CHP Bağcılar gençliği kongre için gün sayıyor…

Av. İbrahim Erdem, CHP Bağcılar Gençlik Kolu Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. ‘Sözümüz olsun direnenlere’ başlığıyla yazılı açıklama yapan Erdem, “Laik ve halkçı Cumhuriyet’in koruyucusu ve bekçisi olacağımıza söz veriyorum” şeklinde kamuoyuna ve partililere seslendi.

CHP Bağcılar gençliği kongre için gün sayıyor…

Av. İbrahim Erdem, CHP Bağcılar Gençlik Kolu Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. ‘Sözümüz olsun direnenlere’ başlığıyla yazılı açıklama yapan Erdem, “Laik ve halkçı Cumhuriyet’in koruyucusu ve bekçisi olacağımıza söz veriyorum” şeklinde kamuoyuna ve partililere seslendi.

CHP Bağcılar gençliği kongre için gün sayıyor…
24 Kasım 2017 - 16:32 - Güncelleme: 01 Aralık 2017 - 10:40
Reklam

3 Aralık’ta olağan kongreye gidecek olan CHP Bağcılar gençliği için başkan adayları kendisini göstermeye başladı. Av. İbrahim Erdem, yaptığı açıklamayla CHP Bağcılar Gençlik Kolu Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan İbrahim Erdem, “Sözümüz olsun direnenlere! Tam bağımsız ve tam demokratik Türkiye için bugüne kadar yapılmış olanları önümüze ışık diye tutup onların aydınlattığı yoldan gideceğimize, laik ve halkçı Cumhuriyetin koruyucusu ve bekçisi olacağımıza söz veriyorum. 3 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Bağcılar Gençlik Kolları olağan kongresinde Gençlik Kolları Başkanlığı’na adayım. Ekibimizle beraber hedefimiz 2019’da Bağcılar’ı AKP esaretinden kurtarmaktır. Zihinlerdeki karanlığı aydınlatmaya geliyoruz”  ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

Av. İbrahim Erdem’in adaylık açıklamasının tamamı şöyle:
Mustafa Kemal Atatürk, 1919 yılının Mayıs ayında emperyalizme karşı bir fitil ateşlemiş, bu fitil bağımsızlık ve özgürlük olarak kor haline gelmiş ve hala yüreklerimizde olanca ateşiyle yanmaktadır.

Selam olsun Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına, sözümüz olsun onunla beraber direnenlere! Yaşadığımız topraklar tarihin ilk çağlarından beri direnişin, bağımsızlığın, özgürlüğün filizlendiği bir yer olmuştur. Bu topraklarda yaşayıp emperyalizme, faşizme ve her türlü baskı ile diktaya başkaldıran herkese selam olsun.

1968 yılında tüm dünyada başlayan öğrenci hareketleri Türkiye’de de baş göstermiş ve Beyazıt Meydanı ile İstanbul Üniversitesi dönemin baskılarına, faşist ve Amerikancı uygulamalarına başkaldırının doğum yeri olmuştur. Deniz Gezmiş, Sinan Cemgil ve Mahir Çayanlarla 1919’daki düşmanlarla ikinci bir Kurtuluş Savaşı başlamış neticede 6. Filo Dolmabahçe’de denize dökülmüştür. 

Selam olsun Deniz’e, Nurhak’a, Kızıldere’ye, sözümüz olsun Tam Bağımsız bir Türkiye için direnenlere!

En büyük iki eseri canı pahasına koruyan, onu yüceltmek ve yükseltmek için sokaklarda, meydanlarda gece gündüz çalışan, içeride ve dışarıdaki tüm düşmanlara karşı gelen ve makam mevki hesabı yapmayıp bağımsızlığından ödün vermeyen Bağcılar’da ve Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi için emek veren tüm yol arkadaşlarıma selam olsun, sözümüz olsun bütün baskılara direnenlere!

Özgürlüğü, demokrasiyi, laikliği 2013 Haziran’ında Taksim’e damgasını vuran tüm renklerle birlikte savunuyoruz.

Biz Genciz!                            
Gezi Parkı’nda kanat çırpan kelebeğin, Kızılay’da yarattığı fırtınayız! Gücümüzü geçmişten alıyoruz, geleceğe yürüyoruz! Selam olsun Gezi’ye, Kızılay’a, Eskişehir’e, Antakya’ya.

Sözümüz olsun direnenlere!
 Tam bağımsız ve tam demokratik Türkiye için bugüne kadar yapılmış olanları önümüze ışık diye tutup onların aydınlattığı yoldan gideceğimize, laik ve halkçı Cumhuriyetin koruyucusu ve bekçisi olacağımıza söz veriyorum.

3 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Bağcılar Gençlik Kolları olağan kongresinde Gençlik Kolları Başkanlığı’na adayım.

Ekibimizle beraber hedefimiz 2019’da Bağcılar’ı AKP esaretinden kurtarmaktır.

Zihinlerdeki Karanlığı Aydınlatmaya Geliyoruz!

2017/11/3771535.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum