Bu hafta vizyona giren filmler-  24 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  24 Ağustos 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-  24 Ağustos 
23 Ağustos 2018 - 00:51 - Güncelleme: 30 Ağustos 2018 - 18:29
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli, biri animasyon 6 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi. İnanılmaz Aile 2 ve Adalet 2 filmleri, iki gün öncesinden beyazperdedeki yerini aldı.

İşte 22 ve 24 Ağustos’ta vizyona giren filmler;


1) İnanılmaz Aile 2 
Vizyon Tarihi: 22 Ağustos 2018
Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Macera
Yapımı:2018 - ABD
Süre: 118 dk.
Yönetmen: Brad Bird
Seslendirenler: Samuel L. Jackson,  Holly Hunter,  John Ratzenberger,  Craig T. Nelson,  Sarah Vowell
Senaryo: Brad Bird
Oyuncular: Samuel L. Jackson, Holly Hunter, John Ratzenberger, Craig T. Nelson, Sarah Vowell. 

Filmin konusu: İlk filmdeki olayların ardından halkın güvenini kaybeden süper kahramanların imajını düzeltmek için Helen yani Lastik Kız seçilmiştir. Lastik Kız şehri kötü güçlerden korurken, Bob (Bay İnanılmaz) evdeki çocuklarla ilgilenme görevini üstlenmiştir. Violet ve Dash'in yanında yeni doğmuş Jack-Jack'in yeni fark ettikleri ve henüz kontrol edemedikleri güçleri, işini iyice zor bir hale getirmiştir. Ancak Screenslaver adında yeni ve zorlu bir düşmanın ortaya çıkışı, Lastik Kız ile birlikte ailenin diğer üyeleri ve Frozone'un hep birlikte yeni rakibe karşı savaşmalarını gerektirir.


2) Adalet 2
Vizyon Tarihi: 22 Ağustos 2018
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Yapımı:2018 - ABD
Süre:121 dk.
Yönetmen: Antoine Fuqua
Senaryo: Richard Wenk,  Michael Sloan
Yapımcı: Todd Black,  Jason Blumenthal
Oyuncular: Danzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melisse Leo, Jonathon Scarfe.

Filmin konusu: Emekli CIA ajanı Robert McCall (Denzel Washington), kendi bildiği şekilde adaletsizliklere son vermeye, başkalarına haksızlık yapanları cezalandırmaya devam etmektedir. Günün birinde en yakın arkadaşı Susan Plummer (Melissa Leo) öldürülür. McCall, arkadaşının intikamını almak için sonuna kadar gitmeye hazırdır.


3) Edepsiz Kuklalar
Vizyon Tarihi:24 Ağustos 2018
Tür: Gizem , Komedi , Suç
Yapımı:2018 - ABD
Süre:91 dk.
Yönetmen: Brian Henson
Senaryo: Todd Berger,  Dee Austin Robertson
Yapımcı: Brian Henson,  Lisa Henson
Oyuncular:Melissa Mccarthy, Maya Rudolph, Joel Mchale, Elizabeth Banks, Leslie David Baker.
 
Filmin konusu: İnsanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada Phil Philips adlı kukla, Los Angeles polisine seçilmeyi başaran ilk kukla olmuştur, ancak sonrasında atılmış, özel dedektif olarak çalışmaya başlamıştır. 1980'lerin ünlü dizisi The Happytime Gang'in kuklalarının seri cinayetlere kurban gitmeye başlamasıyla Phil ile eski ortağı Connie Edwards (Melissa McCarthy) tekrar bir araya gelerek katili bulmaya, kendisi üzerinde toplanan şüpheleri de dağıtmaya çalışacaktır.


4) Acayip Güzelim
Vizyon Tarihi: 24 Ağustos 2018
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - ABD
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Abby Kohn,  Marc Silverstein
Senaryo: Abby Kohn,  Marc Silverstein
Yapımcı: Mary Viola,  Alissa Phillips
Oyuncular: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Rory Scovel, Naomi Campbell.
 
Filmin konusu:  Renee (Amy Schumer) güzel bir kadın olmadığını düşündüğü için müthiş bir özgüvensizlikle yaşamını sürdürmektedir. Bir gün spor yaparken bisikletten düşerek başını vuran Renee, uyandığında aslında görüntüsünde hiçbir değişiklik olmasa da kendisini aşırı derece güzel ve çekici bulmaya başlar. Daha önceden yapmaya çekindiği her şeyi cesurca deneyerek bambaşka bir insana dönüşecektir.


5)Yüz 
Vizyon Tarihi: 24 Ağustos 2018
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Polonya
Süre: 91 dk.
Yönetmen: Małgorzata Szumowska
Senaryo: Małgorzata Szumowska,  Michał Englert
Yapımcı: Małgorzata Szumowska,  Michał Englert
Oyuncular: Mateusz Kosciukiewicz, Agnieszka Podsiadlik, Malgorzata Gorol, Anna Tomaszewska, Robert Talarczyk. 

Filmin konusu: Brezilya'daki ünlü İsa heykelini bile geçmesi planlanan bir heykelin inşaatında çalışan metal müzik hayranı, yakışıklı Jacek (Mateusz Kościukiewicz) için hayat yolunda gitmektedir. Çok sevdiği sevgilisi ve köpeğiyle günlerini geçirirken, etrafındaki insanlar da onun hayatını tam olarak tasvip etmeseler de onu olduğu gibi kabul etmiş görünmektedir. Ancak geçirdiği iş kazası her şeyi alt üst eder. Ölümden dönen, ama yüzü tanınmaz hale gelen Jacek'e yüz nakli yapılması gerekmektedir. Polonya'da ilk olacak bu ameliyatın ardından ülkenin ilgi odağına haline gelir, bir yandan da etrafındakilerin kendisine bakışı değişmiş, ciddi kimlik bunalımları yaşamaya başlamıştır.


6) İki İyi Çocuk
Vizyon Tarihi: 24 Ağustos 2018
Tür: Dram
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 105 dk .
Yönetmen: Mehmet Demir Yılmaz
Senaryo: Mehmet Demir Yılmaz
Yapımcı: Murat Doğu Yılmaz
Oyuncular: Sarp Levendoğlu, Kazım Karakadıoğlu, Sevcan Yaşar, Devrim Özder Akın, Mehmet Ulusoy. 

Filmin konusu: Antakya'ya baş komiser olarak atanan Serdar (Sarp Levendoğlu) ile şehirdeki herkesin sevip yaptıklarına hoşgörüyle yaklaştığı, hafif zihinsel sorunları olan Ercan'ın (Kazım Karakadıoğlu) arasında bir yakınlık oluşmuştur. Çocukken babasını bir trafik kazasında kaybeden, annesiyle birlikte yaşayan ve en büyük hayali polis olmak olan Ercan, sonunda bir polis üniforması giyebilmeyi de başarmıştır. Serdar bir yandan Ercan'ı beladan uzak tutmaya çalışırken, diğer yandan da burada görüp aşık olduğu Defne'yle (Sevcan Yaşar) bir araya gelebilmenin yollarını arayacaktır.
İki İyi Çocuk filminin çekimleri Hatay'da yapıldı.


7) Facia Üçlü
Vizyon Tarihi: 24 Ağustos 2018
Tür: Komedi
Yapımı: 2018 - Türkiye
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Ramazan Özer
Senaryo: Gurbet Gurur Cantürk
Yapımcı: Kemal Kaplanoğlu,  Fatih Gürler
Oyuncular: Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül, Deniz Oral, Hülya Şen.

Filmin konusu: Emre ve iki yakın arkadaşı, Emre'nin dedesinden kalma tarlaya olabildiğince kısa sürede konabilmek için her yolu denemektedir. Sonunda tarlayı alabilmek için köye giden gençlerin planları, Emre'nin muhtarın kızına görür görmez aşık olmasıyla sekteye uğrar. Ne yapıp edip kızın gönlünü çalmak isteyen Emre ve arkadaşları, işi kızda gönlü olan başkalarıyla araba yarışı yapmaya kadar vardırır. Ama araba yarışının ardından işler, hiç de tahmin etmedikleri noktalara gidecektir.
Sosyal medyada ün kazanmış Emre Gül, Sefa Kındır ve Mami Eren'in başrolünde oynadığı Facia Üçlü filminin çekimleri, Adana ve Osmaniye civarlarında yapıldı.


8) Tanrıdan Gelen
Vizyon Tarihi: 24 Ağustos 2018
Tür: Korku
Yapımı: 2017 - ABD
Süre: 110 dk .
Yönetmen: J. Van Auken
Senaryo: J. Van Auken
Yapımcı: J. Van Auken
Oyuncular: J. Van Auken, Mindy Rae, Greg Lucey, Alex Klein, Josh Robert Thompson.

Filmin konusu: John Dunning (J. Van Auken) ölüleri görme ve onlarla iletişime geçme gibi büyük yeteneklere sahip bir medyumdur. Zengin ve itibarlı Bellvue ailesinin son varisinin ölümünü araştırırken, gazeteci Valerie Kreuger (Mindy Rae) de onun her hareketini takip etmektedir. Ancak bu ölümün bir cinayet olduğu ve John'un da tek şüpheli olduğu ortaya çıktığında, aklını kaçırmadan önce cinayeti ve ailenin sırlarını çözmesi gerekecektir. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum