Bu hafta vizyona giren filmler- 23 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 23 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 23 Haziran
23 Haziran 2017 - 18:00 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 15:33
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli, biri animasyon 6 yabancı olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 23 Haziran’da vizyona giren filmler;


1) Transformers 5: Son Şövalye
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera
Süre: 149 dk.
Yönetmen: Michael Bay
Oyuncular: Anthony Hopkins, Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Ken Watanabe
Senaryo: Zak Penn, Jeff Pinkner, Art Marcum, Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Ken Nolan
Yapımcı: Steven Spielberg, Michael Bay

Filmin konusu: Serinin 4. filmi Kayıp Çağ'daki olayların ve Optimus Prime'ın gidişinin ardından insanlarla robotların savaşı sürmektedir. Bu savaşın bitebilmesi için geçmişteki sırların gün yüzüne çıkarılması ve Transformerlar'ın dünyadaki varlıklarının dayandığı kökenin anlaşılması gerekmektedir. Bu zorlu görev ise, tamirci Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, soylu bir İngiliz Edmund Burton (Anthony Hopkins) ve profesör Vivian Wembley'e (Laura Haddock) düşecektir.
Prodüksiyon aşaması Haziran 2016'da başlayan Transformers serisinin 5. filmi, 23 Haziran 2017'de gösterime girdi.


2) Kara Gün (Patriots Day)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 133 dk.
Yönetmen: Peter Berg
Oyuncular: Mark Wahlberg, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan, Kevin Bacon
Senaryo: Peter Berg, Matt Charman
Yapımcı: Mark Wahlberg, Scott Stuber

Filmin konusu: Boston Polisi'nde görevli çavuş Tommy Saunders (Mark Wahlberg) için 15 Nisan 2013 günü önemli bir gündür. Boston Maratonu'nda sporcuları ve seyircileri koruma görevini üstlenen polislerden bir tanesidir. Yarış herkes için güzel bir atmosferde devam ederken hiç beklenmedik bir patlama meydana gelir. Hemen sonrasında tüm ekipler, Edward F. Davis (John Goodman) önderliğinde düzenlenen operasyonlarla şüphelilerin peşine düşecektir. Daha sonra kimlikleri belirlenen 2 kardeş, Boston'un her yerinde didik didik aranacaktır.
Patriots Day filminde işlenen 2013 Boston Maratonu'ndaki bombalı saldırı ve sonrasındaki geniş kapsamlı arama süreci, Casey Sherman ve Dave Wedge'in yazdığı Boston Strong: A City's Triumph Over Tragedy adlı kitaptan uyarlandı.


3) Berlin Sendromu
Yapımı: 2017 - Avustralya
Tür: Gerilim
Süre: 116 dk.
Yönetmen: Cate Shortland
Oyuncular: Teresa Palmer, Max Riemelt, Matthias Habich, Lucie Aron, Kristina Kostiv
Senaryo: Shaun Grant
Yapımcı: Su Armstrong, Angie Fielder

Filmin konusu: Orta Avrupa mimarisi üzerine gözlemler yapmak üzere Berlin'e gelen Avustralyalı fotoğrafçı Clare (Teresa Palmer) şehrin sokaklarında dolaşırken karizmatik İngilizce öğretmeni Andi (Max Riemelt) ile tanışır. Birlikte birkaç gün geçiren ikilinin arkadaşlığı kısa zamanda aşka dönüşür. Büyük mutluluk yaşayan Clare'in bu mutluluğu, bir gün Andi'nin evinde kilitli kalması ve sonrasında dışarı çıkmasına izin verilmemesiyle bambaşka hislere dönüşür. Nitekim Andi'nin güzel tutsağını dışarı bırakmaya niyeti yoktur.


4) Tatlı Şeyler
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Uğur Uludağ
Oyuncular: Cem Özer, Uğur Uludağ, Demet Şaşmaz, İlhan Şeşen, Toprak Sergen
Senaryo: Uğur Uludağ
Yapımcı: Ali Marul, Sema Dağ

Filmin konusu: İki yakın arkadaş, koreograf Ercan (Cem Özer) ve modacı Hamido (Uğur Uludağ) bir defileye yetişmek üzere yola çıktıklarında hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşır. Arabaların minik bir bebek bırakılmıştır. Sadece bebek değil, bebeğin eşyalarının bulunduğu çantadaki gizli gözdeki yüklü miktardaki para da onlara geçmiştir. Paranın asıl sahibi olan gaddar bir mafya babası, bu parayı geri alabilmek için tüm yolları deneyecektir. Ercan ve Hamido ise normalde çocuk sevmeseler de sevimli bebekle birlikte düşünceleri değişmeye başlayacaktır.


5) Büyü 2
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Korku
Yönetmen: Adnan Güler
Oyuncular: Gizem Salkım, Özgül Kavruk, Melih Değirmenci, İleyna Kıyak, Yeşim Salkım
Senaryo: Şafak Güçlü, Servet Aksoy
Yapımcı: Servet Aksoy, Ebru Aksoy

Filmin konusu: Bir zamanlar bolluk içinde, mutlu insanların yaşadığı bir köye gelen gizemli bir kadın tüm düzeni alt üst etmiştir. Bu kadının köylülere cinleri musallat ettiğine inanılmaktadır. Öğretmenlerinin yönlendirmesiyle bu köye ziyarete giden bir grup üniversite öğrencisini de korku dolu olaylar beklemektedir.
İlk filminden 13 yıl sonra gelen Büyü 2'nin çekimleri İzmir'in Ödemiş ilçesinin Birgi köyünde gerçekleşti. Filmdeki olaylar, bu köyde yaşandığı söylenen hikayelere dayandırılıyor.


6) 93 Yazı
Yapımı: 2017 - İspanya
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Carla Simon Pipó
Oyuncular: Laia Artigas, Paula Robles, Bruna Cusí, David Verdaguer, Fermí Reixach
Senaryo: Carla Simon Pipó
Yapımcı: Maria Zamora, Valérie Delpierre
Diğer Adı: Estiu 1993

Filmin konusu: 6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni ailesinin hayatına alışması hemen olmayacaktır. Bir yandan annesinin kaybını kabullenmeye, diğer yandan yeni ailesinde kendine bir yer edinmeye gayret gösterecektir.
Yönetmen Carla Simon'un kendi hayatından yola çıkarak çektiği bir film olan '93 Yazı, Berlin Film Festivali'nde En İyi İlk Film ödülünü, İstanbul Film Festivali'nde de Jüri Özel Ödülü'nü kazanmıştı.


7) Tavşan Okulu
Yapımı: 2017 - Almanya
Tür: Animasyon, Aile
Süre: 79 dk.
Yönetmen: Ute Von Münchow-Pohl
Seslendirenler: Senta Berger, Friedrich Von Thun, Jule Böwe, Constantin von Jascheroff, Tim Sander
Senaryo: Dagmar Rehbinder, Katja Grübel
Yapımcı: Dirk Beinhold
Diğer Adı: Rabbit School - Guardians of the Golden Egg

Filmin konusu: Zamanını türlü hınzırlıklarla meşgul olarak geçiren Max, yaptığı küçük kaza sonucu kendini sihirli tavşanların bulunduğu bir okulda bulur. Tüm tatilini burada geçirmek durumunda kalan Max, burada Emma ve başka üstün yetenekli tavşanlarla tanışır. Tavşanlara güç veren altın yumurtayı çalmak isteyen tilkilere karşı arkadaşlarıyla mücadele edecek ve hayatla ilgili çok şey öğrenecektir.


8) Dağların Ardında
Yapımı: 2016 - Lübnan, Fransa
Tür: Dram
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Vatche Boulghourjian
Oyuncular: Barakat Jabbour, Julia Kassar, Toufic Barakat, Michel Adabachi, Gaby Khalil
Senaryo: Vatche Boulghourjian
Yapımcı: Georges Schoucair, Abla Khoury
Diğer Adı: Tramontane

Filmin konusu: Rabih Malik (Barakat Jabbour) bir müzik topluluğunda şarkı söyleyen görme engelli bir gençtir. Grubuyla birlikte Avrupa turnesine çıkmaları gerektiğinde pasaport başvurusu yapar, ancak sahte kimlik taşıdığı gerekçesiyle pasaport alamaması, kendi hayatıyla ilgili bildiği birçok şeyin aslında yalan olduğunun ortaya çıkmasına yol açar. Yıllarca annesi sandığı Samar (Julia Kassar) öz annesi değildir ve doğum belgesi kaybolduğu için köklerinin nereye ait olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Rabih, geçmişindeki sırları öğrenebilmek için tüm Lübnan coğrafyasını kapsayacak bir kimliğini bulma yolculuğuna çıkar. Bu yolculukta birçok insanla karşılaşır, hepsinin de anlatacağı farklı şeyler vardır. >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum