Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Kasım

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Kasım

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 3 Kasım
03 Kasım 2017 - 08:48 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 18:34
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona 3 yerli, 3 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi.

İşte 3 Kasım’da vizyona giren filmler;


1) Testere: Jigsaw Efsanesi
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aksiyon,  Gerilim,  Korku
Süre: 91 dk.
Yönetmen: Michael Spierig,  Peter Spierig
Oyuncular: Tobin Bell,  Laura Vandervoort,  Callum Keith Rennie,  Matt Passmore,  Brittany Allen
Senaryo: Pete Goldfinger,  Josh Stolberg
Yapımcı: James Wan,  Leigh Whannell
Diğer Adı: Saw: Legacy, Saw VIII, Saw 8, Testere 8

Filmin konusu: Her biri birbirinden özgün ve korkunç şekillerde katledilmiş cesetler ortaya çıkmaya başladığında polis durumu incelemeye alır. Bütün deliller John Kramer'ı işaret etse de ortada mantıksız bir durum vardır: John Kramer öleli yıllar olmuştur.


2) Oha Diyorum!
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Ersan Özer
Oyuncular: Fırat Sobutay,  Bahar Şahin,  Alper Rende,  Melih Abuaf,  Mert Karadaş
Senaryo: Ersan Özer

Filmin konusu: Fırat'ın (Fırat Sobutay) arabası çalınınca, arabada kalan ve kızının tüm fotoğraflarının bulunduğu hard disk de gitmiştir. Fırat, yanına arkadaşları Melih (Melih Abuaf) ve Alper'i (Alper Rende) alarak hard diski bulabilmek için maceralı bir yolculuğa çıkarlar.


3) Kare (The Square)
Yapımı: 2017 - ABD, İsveç, Danimarka, Fransa
Tür: Dram,  Komedi
Süre: 142 dk.
Yönetmen: Ruben Östlund
Oyuncular: Claes Bang,  Elisabeth Moss,  Dominic West,  Terry Notary,  Christopher Læssø
Senaryo: Ruben Östlund
Yapımcı: Erik Hemmendorff,  Philippe Bober

Filmin konusu: İsveç'te monarşi kaldırılmış ve şehrin göbeğindeki kraliyet sarayı bir modern sanat müzesine dönüştürülmüştür. Müzenin küratörü Christian (Claes Bang), boşanmış ve iki çocuk babası olarak, modern dünyanın tüm gerekliliklerini ve aynı zamanda kendine özgü duyarlılıklarını yerine getiren bir adamdır. Ancak hayatı rayından çıkmak üzeredir: telefonunun çalınmasına verdiği tepkiler onu utanç verici durumlara düşürür. O sırada müzede sergilenecek Arjantinli bir sanatçının yeni enstalasyonu 'Kare'nin tanıtımını yapacak halkla ilişkiler şirketi çok tuhaf bir kampanya hazırlayınca tam bir kargaşa ortamı oluşur. Christian ve müze için varoluş amaçlarını sorgulamaları gereken bir ortam oluşmuştur.


4) Dünyanın En Güzel Kokusu 2
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram,  Romantik
Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular: Rıza Kocaoğlu,  Tuba Ünsal,  Bestemsu Özdemir,  Ege Aydan,  Esra Ruşan
Senaryo: Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Yapımcı: Fırat Doğu Parlak,  Koray Şahin

Filmin konusu: Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi, ilk filmin 10 ay sonrasından başlıyor. Yakın dostu, her şeyi Derya'nın (Tuba Ünsal) vefatından sonra Hakan (Rıza Kocaoğlu), küçük çocuğu Elif Zeyno'yla birlikte dünyada yapayalnız kalmıştır. Babalığa alışmaya çalışan, arkadaşlarının yoğun desteğine rağmen yaşadığı acıyı atlatamamış Hakan, yine de kızı için ayakta kalmaya gayret etmektedir. Bu sıralarda tanıştığı Candan'la (Bestemsu Özdemir) başlangıçta her ne kadar hiç iyi anlaşamasalar da, zamanla hayatlarındaki en büyük boşlukları doldurmanın anahtarının birbirlerinde olduğunu anlayacaklardır.


5) Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk
Yapımı: 2017 - Hindistan
Tür: Animasyon
Süre: 84 dk.
Yönetmen: Kamal Bansal

Filmin konusu: Hazine avcısı ve kaşif Willard ortadan kaybolduğunda iki çocuğu Mo ve Melody'e bazı ipuçları bırakmıştır. Çocukların bu ipuçlarından anlamlı sonuçlar çıkarabilmeleri için tek çareleri, Willard'ın yakın arkadaşı Hint bilim adamı Profesör Shonku'nun fikirlerine başvurmaktır. Shonku'nun yönlendirmeleri ve yaptığı akıl almaz icatların, ayrıca robotu Robo'nun da yardımlarıyla Himalayalar'dan, Nepal'in buzullarından geçen bir yolculuğun ardından gökyüzünde, çok az insanın görme şansı bulabildiği Sihirli Ada'ya varırlar. Dinozorlar, ejderhalar gibi mistik ve mitolojik yaratıklara ve olağanüstü bir doğaya sahip adada babalarını aramaya başlarlar. Ancak Willard'ın kayıp uygarlıklar ve onların tapınaklarından ortaya çıkardığı hazineleri çalmak isteyen eski düşmanları Franzotti ve adamları peşlerine düşmüştür. Franzotti'nin tüm kötülüklerine rağmen babalarını bulmak ve adanın güzelliklerini korumaları gerekmektedir.


6) Ketenpere
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Kamil Çetin
Oyuncular: Şafak Sezer,  Hakan Ural,  Mehmet Esen,  Elif Erol,  Orhan Aydın
Senaryo: Şafak Sezer
Yapımcı: İsmail Filiz, Sefa Tiryaki

Filmin konusu: Kalender (Şafak Sezer) diziler için figüran koordinatörlüğü yapan, zaman zaman kendisi de küçük roller alarak geçimini sağlayan bir adamdır. Uzun yıllardır bu sektörün içinde olmasına rağmen bulunduğu konumdan ileri bir adım atamamıştır. Bütün bunların üstüne yıllar sonra geri dönen mafya babası Vefa'nın ketenpereye getirdiği Kalender için işler iyice karışacaktır. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum