Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Şubat

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Şubat

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Şubat
03 Şubat 2017 - 11:10 - Güncelleme: 09 Şubat 2017 - 10:34
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1 yerli animasyon ve 1’i animasyon 7 yabancı film olmak üzere 8 yeni film girdi.

İlk serisi 2002 yılında vizyona giren korku filmi “Halka”nın 12 yıl aradan sonra merakla beklenen 3’ncü serisi de beyazperdedeki yerini aldı.

İşte 3 Şubat’ta vizyona giren filmler;

1) Halka 3 
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku
Süre: 102 dk.
Yönetmen: F. Javier Gutiérrez
Oyuncular: Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan
Senaryo: Akiva Goldsman, Jacob Aaron Estes, David Loucka
Yapımcı: Guillermo del Toro, Laurie MacDonald
Diğer Adı: Ring 3

Filmin konusu: Julia (Matilda Lutz) adlı genç bir kadın, izleyenlerin 7 gün sonra mutlaka hayatına mal olan bir video kasedi izlemiş erkek arkadaşı Holt (Alex Roe) için oldukça endişelidir. Onun hayatını kurtarmak için kendi hayatını feda ederek laneti üzerine alır. Ancak böyle yapınca kimsenin bilmediği bir gerçeği öğrenir, kasetin içinde bir film daha vardır.
Halka serisinin 12 yıl sonra gelen 3. filmi, 3 Şubat 2017'de Türkiye'de gösterime girdi.


2) Yaşamın Kıyısında 
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram
Süre: 135 dk.
Yönetmen: Kenneth Lonergan
Oyuncular: Casey Affleck, Michelle Williams, Lucas Hedges, Gretchen Mol, Kyle Chandler
Senaryo: Kenneth Lonergan
Yapımcı: Matt Damon, Laurence Beck

Filmin konusu: Lee Chandler (Casey Affleck) Massachusetts'in Quincy kentinde kapıcılık yaparak hayatını kazanan, boşanmış, kendi halinde bir adamdır. Bir gün ağabeyi Joe'nun kalp krizi geçirdiği haberini alınca memleketine, Manchester-by-the-Sea adlı deniz kenarındaki küçük kasabaya döner. Ancak hastaneye vardığında ağabeyinin hayatını kaybettiğini öğrenir. Lee için asıl şok, ağabeyinin 16 yaşındaki oğlu Patrick'in vasisi olarak tayin edildiğini öğrenmesi olacaktır. Çocuğa göz kulak olmak için doğup büyüdüğü bu küçük kasabaya taşınması gerekmektedir, ancak Lee'nin burada yaşadığı travmatik olaylar, taşınma konusunda isteksiz davranmasına neden olacaktır.


3) Fırıldak Ailesi Batsın Bu Orta Dünya
Yapımı:2017 - Türkiye
Tür: Animasyon, Aile
Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu,  Berk Tokay
Seslendirenler: Oğuzhan Koç, Eser Yenenler, Bülent Kayabaş, Murat Boz, İbrahim Büyükak
Senaryo: Haluk Can Dizdaroğlu, Varol Yaşaroğlu
Yapımcı: Necati Akpınar

Filmin konusu: Sabri Fırıldak ve diğer köylülerin kadınları, bir gece kaçırılmıştır. Bunun üzerinde köydeki erkekler, tehlikeli yaratıklarla dolu büyülü ormana maceralı bir yolculuğa çıkarak Orta Dünya'ya varırlar.
Varol Yaşaroğlu'nun uzun süreli dizisi Fırıldak Ailesi, bu sefer beyazperdeye aktarılıyor. Animasyon türündeki filmin yapımcılığını ise Grafi2000 ve BKM üstleniyor.


4) Gecenin Kanunu
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram, Suç
Süre: 128 dk.
Yönetmen: Ben Affleck
Oyuncular: Ben Affleck, Zoe Saldana, Sienna Miller, Elle Fanning, Brendan Gleeson
Senaryo: Ben Affleck, Dennis Lehane
Yapımcı: Leonardo DiCaprio, Ben Affleck

Filmin konusu: Amerika Birleşik Devletleri'nde alkolün yasak olduğu 1920'li yıllarda Boston'da önde gelen bir polis şefinin en küçük oğlu olan Joe Coughlin (Ben Affleck), babasının tersine hayatını olabildiğince dolu yaşamak için kanunları çiğnemekten korkmayan bir karakterdedir. Ybor City, Florida'ya taşındıktan sonra suç dünyasında hızla yükselen genç adam, sürekli ölüm tehdidini hissetmeye başlayacak, ama güçlü bir mafya babasının kız arkadaşını elinden almak da dahil olmak üzere tehlikeli işlere bulaşmaktan geri durmayacaktır.


5) Toni Erdmann
Yapımı: 2016 - Almanya, Avusturya
Tür: Dram, Komedi
Süre: 160 dk.
Yönetmen: Maren Ade
Oyuncular: Peter Simonischek, Sandra Hüller, Michael Wittenborn, Trystan Wyn Puetter, Ingrid Bisu
Senaryo: Maren Ade
Yapımcı: Maren Ade, Jonas Dornbach

Filmin konusu: Uluslarası bir danışmanlık şirketi için Bükreş'te çalışan Ines (Sandra Hüller) işi ve kariyerinden başka birşey düşünmeyen hırslı bir iş kadınıdır. Memleketi Almanya'ya doğum günü için kısa süreliğine döndüğünde uzun süredir görmediği babası Winfried (Peter Simonischek) ile karşılaşır. İlerlemiş yaşına rağmen yaptığı yersiz şakalar ve tavırlarıyla adeta çccuk gibi bir karakteri olan Winfried, kızıyla biraz daha fazla zaman geçirmek için ondan habersiz Bükreş'e gider. Kısa bir ziyaret olarak başlasa da, kızının yaşadığı manasız hayattan dolayı endişe duyan baba, burada kızını hem neşelendirmek, hem de kaybettiklerini hatırlatmak için biraz daha kalmaya karar verir. Baba kızı bundan sonraki süreçte birbirinden absürt olaylar beklemektedir.


6) Lion
Yapımı: 2016 - Avustralya, İngiltere, ABD
Tür: Dram
Süre: 118 dk.
Yönetmen: Garth Davis
Oyuncular: Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman, David Wenham, Priyanka Bose
Senaryo: Luke Davies
Yapımcı: Iain Canning, Emile Sherman
Diğer Adı: A Long Way Home

Filmin konusu: 5 yaşındaki Saroo, Hindistan kırsal kesimindeki bir köyde ailesiyle birlikte fakir ancak mutlu bir hayat yaşamaktadır. Ancak ağabeyinin gelmesini beklediği tren istasyonunda yaşadığı kötü tesadüfler sonunda evinden kilometrelerce uzaktaki, başka bir dilin konuşulduğu Kalküta'da kendini yapayalnız bulur. Burada sokaklarda zor bir hayat yaşadıktan sonra önce yetimhaneye alınır, sonra da Avustralyalı Brierley ailesi tarafından evlat edinilir. Tazmanya'da yaşayan yeni ve zengin ailesiyle rahat bir gençlik dönemi geçiren Saroo, aradan 25 yıl geçtikten sonra kaybettiği ailesini bulma isteğiyle Hindistan'a geri döner.
Saroo Brierley'nin gerçek öyküsünden uyarlanan film, 6 dalda Oscar adaylığı kazandı.


7) Altın
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram
Süre: 121 dk.
Yönetmen: Stephen Gaghan
Oyuncular: Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard, Michael Landes, Corey Stoll
Senaryo: Patrick Massett, John Zinman
Yapımcı: Matthew McConaughey ,  Patrick Massett

Filmin konusu: Tıpkı babası gibi dağlarda altın arayarak kısa yoldan zengin olmaya çalışan Kelly Wells (Matthew McConaughey), tüm girişimlerinde başarısız olmuştur. Son şansını, Endonezya'nın Borneo adasındaki balta girmemiş ormanlarda deneyecek, yanında jeolog Michael Acosta (Edgar Ramirez) ile birlikte altın arayacaklardır.
Altın (Gold) filminde, 90'lı yıllarda Kanada'yı sarsan Bre-X Olayı anlatılıyor.


8) Tüylü Kaçak
Yapımı: 2016 - İspanya, Kanada
Tür: Animasyon
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Nacho La Casa,  Alberto Rodriguez (i)
Seslendirenler: Elsa Pataky, Michelle Jenner, Carlos Areces, José Mota, Dani Rovira
Senaryo: Juan Ramón Ruiz de Somavía
Diğer Adı: Ozzy

Filmin konusu: Martins ailesiyle birlikte sevgi dolu bir evde yaşayan Ozzy, Martins'in Japonya'ya gidecek olması yüzünden ortada kalır, nitekim köpeklerin oraya gitmesi izin verilmemektedir. Çaresiz Ozzy'e yeni bir yuva arayan aile, Mavi Dere Oteli adında lüks bir köpek bakım merkezine köpeklerini bırakır. Ancak burası hiç de göründüğü gibi bir yer değildir, köpeklere son derece kötü davranılan, köpeklerin işlettiği bir hapishanedir. Ozzy, burada edindiği Chester, Fronky ve Doc gibi arkadaşlarıyla birlikte buradan kaçarak özgürlüğünü elde etmenin planlarını yapmaya başlar. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum