Türkeli Parke Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Firma Yetkilisi : Mehmet Bozkurt

Adres: İstanbul Mağaza: Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:255/B Bahçelievler/İstanbul 0212 552 83 49 Merkez Depo: Cumhuriyet Mahallesi Pınarhisar Yolu No: 11 (OPET benzinlik yanı) Lüleburgaz/Kırklareli 0288 417 21 80 Şehir : 34 İlçe: Bahçelievler

Telefon: 2125528349

GSM: 5323945201

EMail: [email protected]

Web: http://www.turkeliparke.com

Firmamız  1992 yılında Lüleburgaz da masif parke (meşe –kayın-kestane)  imalatı ve satışı ile sektöre girmiştir.

Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden TÜRKELİ PARKE ve ORMAN ÜRÜNLERİ, 2001 yılında İstanbul da açtığı fabrika satış mağazasıyla hem kendi imalatını yaptıgı ürünleri hem de,  laminat parke toptan ve perakende  satış ve uygulaması, eski masif parkelerinizin sistre-cilalanması gibi işlerle siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başlamıştır.

Firma olarak ana prensimiz müşteri  memnuniyeti olup, kaliteden taviz vermeden en uygun fiyata ve söz verdiğimiz şekilde gününde işlerimizi bitirip teslim etmek birinci önceliğimizdir.

TÜRKELİ PARKE ve ORMAN ÜRÜNLERİ,  gelişen sektör de ürün çeşitliliği ve dekorasyon konusunda siz değerli müşterilerimizin tek elden hizmet almasını sağlamak amacıyla mutfak, kapı ve tadilat alanlarında da hizmet vermektedir.

Firmamız  müşterilerine;  ücretsiz bilgilendirme, satış, pazarlama ve tüketicilerin ihtiyacı olan montaj hizmetini bünyesindeki profesyonel ekipler aracılığı ile sunmaktadır.

TÜRKELİ PARKE ve ORMAN ÜRÜNLERİ, Lüleburgaz da merkez depomuzda ve İstanbul’daki mağazasında  sektörün önde gelen markalarını (floorpanclassic, floorpansun, çamsan, terraclick) bünyesinde bulundurarak siz değerli müşterilerimize hizmet etmeye devam etmektedir.

Firma'ya Mesaj Gönder