Bu hafta vizyona giren filmler- 7 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 7 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 7 Temmuz
06 Temmuz 2017 - 18:34 - Güncelleme: 13 Temmuz 2017 - 19:35
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona bir animasyon 2 yerli, 6 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 7 Temmuz’da vizyona giren filmler;


1) Örümcek Adam: Eve Dönüş
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aile, Aksiyon, Fantastik, Macera
Süre: 133 dk.
Yönetmen: Jon Watts
Oyuncular: Tom Holland (i) , Michael Keaton, Robert Downey Jr. ,  Marisa Tomei, Zendaya Coleman
Senaryo: Stan Lee, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Steve Ditko, Chris McKenna (i)
Yapımcı: Stan Lee, Kevin Feige

Filmin konusu: Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında hem Avengers ekibinin bir üyesi olmaya, hem de lise öğrenimini sürdürmeye çalışmaktadır. Süper yeteneklerini sıradan bir lise öğrencisi bedeninde hazmetmeye çalışan Parker, bir anda ortaya çıkan kötü kalpli Adrian Toomes yani Vulture'ı (Michael Keaton) durdurmaya çalışırken büyük felaketlerin kıyısından dönülür. Henüz Tony Stark'ın tamamen güvenini kazanamamış Peter Parker, süper kahraman olmanın gerçekten ne olduğunu anlamaya başladığında Vulture ile tekrar karşılaşacaktır.
2014 yılı içinde İnanılmaz Örümcek Adam serisinin 3. ve 4. filminin çekileceği, 3. filmin 2016'da vizyona gireceği duyurulmuştu. Ancak 2015 yılının başında Örümcek Adam'ın hakları konusunda Sony Pictures ile Marvel anlaştı ve yeni serinin ilk filminin 2017'de vizyona gireceği açıklandı.


2) Mine
Yapımı: 2016 - ABD, İtalya, İspanya
Tür: Gerilim
Süre: 106 dk.
Yönetmen: Fabio Guaglione,  Fabio Resinaro
Oyuncular: Armie Hammer, Annabelle Wallis, Tom Cullen, Geoff Bell, Juliet Aubrey
Senaryo: Fabio Guaglione, Fabio Resinaro
Yapımcı: Peter Safran, M.a. Faura

Filmin konusu: Amerikan Deniz Kuvvetleri'nin Kuzey Afrika'daki bir biriminde keskin nişancı olan Mike Stevens (Armie Hammer), başarısız olunan bir suikast girişiminin ardından arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçarken milyonlarca kara mayınıyla kaplı bir bölgeye girer. Arkadaşı dikkatsizliği sonucu ölürken Mike da bir mayına bastığını son anda farkeder. Ayağını kaldırması halinde havaya uçacaktır ve kendisine destek verebilecek en yakın birliğin gelmesine 52 saat vardır. Mike tüm yeteneklerini, fiziksel ve zihinsel dayanıklılığını ortaya koymak, çölün zorlu koşullarında ayakta kalmak zorundadır.
    

3) The Bye Bye Man
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Stacy Title
Oyuncular: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones, Carrie-Anne Moss
Senaryo: Jonathan Penner
Yapımcı: Simon Horsman, Trevor Macy

Filmin konusu: Üç üniversite arkadaşı, kampüs dışında eski bir eve taşınırlar. Ancak burada "The Bye Bye Man" adında güçlü bir varlığı istemeden açığa çıkarırlar. Bu adamın adını öğrenen herkes, gücünün etkisi altına girerek akıl almaz vahşilikte cinayetler gerçekleştirmektedir. Gençler "The Bye Bye Man"in şerrinden korunabilmek için onu olabildiğince az akıllarına getirip bu sırrı herkesten saklamak ve birbirlerini kollamak zorunda kalacaklardır.


4) 3 Nesil
Yapımı: 2015 - ABD
Tür: Dram, Komedi
Süre: 87 dk.
Yönetmen: Gaby Dellal
Oyuncular: Naomi Watts, Elle Fanning, Susan Sarandon, Linda Emond, Tate Donovan
Senaryo: Nikole Beckwith, Gaby Dellal
Yapımcı: Dorothy Berwin, Leah Holzer
Diğer Adı: About Ray

Filmin konusu: Aynı ailenin 3 kuşaktan kadın üyeleri, ergenlik dönemindeki Ray (Elle Fanning), annesi Maggie (Naomi Watts) ve lezbiyen büyükannesi Dolly (Susan Sarandon) aynı evde hayatlarını sürdürmektedir. Ray bir yandan büyüme sancıları çekerken, diğer yandan da kendini tanımaya başlamış, gerçekte bir kadın gibi hissetmediğini fark etmiştir. Cinsiyet değiştirme ameliyatı için ise annesinin ayrı olduğu ve yıllardır görmediği babası Craig'in (Tate Donovan) yasal onayı gerekmektedir. Bütün bu süreç, tüm ailenin kendileriyle ilgili yeni keşiflerde bulunacakları, ama aile bağlarının her şeyden değerli olduğunu tekrar anlayacakları bir süreç olacaktır.


5) Keman Öğretmeni
Yapımı: 2015 - Brezilya
Tür: Dram
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Sérgio Machado
Oyuncular: Lázaro Ramos, Kaique Jesus Santos, Elzio Vieira, Sandra Corveloni, Fernanda De Freitas
Senaryo: Marcelo Gomes, Sérgio Machado
Yapımcı: Fabiano Gullane, Caio Gullane
Diğer Adı: The Violin Teacher, Heliopolis

Filmin konusu: Yetenekli kemancı Laerte (Lázaro Ramos), São Paulo Senfoni Orkestrası (OSESP) için katıldığı seçmeleri geçemedikten sonra mecburen şehrin kenar mahallelerinden Heliópolis'te bir lisede müzik öğretmeni olarak çalışmaya başlar. Çocukların durumu pek parlak değildir, ama içlerinden bir tanesinin, Samuel'in (Kaique de Jesus) yeteneği hemen dikkat çekmektedir. Ancak çocuğun başı, yörenin mafyasıyla derttedir, yine de Laerte, müziğin çocukların hayatına bir anlam katabilmesi adına daha çok mücadele etmesi gerektiğini görür.


6) Genco
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram, Fantastik
Süre: 80 dk.
Yönetmen: Ali Kemal Çınar
Oyuncular: Ali Kemal Çınar, Salih Demir, İhsan Şakar, Teymûr Evdikê
Senaryo: Ali Kemal Çınar

Filmin konusu: Küçükken kendisine verilen süper güçlerle etrafındaki insanlara yardımcı olmaya çalışan Ali Kemal (Ali Kemal Çınar), güçleri sınırlı olduğundan bazen zor durumda kalmaktadır. Arkadaşlarıyla bir vejeteryen kafe işleten, süper kahraman olarak Gênco adını kullanan, maske ile pelerin giyen Ali Kemal'e bir gün Salih uğrar. Gênco zamanında Salih'e yardım etmiştir ve şimdi de kız kardeşine yardım etmesi gerekmektedir. Bu iş Gênco'nun boyunu aşar, ancak Salih işin peşini bırakmaz ve Gênco'nun yeteneklerini daha iyi kullanabilmesi için çalışmalara başlarlar.
Gênco, 28. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Film ödülüne layık görülmüştü


7) Doru
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Animasyon
Yönetmen: Can Soysal
Seslendirenler: Ahmet Taşar, Ali Ekber Diribaş, Bensu Soral, Eser Yenenler, Esra Erol
Senaryo: Gökhan Temel
Yapımcı: Hakan Baş

Filmin konusu: Genç bir tay olan Doru, eski bir yarış atı olan Çenebaz'ın anlattıklarından babasının da bir paçalı at olduğunıu öğrenir. Bunun üzerine hemen yollara düşer. Yanında arkadaşı Karatay da vardır. İkili, yarışlara katılmaya kadar uzanacak bu yolda birçok macerayla karşılaşır.


8) Spark: Bir Uzay Macerası
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Animasyon, Komedi, Macera
Süre: 91 dk.
Yönetmen: Aaron Woodley
Seslendirenler: Ziya Kürküt, Hümay Güldağ, Atilla Şendil, Mazlum Kiper, Selçuk Kıpçak
Senaryo: Aaron Woodley, Robert Reece

Filmin konusu: Bana gezegeninde mutlu ve refah içindeki günler geride kalmış, kralın kardeşi Zhong gezegenini parçalara ayırarak karanlığı getirmiş, ülkeyi zalimce yönetmeye başlamıştır. 13 yıl boyunca süren bu kötü günlere son verip yeniden mutlu zamanları getirmek ise genç maymun Spark'a düşer. Spark, arkadaşları tilki Vix ve domuz Chunk ile birlikte, Zhong'un korkutucu uzay canavarı Kraken'ı yakalayıp kendi amaçları için kullanmasına engel olmaya çalışacaklardır. >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum