Bu hafta vizyona giren filmler-  30/31 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  30/31 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  30/31 Ağustos 
31 Ağustos 2018 - 19:00 - Güncelleme: 06 Eylül 2018 - 17:22
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1 yerli, 6 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi. Çatışma ve Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet adlı filmler, bir gün öncesinden beyazperdedeki yerini aldı.

İşte 30-31 Ağustos’ta vizyona giren filmler;

1) Çatışma (Reprisal)
Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2018
Tür: Aksiyon
Yapımı: 2018 – ABD
Yönetmen: Brian A. Miller
Senaryo: Bryce Hammons
Yapımcı: George Furla,  Mark Stewart
Oyuncular: Frank Grillo, Bruce Willis, Johnathon Schaech, Olivia Culpo, Colin Egglesfield

Filmin konusu: Bir bankada müdür olarak çalışan Jacob'ın (Frank Grillo) iş yeri, bir gün son derece profesyonel bir soyguncu tarafından soyulur. Adını temize çıkarabilmek için bu hırsızı yakalamak isteyen adam, eski bir polis olan komşusu James'ten (Bruce Willis) yardım ister. Ancak işini iyi bilen hırsız Gabriel (Johnathon Schaech), Jacob'ın eşi ve kızını kaçırarak rehin alır. Bu kritik durum, her 3 adamın da hayatlarını değiştirecek bir olaylar zincirini tetikleyecektir.


2) Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet
Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2018
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: Orhan Erkal
Oyuncular: Emre Mutlu, Hakan Bulut, Ayhan Taş, Şafak Sezer, Arzu Oruç.

Filmin konusu: Roket Pizza adlı bir pizzacıda motorlu kurye olarak çalışan Gürbüz (Emre Mutlu), çalıştığı restoranın müdürü olabilmeyi ve sözlüsü Aylin'le bir an önce evlenmeyi hayal etmektedir. Ancak Aylin'in kıskançlıkları, Gürbüz'ü canından bezdirmiştir. Yanlış hiçbir şey yapmadığına sözlüsünü ikna edebilmek için yakın arkadaşı Ferhat'ın önerisiyle bir gününün her anını kameraya kaydetmeye karar verir. Ancak yanlışlıkla bir cinayeti kaydeder, üstelik katiller kendisini görmüştür. Gürbüz, Ferhat'la birlikte başına sardığı beladan kurtulmaya çalışırken zorlu bir kovalamacanın ortasında kalır.


3) Upgrate
Vizyon Tarihi: 31 Ağustos 2018
Tür: Bilim Kurgu , Gerilim
Yapımı: 2018 - Avustralya
Süre: 95 dk.
Yönetmen: Leigh Whannell
Senaryo: Leigh Whannell
Yapımcı: Jason Blum
Oyuncular: Logan Marshall Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, Benedict Hardie, Melanie Vallejo. 

Filmin konusu: Yakın bir gelecekte teknoloji hayatın her anına egemen olduğunda bile Grey Trace (Logan Marshall-Green) bu yeni düzene teslim olmamış, işleri elinden geldiğince kendi kas gücüyle, mekanik olarak halletmeye devam etmiş bir adamdır. Ancak günün birinde çok sevdiği karısı Asha'nın (Melanie Vallejo) 4 kişinin saldırısı sonucu öldürülmesi ve kendisinin omurilik felci geçirmesiyle, yavaş ve acı dolu bir ölümü beklemekten başka bir çaresi kalmaz. Yine de günün birinde kendisini ziyaret eden bir mucidin icadı ona umut olur. STEM adı verilen çip sayesinde sadece yeniden ayağa kalkmakla yetinmeyen Grey, STEM'in üstün işlemci gücü sayesinde insanüstü yetenek ve güce sahip olur. Artık tek amacı, karısını öldürenlerden intikamını almak olacaktır.


4) Dışarıda
Vizyon Tarihi: 31 Ağustos 2018
Tür: Korku
Yapımı: 2018 – ABD
Yönetmen: Quinn Lasher
Senaryo: Mike Scannell
Yapımcı: Bryan Bertino,  Adrienne Biddle
Oyuncular: Yvonne Strahovski, Justin Bruening, Abigail Pniowsky, Julian Bailey, Anna pniowsky.

Filmin konusu: Laura (Yvonne Strahovski), uzak bir göl kenarındaki müstakil eve 2 kızı Kayla ve Maddie'yle birlikte tatile gelmiştir. Geçmiş yıllarda bazı gizemli olaylara ev sahipliği yapmış evin etrafına gece indiğinde, cani ruhlu birinin onlar için hazırladığı kabusun ortasına düşerler. Anne ve kızları, geceyi sağ salim atlatabilmek için her yoldan mücadele etmek zorundadır.


5) İtalyan Usulü Aşk
Vizyon Tarihi: 31 Ağustos 2018
Tür: Komedi , Romantik
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Donald Petrie
Senaryo: Vinay Virmani,  Steve Galluccio
Yapımcı: Vinay Virmani,  Ajay Virmani
Oyuncular: Hayden Christensen, Emma Roberts, Alyssa Milano, Danny Aiello, Andrea Martin. 

Filmin konusu: İyi bir aşçı olmak isteyen Nikki (Emma Roberts), Londra'da çalışmak istediği restorandaki patronu tarafından vize sorunlarını halledebilmesi için ülkesi Kanada'ya geri gönderilir. Nikki, hiç istemese de çocukluk ve gençlik döneminin geçtiği, ailesinin yaşadığı "Küçük İtalya"ya geri döner. Burada ailesinin nesillerdir rekabet halinde olduğu rakip pizzacı Vince'in oğlu Leo (Hayden Christensen) ile ailelerinin tüm düşmanlıklarına rağmen tutkulu bir aşk yaşamaya başlar.


6) Şafaktan Önce
Vizyon Tarihi: 31 Ağustos 2018
Tür: Aksiyon
Yapımı:2017 - İngiltere ,  Fransa
Süre: 116 dk.
Yönetmen: Jean-Stephane Sauvaire
Senaryo: Nick Saltrese
Yapımcı: Roy Boulter,  Rita Dagher
Oyuncular: Joe Cole, Vithaya Pansringarm, Panya Yimmumphai, Nicolas Shake, Pornchanok Mabklang. 

Filmin konusu: İngiliz boksör Billy Moore (Joe Cole) Tayland'a yeni bir hayat kurabilmek için gelmiştir. Burada boksör ve dublör olarak çalışmaktadır. Ancak uyuşturucu dünyasına bulaşınca hayatının dengesi bozulur ve sonunda çalıntı mal ve silah bulundurmaktan hapishaneye atılır. Burada bir yandan uyuşturucusuzluğa alışması, diğer yandan son derece tehlikeli hapis ortamına uyum sağlaması gerekir. Buradan çıkıp yeniden özgürlüğünü kazanabilmesi için zorlu bir Muay Thai turnuvasını kazanması gerekmektedir.


7) Kıskanç
Vizyon Tarihi: 31 Ağustos 2018
Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2017 - Fransa
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Stéphane Foenkinos,  David Foenkinos
Senaryo: Stéphane Foenkinos,  David Foenkinos
Yapımcı: Nicolas Altmayer,  Eric Altmayer
Oyuncular: Karin Viard, Dara Tombroff, Anne Dorval, Thibault De Montalembert, Anais Demoustier.

Filmin konusu: Orta yaşlara gelmiş, boşanmış üniversite hocası Nathalie Pécheux (Karin Viard), başta kızı Mathilde (Dara Tombroff) olmak üzere etrafındaki birçok kişiyi kıskanmakta, her şeyden yakınmaktadır. Etrafına sürekli negatif enerji yayan Nathalie'nin bu ciddi orta yaş krizi, en yakınındaki insanlarla komik olaylar yaşamasına neden olacaktır. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum