Bu hafta vizyona giren filmler - 5 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler - 5 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler - 5 Ağustos 
05 Ağustos 2016 - 12:35
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 5 yabancı, 1 yerli film girdi.

İşte 29 Temmuz’da vizyona giren filmler;

1) Hayran Fan
Yapımı
: 2016 - Hindistan
Tür: Dram,  Gerilim
Süre: 138 Dak.
Yönetmen: Maneesh Sharma
Oyuncular: Shahrukh Khan, Ileana D'Cruz, Diya Shah, Zachary Coffin, Paul Blackwell
Senaryo: Habib Faisal
Yapımcı: Aditya Chopra

Filmin konusu: Gaurav Chadana, Bollywood'un en büyük starlarından bir tanesi olan aktör Aryan Khanna'nın takıntı derecesinde fanatik bir hayranıdır. Aryan'ı taparcasına sevmesinin yanı sıra, ona fiziksel olarak da çok benzemektedir. Yaşadığı şehir olan Delhi'deki bir yetenek yarışmasını Aryan'ın taklidini başarıyla yaparak kazanır. Bu başarısını idolüyle paylaşmak ve ayrıca da yaklaşan doğumgününü bizzat kutlamak için Aryan Khanna'nın yaşadığı Mumbai'ye gider. Ancak burada işler hiç istediği gibi gitmez, başına olmadık şeyler gelir. Artık Aryan'dan nefret eden Gaurav'ın hayattaki tek amacı, Aryan'ın şöhretini alaşağı etmek olacaktır.


2) Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı The Secret Life of Pets
Yapımı
: 2016 - ABD
Tür: Animasyon, Aile, Komedi
Süre: 87 Dak.
Yönetmen: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Oyuncular: -
Seslendirenler: Ellie Kemper, Lake Bell, Kevin Hart, Tara Strong, Louis C.K.
Senaryo: Brian Lynch, Ken Daurio, Cinco Paul, Simon Rich
Yapımcı: Christopher Meledandri, Dave Rosenbaum

Filmin konusu: Manhattan'da bir apartman dairesinde sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlar. İkili arasında başlayan rekabet kısa sürede yerini iş birliğine bırakacaktır, nitekim Snowball adlı beyaz tavşan, sahipleri tarafından terkedilmiş tüm ev hayvanlarını örgütleyerek evlerinde mutlu yaşayan hayvanlara ve sahiplerine büyük bir komplo planlamaktadır.


3) Kabustan Gelen Before I Wake
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Korku
Süre: 97 Dak.
Yönetmen :Mike Flanagan
Oyuncular: Kate Bosworth , Thomas Jane, Jacob Tremblay, Dash Mihok, Annabeth Gish
Senaryo: Mike Flanagan, Jeff Howard
Yapımcı: Trevor Macy, Sam Englebardt
Diğer Adı: Somnia

Filmin konusu: Jessie ve Mark sessiz sakin bir yaşam sürerken, evlat edinmeye karar verirler ve pek sevimli bir çocuğa evlerini açarlar. Bir süre sonra fark ederler ki çocuklarında bir anormallik var. Uyku problemi olan ve bunu gerçek hayata oldukça fazla yansıtan bir durumla karşı karşıya kalacaklardır. Çünkü ufaklık uykuya daldıktan sonra rüyaları gerçek hayata yansımaktadır.


4) Karanlık Sular The Shallows
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Dram
Süre: 86 Dak.
Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Oyuncular: Blake Lively, Óscar Jaenada, Brett Cullen, Sedona Legge
Senaryo: Anthony Jaswinski
Yapımcı: Lynn Harris, Douglas C. Merrifield
Diğer Adı: In The Deep

Filmin konusu: Gözlerden uzak bir sahilde sörf yapan Nancy (Blake Lively) bu esnada büyük bir köpekbalığının saldırısına uğrar. Nancy canını kurtarsa da kıyıdan birkaç yüz metre uzaklıktaki bir kayalığın üstünde mahsur kalır. Tekrar kıyıya dönebilmek için acilen bir yol bulması gerekmektedir.


5) Neon Şeytan The Neon Demon
Yapımı
:2016 - ABD ,  Fransa ,  Danimarka
Tür :Gerilim, Korku
Süre: 118 Dak.
Yönetmen: Nicolas Winding Refn
Oyuncular: Elle Fanning, Karl Glusman, Jena Malone, Bella Heathcote, Abbey Lee
Senaryo: Nicolas Winding Refn, Mary Lawson
Yapımcı: Nicolas Winding Ref , Lene Børglum

Filmin konusu: Los Angeles'a taşınalı çok uzun bir zaman olmayan, genç ve gelecek vaadeden model Jesse (Elle Fanning), burada tanıştığı insanları, özellikle diğer modelleri doğal güzelliğiyle çok etkilemiştir. Güzelliğin peşinde her şeyini vermeye hazır bu insanların arasında Jesse, istemeden de olsa tehlikeli sularda yüzmeye başlayacaktır.


6) Kurtarıcı Extraction
Yapımı:
2015 - ABD
Tür: Gerilim
Süre: 83 Dak.
Yönetmen:Steven C. Miller
Oyuncular: Bruce Willis, Kellan Lutz, Gina Carano, Summer Altice, Sam Medina
Senaryo: Max Adams
Yapımcı: Max Adams
Diğer Adı: Çıkarma

Filmin konusu: Emekli bir CIA ajanı olan Leonard Turner (Bruce Willis), Condor adında çok değerli bir donanım parçasını teslim almak üzereyken terörist bir örgüt tarafından kaçırılıp rehin alınır. Turner vasıtasıyla CIA'e, 14 saat içinde örgütün talepleri karşılanmazsa bu donanım vasıtasıyla dünyadaki tüm iletişim araçlarının kontrolünün ele geçirileceği ve füze sistemlerinin ABD'ye yönlendirileceği tehdidinde bulunulur. Bu esnada Prag'da CIA için analiz sorumlusu olarak çalışan Harry (Kellan Lutz) durumdan haberdar edilir, ancak yardım etmesine izin verilmez. Kimsenin babasının hayatını düşünmediğini gören Harry, bir şekilde kaçmayı başararak ABD'ye döner ve babasını kurtarmak için tek başına mücadeleye girişir.


7) Emanet
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Aksiyon, Polisiye
Yönetmen: Emre Yalgın
Oyuncular: Tayanç Ayaydın, Turgay Aydın, Umut Karadağ, Koray Şahinbaş, Elena Viunova
Senaryo: Emre Yalgın
Yapımcı: Emre Yalgın

Filmin konusu: Bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Mirza'nın (Tayanç Ayaydın), sitede yaşayan eski konsomatris Leyla'nın kızı Elif ile arasında özel bir bağ vardır. Bu sırada Leyla'nın karanlık işlere bulaşmış sevgilisi Kürşat, Leyla'yı küçük kızının gözleri önünde öldürür. Cinayetin tek tanığı olan Elif ise kaçırılır. Sıradan bir güvenlikçi olan Mirza, Elif'in hayatının tehlikeye girmesi ve cinayetin suçunun kendi üzerine yıkılmasının ardından gözünü tamamen karartarak adeta bir ölüm makinesine dönüşür. Mafyanın elinden kızı kurtarmak için ve adını temize çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Bu sırada Leyla'nın Rus arkadaşı Sveta’yla işbirliğine gidecek ve aralarında bir yakınlaşma başlayacaktır.
365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum