Bu hafta vizyona giren filmler- 2 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 2 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 2 Haziran
01 Haziran 2017 - 20:16 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 15:07
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; biri ortak yapım 4 yerli, 4 yabancı film olmak üzere 8 yeni film girdi.

İşte 2 Haziran’da vizyona giren filmler;


1) Anayurt Oteli
Yapımı: 1987 - Türkiye
Tür: Dram, Psikolojik
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Ömer Kavur
Oyuncular: Macit Koper, Şahika Tekand, Serra Yılmaz, Yaşar Güner, Ülkü Ülker
Senaryo: Ömer Kavur
Yapımcı: Cengiz Ergun

Filmin konusu: Yusuf Atılgan'ın romanından uyarlanan ruhbilimsel ayrıntılarla destekli çarpıcı bir 'iç dünya' filmi. İstasyon yakınlarındaki babadan kalma on dört odalı, eski bir konaktan bozma otele gecikmeli Ankara treniyle gizemli bir kadın gelir. Otelin katibi ve sahibi Zebercet (Macit Koper), bir gece kalıp giden meçhul kadını bekler durur. Dünyasına cinsel bir düş gibi giren kadını umutsuz bekleyişi Zebercet' i trajik bir sona doğru götürecektir.
Ömer Kavur'un unutulmaz filmi Anayurt Oteli, 2 Haziran 201'de restore edilmiş versiyonuyla yeniden gösterime girdi.


2) Wonder Woman
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Süre: 133 dk.
Yönetmen: Patty Jenkins
Oyuncular: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis
Senaryo: William M. Marston, Jason Fuchs
Yapımcı: Zack Snyder, Charles Roven

Filmin konusu: Sadece savaşçı amazon kadınların yaşadığı Themyscira adasında büyüyen, buranın dışına hiç çıkmamış ve hiçbir erkek görmemiş Diana (Gal Gadot) müthiş savaş yeteneklerine sahip bir yarı tanrıdır. Günün birinde adaya bir Amerikan savaş uçağı düşer. Uçağın pilotu Steve Trevor (Chris Pine), Diana tarafından kurtarılır. Dünyanın büyük bir savaş halinde olduğunu anlatan pilotun sözleriyle Diana, adasını terkederek uygar dünyaya doğru yola çıkar ve dünya savaşını bitirebilmek için bütün hünerlerini ortaya sermeye başlar.
Filmde Gal Gadot, Wonder Woman karakterini Batman v Superman filminden sonra 2. kez canlandırıyor.


3) Sahil Güvenlik
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Komedi, Macera
Yönetmen: Seth Gordon
Oyuncular: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach
Senaryo: Robert Ben Garant, Mark Swift, Justin Malen, Damian Shannon
Yapımcı: Dwayne Johnson, Beau Flynn
Diğer Adı: Baywatch Movie

Filmin konusu: Son derece iyi ve işini severek yapan bir cankurtaran olan Mitch Buchanon (Dwayne Johnson), kendisi gibi işinde en iyilerden oluşan bir ekibin liderliğini yapmaktadır. Ekibe yeni katılan eski olimpiyat şampiyonu yüzücü Matt Brody (Zac Efron) ile yıldızları ilk başta barışmaz. Plajın sahibi el değiştirip Victoria Leeds (Priyanka Chopra) adında bir kadına geçtikten sonra sahilde daha önce olmayan uyuşturucu kullanımı ve cinayetler başlamıştır. Durumu yolunu koymak isteyen Mitch, Matt ile tüm fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak tehlikeli bir çeteyle mücadele edecek, kendi yetkilerini aşarak adeta polis gibi savaşacaktır.


4) Bambaşka
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Dram, Romantik
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Bahadır Abşin
Oyuncular: Buse Sevindik, Caner Tanrıverdi, Birgül Ulusoy, Tayfun Sav, Cansu Taşkın
Senaryo: Bülent Aydoslu
Yapımcı: Bülent Aydoslu

Filmin konusu: Yaşama tutkuyla bağlı üniversiteli genç bir kadın olan Doğa, yaşadığı talihsiz kazadan ötürü bambaşka bir insana dönüşerek hayata küser. Ama bu sıralarda tanıştığı Yiğit ile arkadaşlığı, hayata yeniden tutunmaya çabalamasına neden olacaktır.


5) Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Animasyon, Komedi
Yönetmen: David Soren
Seslendirenler: Ed Helms, Kevin Hart, Thomas Middleditch, Nick Kroll, Kristen Schaal
Senaryo: Nicholas Stoller

Filmin konusu: George Beard ve Harold Hutchins 4. sınıfa giden, sürekli yaramazlık peşinde koşan, hayal güçleri gelişmiş çok iyi iki arkadaştır. Okulda çıkardıkları tüm sorunlar, okulun müdürü Bay Krupp'u çıldırtmaktadır. Belalı ikiliyi ayırabilmek için elinden geleni yapmaya karar veren Krupp'u durdurabilmek için son çare olarak hipnozu deneyen çocuklar, bunda başarılı olup müdürü hipnotize ederler. Sonrasında Krupp'u kendi yarattıkları bir çizgi kahraman olan Kaptan Düşükdon'a dönüştürürler. Müdürün tam tersine son derece iyi kalpli, sevecen bir karakter olan Düşükdon, hiçbir özelliği olmamasına rağmen kendini süper kahraman sanmakta ve George ile Harold'ın başını sürekli belaya sokmaktadır. Ancak tüm dünyayı tehdit eden çılgın bilim adamı Profesör Paçalıdon'un ortaya çıkışıyla birlikte tehlikeli bir maceraya atılmaları gerekecektir.


6) Bir Damla Aşk
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Süre: 102 dk.
Yönetmen: Berk Aygül
Oyuncular: Ercüment Balakoğlu

Filmin konusu: Yıllardır birbirlerini görmeyen çocukluk arkadaşları Hasan ve Damla için karşılaştıkları ikisi de oldukça şaşırır, ancak kısa zamanda yine eskisi gibi dost olurlar. Bu karşılaşma, Damla'ya Hasan'ın arkadaşı Batuhan'a eski zamanlardan beri duyduğu sevgiyi alevlendirir. İkili Spil Dağı'na kampa giderler, ancak burada Damla'yı uzun zamandır takip eden Sarı'nın genç kızı kaçırması, komik olayların başlangıcına neden olacaktır.
Çekimleri Manisa'da yapılan film, 2 Haziran 2017'de gösterime girdi.


7) Nefrin
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Korku
Süre: 82 dk.
Yönetmen: Irmak Gülşen Açıkgöz
Oyuncular: Arda Kural, Tuğba Özay, İzzet Çivril, Metin Yüksel, Aydan Çakır
Senaryo: Irmak Gülşen Açıkgöz
Diğer Adı: Nefrin El Turab

Filmin konusu: Enes ve Araf adında iki kardeş, babalarının vefatından sonra hayatlarının bambaşka olacağını ummaktadır, nitekim babalarından önemli miktarda bir miras kalmıştır. Ancak Enes'in eşi mirasın ikiye bölünmesine bile razı değildir, tamamını alabilmek için eşini ikna ederek Araf'a büyü yaptırır. Büyünün etkisiyle çıldıran Araf, korkunç rüyalar görmeye başlayacaktır.
Filmin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı.


8) Şeytanın Doğuşu
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Korku
Süre: 86 dk.
Yönetmen: Nirpal Bhogal
Oyuncular: Jonathan Hyde, Antonia Thomas, Lucy Chappell, Luke Norris, Eileen Davies
Senaryo: Nirpal Bhogal
Yapımcı: Gareth Maxwell Roberts

Filmin konusu: James, genç eşi Charlie'nin hamile olduğunu öğrendiğinde çok sevinir. Ancak bebek doğduktan sonra garip olaylar yaşamaya başlarlar. Ailelerinden uzakta yaşayan genç çift, bu garip bebeği idare edebilmek için onların yardımına ihtiyaç duyarlar. Çünkü bebekteki gariplikler aileden gelmektedir. Fakat bebekleri asla umdukları gibi normal bir çocuk olmayacaktır.  >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum