Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Şubat

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Şubat

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 17 Şubat
17 Şubat 2017 - 10:32 - Güncelleme: 23 Şubat 2017 - 11:12
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 1 yerli, 2 yabancı film olmak üzere 3 yeni film girdi.

Merakla beklenen ve birçok ödüle aday olan "Ay Işığı" filmi vizyona girerken, rekorlar kıran Recep İvedik filminin 5'nci serisi de beyazperdedeki yerini aldı.

İşte 17 Şubat’ta vizyona giren filmler;


1) Recep İvedik 5
Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2017
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Orkan Varan, Deniz Ceylan…
Senaryo: Şahan Gökbakar
Yapımcı: Faruk Aksoy

Filmin konusu: Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmektir. Yolda Recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. Ancak o noktada Recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır.


2) Parçalanmış (Split)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Gerilim
Süre: 117 dk.
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Oyuncular: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, Jessica Sula, Betty Buckley
Senaryo: M. Night Shyamalan
Yapımcı: M. Night Shyamalan, Jason Blum

Filmin konusu: Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher (Betty Buckley), Kevin (James McAvoy) adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meydana çıktığında diğer kişilikleri süpürecek çok vahşi bir karakterin habercisidir. Bu dizginlemesi zor gücün etkisiyle Kevin, 3 genç kızı kaçırıp yaşadığı yerde alıkoyar. Hırslı ve kararlı Casey'nin (Anya Taylor-Joy) önderliğinde gençler hayatta kalabilmek için, Kevin içindeki şeytani güce tamamen boyun eğmeden önce oradan kaçmak zorundadırlar.


3) Ay Işığı (Moonlight)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Barry Jenkins
Oyuncular: Trevante Rhodes, Ashton Sanders, Naomie Harris, Mahershala Ali, Janelle Monáe
Senaryo: Barry Jenkins
Yapımcı: Dede Gardner, Jeremy Kleiner

Filmin konusu: Ay Işığı filminde Chiron'un hayatının 3 dönemi anlatılıyor: Miami'de uyuşturucu bağımlısı ve ihmalkar annesi Paula ile birlikte yaşayan küçük Chiron'un çocukluk dönemi, etrafındaki yaşıtları tarafından sürekli fiziksel ve sözlü tacize maruz kaldığı ergenlik dönemi ve Atlanta'da uyuşturucu satıcılığı yaptığı yetişkinlik dönemi. Film, genç bir insanın hayatının farklı dönemlerini, toplumda yer bulma çabasını ve kendi kimliğini kabullenme sürecini işliyor. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum