Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Haziran 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Haziran 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Haziran 
28 Haziran 2019 - 19:07 - Güncelleme: 12 Temmuz 2019 - 19:51
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 3 yerli ve 1'i animasyon 5 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 28 Haziran’da  vizyona giren filmler;


1) Laurel ile Hardy (Stan & Ollie)
Tür: Biyografi, Dram, Komedi
Yapımı: 2018 - ABD, İngiltere
Yönetmen: Jon S. Baird
Senaryo: Jeff Pope
Yapımcı: Faye Ward
Oyuncular: John C. Reilly, Steve Coogan, Danny Huston, Shirley Henderson, Nina Arianda...

Filmin konusu: 1930'lu yıllarda çektikleri filmler il üne kavuşmuş olan komedi ikilisi Stan Laurel ve Oliver Hardy, araları açıldıktan sonra kariyerlerini yeniden canlandırmaya çalışırlar. Savaş sonrası Britanya'sında turneye çıkan Laurel ve Hardy'nin karşılaşacağı güçlükler, geçen yıllar ile birlikte daha da çoğalmıştır.


2) Annabelle Comes Home
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yapımı: 2019 - ABD
Yönetmen: Gary Dauberman
Senaryo: Gary Dauberman
Yapımcı: James Wan
Oyuncular: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman, Stephen Blackehart...

Filmin konusu: Annabelle serisinin 3. filmi, kötü ruhların var olup olmadığını araştıran Ed ve Lorraine Warren çiftinin, oyuncak bebek Annabelle’yi durdurabilmek için onu evlerine getirerek, bir odaya kapatmasının ardından yaşadıkları olayları konu alıyor. Ancak, Annabelle’i kapattıkları odada bulunan kutsal cam bile onu durdurmaya yetmiyor. Annabelle odadaki diğer kötü ruhları da uyandırır ve yeni ortakları ile birlikte hedefinde ise çiftin 10 yaşındaki kızı Judy ve arkadaşları vardır.


3) Joueurs (Gracze)
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Fransa
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Marie Monge
Senaryo: Marie Monge,  Romain Compingt
Yapımcı: Michael Gentile,  David Pierret
Oyuncular: Tahar Rahim, Stacy Martin, Marie Denarnaud, Karim Leklou, Jean-Michel Correia...

Filmin konusu: Paris’te babasının kafesinde çalışan Ella’nın sakin ve sıradan bir hayatı vardır; ta ki garson olarak çalışmaya başlayan Abel ile tanışana kadar. Ella’nın Abel’e hissettiği karşı konulamaz çekim, genç kadına Paris’in yeraltı kumarhanelerinin ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açar.


4) Yesterday 
Tür: Komedi , Müzikal
Yapımı: 2019 - İngiltere
Yönetmen: Danny Boyle
Senaryo: Richard Curtis
Yapımcı: Danny Boyle,  Richard Curtis
Oyuncular: Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon, Lamorne Morris, Ed Sheeran...

Filmin konusu: Jack Malik, müzik dünyasında isim yapmaya çalışan ancak kariyerinde zorlanan bir sanatçıdır. Jack, bir gün uyandığı zaman dünya üzerinde Beatles'ın ''Yesterday'' şarkısını hatırlayan tek insan olduğunu fark eder. Jack, Beatles'ın hiçbir zaman var olmadığı bir alternatif evrende yaşamaktadır. 


5) Dostumun Yolculuğu (A Dog's Journey)
Tür: Aile
Yapımı: 2019 - ABD
Yönetmen: Gail Mancuso
Senaryo: W. Bruce Cameron,  Wallace Wolodarsky
Yapımcı: Gavin Polone
Oyuncular: Dennis Quaid, Betty Gilpin, Kathryn Prescott, Marg Helgenberger, Josh Gad...

Filmin konusu: 2017 yapımı Can Dostum filminin devam filmi olan A Dog's Journey, bir köpeğin hayat amacını keşfetmek için çıktığı yolculuğu konu ediyor. 


6) İfrit 
Tür: Gerilim , Korku
Yapımı: 2019 - Türkiye
Yönetmen: Suat Ay
Senaryo: Suat Ay
Oyuncular: Zeynep Buse Kale, Emre Erdoğan, Vahit Karabey, Sevcihan Tunca...

Filmin konusu: Naciye ve Gökhan birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Gökhan’ın geçirdiği bir kaza sonrası hayatına engelli olarak devam etmesi nedeniyle Naciye’nin ailesi Gökhan’ı istemez. Bu sebeple Naciye, Gökhan’ı terkederek eski sevgilisi Burak’a döner. Gökhan da buna karşılık, Naciye’nin kendisine dönmesi için bir medyuma büyüler yaptırır. Fakat Gökhan’ın bilmediği; Burak’ın da Naciye için aynı büyülerden yaptırdığıdır. Büyüler sebebiyle Naciye bir ölüm makinesine dönüşür ve artık herkes tehlike altındadır.


7) Sahir Deep Web
Tür: Korku
Yapımı: 2018 - Türkiye
Yönetmen: Berk Aygül
Senaryo: Zahid Çetinkaya
Oyuncular: Sinan Bengier, Tahsin Taşkın, Sebahat Adalar, Tevfik İnceoğlu, Melda Yazgı...

Filmin konusu: Uzun süreli bir ilişkiden yeni çıkan Melike, hayatına giren yeni insanlar sayesinde aslında ne kadar güçlü olduğunu anlar. Anccak bu gücü nasıl kullanacağını bilmediğinden, başka bir çıkmaza sürüklenir.


8) Kahraman Prens Sualtı Maceraları (The Underwater Adventures of Sadko)
Tür: Animasyon, Aile, Komedi
Yapımı: 2018 - Rusya
Süre: 81 dk.
Yönetmen: Maksim Volkov
Senaryo: Aleksandr Arkhipov,  Dmitriy Novoselov
Yapımcı: Sergei Selyanov
Seslendirenler: Lyubov Aksyonova,  Mikhail Efremov,  Mariya Shalayeva,  Ekaterina Varnava,  Timur Garipov...

Filmin konusu: Sadko, köylü bir ailenin oğludur ama ailesinin diğer üyeleri gibi tarlada çalışmak yerine bütün gün arp çalmak istemektedir. Üstelik arp çalma konusunda da oldukça yeteneklidir. Sadko’nun bu yeteneği farkedildiğinde Prens’in kızı Nastya’nın eş seçme töreninde arp çalması için saraya davet edilir. Olan olur ve Nastya hiçbir talibini beğenmez, gönlü Sadko’ya kayar. Sadko ise saraydan kaçar ve kendisini bir şekilde denizin dibinde bulur. Yanında da saraydan kaçarken arkadaş olduğu papağan Jacob vardır. Sadko ve Jacob’ın heyecanlı deniz altı maceraları izleyiciyi bekliyor.


9) Geçmiş Olsun 
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Yönetmen: Hasan Doğan
Senaryo: Cüneyt İnay 
Oyuncular: Alper Saldıran, Füsun Demirel, Müge Boz, Suzan Aksoy, Tuğçe Kurşunoğlu...

Filmin konusu: Evlendirme makinesi olan Ülfet Teyze tek oğlu Oğuz’un hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. Mahallede uçan kuşu bile evlendiren Ülfet Teyze’nin en büyük düşmanı ise Firdevs’tir. Ülfet, Firdevs’in oğlunu da evlendirmiştir fakat Firdevs oğlunun mürüvvetini beğenmemiştir. Bu yüzden Ülfet’e karşı düşmanlık beslemektedir. Ülfet’in oğlu Oğuz yıllar sonra uzun bir izinle Rusya’dan Türkiye’ye gelir. Ülfet ise şu an elinde olan bütün baş göz dosyalarını kapatır ve Oğuz’u bu uzun izinde evlendirip göndermek ister. Firdevs ise savaş baltasını çıkarır ve Ülfet’in bu çabasını baltalamak üzere harekete geçer. Fakat Oğuz, Rusya’dan gittiği gibi gelmiştir. Bu yüzden mahallede Ülfet taraftarları ve Firdevs taraftarları arasında müthiş bir istihbarat savaşı başlamıştır. Mahalleyi ikiye bölen Oğuz’un ise kalbi tek parça değildir. Ülfet ile Firdevs’in amansız savaşında Oğuz’un sakladığı sır durumu daha da içinden çıkılmaz bir duruma doğru sürükleyecektir. >365/Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum