis Mahallesi Tekstilkent Caddesi Tekstilkent Sitesi A 02 Blok No:10-AT İç Kapı No: 309 Şehir : 34 İlçe: Esenler

Fax: 2124382544

GSM: 5324118123

EMail: [email protected]

Web: https://incebayosgb.com.tr/

6331 sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği kanunu kapsamında işverenlerin yükümlülüklerini yerine getirmelerini sağlamak üzere işyeri hekimleri ve iş güvenliği uzmanlarından kurulu kadrosu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan İncebay Ortak Sağlık Güvenlik Birimi’nin kurumsal misyonu, güvenli iş yeri ve sağlıklı çalışma koşulları ile verimliliğin artırılmasına katkı sunmaktır.

İş güvenliğinden tasarruf edilemez, güvenli ve sağlıklı bir iş ortamı oluşturmak kurumlarımızın, işverenlerimizin ve çalışanlarımızın ortak sorumluluğudur.

İNCEBAY OSGB, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mevzuatları çevresinde hizmet vermektedir.

İNCEBAY OSGB, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması amacıyla, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin yerine getirilmesi, yangın, doğal afet ve acil müdahale gerektiren durumların analizi, eğitimler verilmesi, denetim ve raporların hazırlanması, önleyici tedbirlerin geliştirilmesi ve acil durum planlarını hazırlanmasını kapsayan çalışmalar yürütür. İş yerlerinde ilk yardım ve acil müdahale ekiplerinin oluşturulması, eğitimlerin verilmesi, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği organizasyonlarının gerçekleştirilmesi hizmetlerini yerine getirir.

Sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması, sürekli eğitim, sürekli denetim, sürdürülebilir yönetim anlayışı ile mümkündür. İş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin denetlenmesi, standart formların oluşturulması ve güncellenmesi, iç denetim mekanizmalarının geliştirilmesi ve çalışma ortamlarında iş kazalarına karşı sıfır tolerans prensibinin benimsenmesi İNCEBAY OSGB’nin önceliğidir.

* İşyeri Hekimliği
* İş Güvenliği Uzmanlığı
* DSP
* Risk Analizi
* Acil Eylem Planı
* İş Güvenliği Eğitimleri
* Sağlık Raporu

Firma'ya Mesaj Gönder