Bu hafta vizyona giren filmler- 8 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 8 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 8 Haziran
08 Haziran 2018 - 20:28
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli, biri animasyon 6 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 8 Haziran’da vizyona giren filmler;


1) Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Jurassic World: Fallen Kingdom)
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Macera
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 128 dk.
Yönetmen: Juan Antonio Bayona
Senaryo: Colin Trevorrow,  Derek Connolly
Yapımcı: Steven Spielberg,  Frank Marshall
Diğer Adı: Jurassic World 2
Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong, Toby Jones
 
Filmin konusu: Nublar Adası'ndaki Jurassic World tema parkının kapatılmasının ardından 3 yıl geçmiştir. Dinozorlar, bu adada serbestçe hayatlarını sürdürmektedir. Ancak adadaki volkanın yeniden aktifleşmesi, dinozorların oradan çıkarılmasını zorunlu kılar. Jurassic World'ün eski müdürü Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) bu amaçla bir kurtarma organizasyonu oluşturur, eski dinozor eğitmeni Owen Grady (Chris Pratt) de ekibe katılır. Amacı, çok sevdiği Blue'yu bulabilmektir. Ancak adaya geldiklerinde çok büyük bir dalaverenin maşası olarak kullanıldıklarını anlarlar. Yakalanan dinozorlar korumaya alınmak yerine satılmaya hazırlanırken, Indoraptor adında hibrit bir dinozor türü dehşet saçmaya başlayacaktır.


2) Ayin (Hereditary)
Tür: Korku
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 126 dk.
Yönetmen: Ari Aster
Senaryo: Ari Aster
Yapımcı: Kevin Scott Frakes,  Lars Knudsen
Oyuncular: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Ann Dowd, Milly Shapiro

Filmin konusu: Graham ailesinin en büyüğü Ellen öldüğünde, ailenin geri kalan üyeleri kökleriyle ilgili korkutucu sırlardan haberdar olmaya başlarlar. Daha fazlasını öğrendikçe, kendilerine miras kalan bu kaderden kurtulabilmek için daha da umutsuzca çabalamaya başlarlar. Kendini dış dünyaya fazla açmamış annelerinin sakladıkları sırlar, ölümcül sonuçlar doğuracaktır.


3) Borg/McEnroe
Tür: Dram, Spor
Yapımı: 2017 - İsveç, Danimarka, Finlandiya
Süre: 100 dk.
Yönetmen: Janus Metz Pedersen
Senaryo: Ronnie Sandahl
Yapımcı: Fredrik Wikström
Oyuncular: Shia LaBeouf, Sverir Gudnason, Stellan Skarsgard, Tuva Novotny, David Bamber

Filmin konusu: 1980'li yılların iki efsane tenisçisi, İsveçli Björn Borg ve Amerikalı John McEnroe'nun Wimbledon'da yaşadıkları büyük çekişme, filmde konu ediliyor. 24 yaşına gelmiş ve Wimbledon'ı defalarca kazanmış, ancak psikolojik sorunlar nedeniyle tükenme noktasına gelmiş Borg ile 20 yaşındaki ağzı bozuk ve genç yıldız McEnroe'nun rekabetleri ve kariyerlerine bir anlamda mahkum oluşları filmde konu ediliyor.


4) The Bookshop
Tür: Dram
Yapımı: 2017 - Almanya, İngiltere, İspanya
Süre: 113 dk.
Yönetmen: Isabel Coixet
Senaryo: Isabel Coixet
Yapımcı: Jaume Banacolocha,  Adolfo Blanco
Diğer Adı: Sahaf
Oyuncular: Emily Mortime, Bill Nighy, Patricia Clarkson, Charlotte Vega, Jorge Suquet

Filmin konusu: Boşanmayla sonuçlanan bir evlilik geçirmiş olan Florence Green (Emily Mortimer), değişimlere kapalı, küçük deniz kenarı kasabası Hardborough'da bütün riskleri alarak bir kitapçı açar. Dükkanında 1950 ve 60'ların en modern eserlerine yer veren Florence, önce fazla dikkate alınmasa da sonrasında kasabalının gönlünü kazanmayı başarır. Başta kendisi gibi kasabanın atmosferini değiştirmek isteyen Brundish (Bill Nighy) olmak üzere destek de görür. Ancak Gamart (Patricia Clarkson), Florence'a her türlü zorluğu çıkarmaya hazırdır.


5) Cumali Ceber 2
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: Kamil Çetin
Senaryo: Özgür Akbaş,  Görkem Çakın
Oyuncular: Halil Söyletmez, Serkan Şengül, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Esra İşgüzar

Filmin konusu: Cumali Ceber (Halil Söyletmez), büyük oğlu Cevher'i evlendirme hazırlıkları içindeyken, dedesinin arsasındaki huzurevinin yıkılacağını öğrenir. Dedesi, arsayı satmaktan sadece yıllar önce kendisine emanet ettiği köstekli saati geri getirmesi halinde vazgeçecektir. Ancak saati çoktan Çetin Enişte almış, Pırıl'a hediye etmiştir. Saati bulabilmek için yollara düşen Cumali, bir de yeni tanıştığı Pırıl'a aşık olunca kendini tuhaf maceralar ve durumların ortasında bulur.
Cumali Ceber 2 filminin çekimleri Adana, Antalya ve Hatay'da yapıldı.


6) Sihirli Müze (Hurvínek a kouzelné muzeum)
Tür: Animasyon, Komedi, Macera
Yapımı: 2017 - Çek Cumhuriyeti
Yönetmen: Martin Kotík
Seslendirenler: Martin Dejdar,  Ota Jirák,  Petr Rychlý,  Martin Klásek,  Helena Stáchová
Senaryo: Martin Kotík
Yapımcı: Martin Kotík
Diğer Adı: Harvie and the Magic Museum
Oyuncular: Martin Dejdar, Ota Jirak, Petr Rychly, Martin Klasek, Helena Stachova

Filmin konusu: Harvie bilgisayar oyunlarından başını kaldırmayan zeki ancak biraz yaramaz bir çocuktur. Tek hayali, en sevdiği oyunun son bölümünü geçerek oyunu bitirmek, unutkan babasının kendisiyle gurur duymasını sağlamaktır. Harvie'nin babası şehrin kukla müzesinin müdürüdür, ancak müzenin yıkılacağı haberi yayılınca bir gece sadık köpeği Jerry ve yakın arkadaşı Monica ile müzeye girer. Ancak bir anda müzedeki kuklalar canlanıverir. İlk başta kahramanlarımız için her şey keyiflidir, ancak kuklalaların bazıları dünyayı ele geçirmeye kalkınca sadece müzenin değil, tüm dünyanın kaderini etkileyecek bir maceranın ortasında kalırlar.


7) Zohak
Tür: Gerilim, Korku
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: Adem Uğur
Senaryo: Adem Uğur
Oyuncular: Seyhan Arman, Gamze Bayraktaroğlu, Seda Kement, Abdullah Şekeroğlu, Anıl Yıldız

Filmin konusu: Cinlere karşı savaşı kendine görev bilen Rüstem, bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnete yöneltilir. Cinnet halinde, 6 yaşındaki küçük kızı Canan'ın önünde karısı öldürüp yine de cini bir kutuya hapsederek göle atar. Ancak sebep olduğu felaketin ağırlığını kaldıramayan Rüstem, yine kızının gözü önünde intihar eder. Aradan yıllar geçer, Rüstem'in kızı Canan bu travmayı aklının bir köşesinde hep taşısa da güzel bir hayata oldukça yaklaşmıştır. Büyük bir aşk yaşadığı Semih'le nişanlanmış, evlilik arifesindedir. Ancak arkadaşlarının göl kıyısında tesadüfen bulduğu bir kutuyu doğum günü hediyesi olarak Canan'a vermeleri, Zohak'ı yeniden serbest bırakacak, Canan'ın kurduğu tüm düzeni alt üst edecek olaylar başlayacaktır.


8) Sevimli Tekneler (Elias og Storegaps Hemmelighet)
Tür: Animasyon
Yapımı: 2017 - Norveç
Süre: 73 dk.
Yönetmen: Will Ashurst,  Simen Alsvik
Seslendirenler: Dennis Storhøi,  Fridtjov Såheim,  Marie Blokhus,  Anderz Eide,  Marcus Gunnarsen
Senaryo: Simen Alsvik,  Karsten Fullu
Yapımcı: Sigurd Slåttebrekk
Diğer Adı: Anchors Up
Oyuncular: Dennis Storhoi, Fridtjov Saheim, Marie Blokhus, Anderz Eide, Marcus Gunnarsen

Filmin konusu: Büyük bir kurtarma operasyonunu cesareti sayesinde başarıyla halleden Elias, daha büyük bir limanın kurtarma teknesi olmuş, ait olduğu limanı ve arkadaşlarını geride bırakmıştır. Son derece popüler bir figür olduğu yeni hayatının keyfi çok uzun sürmez. Bölgede bulunan bir çete, hava durumunu değiştirebilme gücüne sahip bir madeni yasadışı olarak çıkarmaktadır. Elias'ın bu suçu ortaya çıkarabilmesi için eski dostlarının yardımına ihtiyacı olacaktır.  >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum