Bu hafta vizyona giren filmler-17 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-17 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-17 Haziran
17 Haziran 2016 - 11:35 - Güncelleme: 17 Haziran 2016 - 17:02
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, biri animasyon 7 yabancı olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 17 Haziran’da vizyona giren filmler;

1) Lanetli Çocuk
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Gerilim
Süre: 97 dk.
Yönetmen: William Brent Bell
Oyuncular: Lauren Cohan, Rupert Evans, Jim Norton, Diana Hardcastle, James Russell (i)
Senaryo: Stacey Menear
Yapımcı: Tom Rosenberg, Matt Berenson
Diğer Adı: The Inhabitant

Filmin konusu: Amerikalı genç bir kadın olan Greta (Lauren Cohan), İngiltere'nin kalabalık yerleşimlerinden uzak bir köyünde 8 yaşındaki bir erkek çocuğuna dadılık yapmayı kabul eder. Ancak bir sorun vardır, bakıcılık yapacağı çocuk gerçek boyutlarda bir porselen bebektir. Aile, 20 yıl önce kaybettikleri çocuklarının acısını hala üzerinden atamamıştır. Ancak Greta'nın uyması gereken çok keskin kurallar bulunmaktadır. Ne var ki Greta bu kuralları çiğner ve oyuncak bebek, hayatında karşılaştığı en büyük kabus olur.


2) Senden Önce Ben
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Dram
Yönetmen: Thea Sharrock
Oyuncular: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance, Jenna Coleman
Senaryo: Scott Neustadter, Michael H. Weber
Yapımcı: Karen Rosenfelt ,  Sue Baden-Powell

Filmin konusu: Will Traynor (Sam Claflin) zengin, başarılı, yakışıklı, yaşamayı seven ve istediği her şeye sahip olan genç bir adamdır. Ancak talihsiz bir motosiklet kazası sonrası felç kalınca yaşama hevesini kaybetmiş, ölmeyi düşünmeye başlamıştır. Louisa Clark (Emilia Clarke) ise bir kafede garsonluk yapan, hayatta fazla bir başarısı ve beklentisi olmayan, her daim ablasının gölgesinde kalmış bir kadındır. Lou kafedeki işini kaybedince yeni bir iş aramaya başlar ve Will'in bakıcısı olarak çalışmaya işe alınır. Son derece kültürlü ve donanımlı biri olan Will, Louisa'yı önce küçümsese de genç kadının varlığı ona yaşama sevinci vermeye başlar. Aralarında kurulan bu arkadaşlık ve yakınlık, ikisini de çok değiştirecektir.


3) Siyahın Elli Tonu
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Komedi
Süre: 92 dk.
Yönetmen: Michael Tiddes
Oyuncular: Marlon Wayans, Kali Hawk, Jane Seymour, Fred Willard, Affion Crockett
Senaryo: Marlon Wayans, Rick Alvarez
Yapımcı: Marlon Wayans, Rick Alvarez

Filmin konusu: Güzel olmadığı için hiçkimsenin dikkatini çekmeyen, ilişkilerde tecrübesiz bir ünivesite öğrencisi olan Hannah Steale (Kali Hawk), bir okul gazetesi röportajı için zengin bir işadamı olan Christian Black (Marlon Wayans) ile şirketinde buluşur ve ondan çok etkilenir. Ancak Black'in tuhaf ve radikal cinsel alışkanlıkları vardır. Film, 2015 yapımı Grinin Elli Tonu filminin bir parodisi olarak çekildi.


4) Merkezi İstihbarat
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Komedi
Süre: 114 dk.
Yönetmen: Rawson Marshall Thurber
Oyuncular: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Aaron Paul, Amy Ryan, Megan Park
Senaryo: Ike Barinholtz, Peter Steinfeld
Yapımcı: Ed Helms, Scott Stuber

Filmin konusu: Lise yıllarında fazla kiloları nedeniyle sürekli dalga geçilen bir öğrenci olan Bob, bütün okulun önünde utanç dolu bir an yaşadığında sadece okulun en popüler öğrencisi Calvin ona yardımcı olur. Aradan 20 yıl geçtiğinde ikili bir kez daha buluşur. Bob (Dwayne Johnson) fazla kilolarını vermiş ve bir CIA ajanı olmuştur. Calvin ise muhasebecilik yapmaktadır. ABD Casus Uydu Programı'nın şifresi bir suçlu tarafından çalınmıştır ve Bob, dünyada güvendiği tek arkadaşı olan Calvin'in muhasebecilik bilgisinden yararlanmak ister. Calvin ilk başta bu işe karışmak istemese de Bob'ın zorlamasıyla kendini uluslararası çapta bir casusluk şebekesiyle tehlikeli bir mücadelenin orta yerinde bulacaktır.


5) Robinson Cruose
Yapımı: 2016 - Belçika, Fransa
Tür: Animasyon, Komedi, Macera
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Ben Stassen,  Vincent Kesteloot
Seslendirenler: Buğra Gülsoy, Yekta Kopan, Sait Seçkin, Ezel Kalkan, Mehpare Özlük
Yapımcı: Ben Stassen, Domonic Paris

Filmin konusu: Tropik bir adada diğer hayvanlarla birlikte yaşayan Salı adlı papağan, dünyanın sadece adalarından ibaret olmadığını düşünmekte, bu yüzden başka yerlere gitme isteğiyle yanıp tutuşmaktadır. Günün birinde çok şiddetli bir fırtına çıkar ve bir gemi, adanın kayalık kıyılarına çarpan. Gemiden sadece Robinson Crusoe ve köpeği sağ kurtulmuştur. Daha önce hiç görmedikleri bu yaratığın, adadan çıkabilmesi için son şans olduğunu düşünen Salı ve diğer hayvanlar, Robinson'a yardımcı olurlar. Robinson'da yeniden uygarlığa dönebilmesi için hayvanların yardımına muhtaç olduğunu anlar. Ancak adadaki vahşi kediler bu işbirliğinden hoşlanmayacaktır. Belçika-Fransa ortak yapımı animasyon, Daniel Defoe'nun klasik romanının 2016 uyarlaması olarak 17 Haziran 2016'da gösterime giriyor.


6) Bi O Kalmıştı B.O.K.
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Fantastik, Komedi
Süre: 94 dk.
Yönetmen: Burak Babayiğit
Oyuncular: Murat Nazım Vardarlı, Andaç Semerci, Taha Ulukaya, Gülşah Yeşilot, Sebahat Adalar
Senaryo: Taha Ulukaya

Filmin konusu: Hayati hayatta maddi hiçbir birikimi olmayan, meteliğe kurşun atan bir adamdır. Ailesine doğru düzgün bakamamakta, iş bulma girişimleri hep sonuçsuz kalmaktadır. Abisi Bekir ise eşinin babasından kalan kuyumcu dükkanı sayesinde gününü gün etmektedir. Hayati kurtuluşunu talih oyunlarına bağlamıştır ve bu yüzden hem abisi, hem de karısı Saniye'nin yoğun baskısı altındadır. Bunların üzerine bir de tefeciden aldığı borç parayı kaybetmiştir.
Yapımcılığını Han Prodüksiyon'un, yönetmenliğini Burak Babayiğit’in ve senaristliğini Taha Ulukaya’nın üstlendiği komedi filmi B.O.K. Yeşilçam filmlerinin sıcaklığını taşıma iddiasıyla 17 Haziran 2016'da gösterime giriyor.


7) Ammar 2: Cin istilası
Yapımı:
2016 - Türkiye
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Özgür Bakar
Oyuncular: Cem Aksakal, Balamir Emren, Ali İnan, Buse Narcı, Özlem Polat
Senaryo: Özgür Bakar, Alper Kıvılcım

Filmin konusu: Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup genç Feride ve Mustafa'nın şüpheli ölümünü araştırmak üzere bir belgesel hazırlamaya karar verirler. Olaya karışmış gerçek kişilerle görüşüp Fransa, Hollanda, Belçika’ya kadar gidip araştırmalarını tamamladıktan sonra son olarak Sivas’ta gerçek izlere ulaşırlar. Polisin kapattığı dosyanın cinlerle bağlantılı olduğuna kesin olarak inanırlar ve dehşet verici olayları tüm gerçekliği ile kaydetmiş olurlar.


8) Bin Başlı Canavar
Yapımı:
2015 - Meksika
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 74 dk.
Yönetmen: Rodrigo Plá
Oyuncular: Jana Raluy, Sebastián Aguirre, Emilio Echevarria, Hugo Albores, Daniel Giménez Cacho
Senaryo: Laura Santullo

Filmin konusu: Beyninde tümör bulunan kocasının durumunun ağırlaşması üzerine bir an önce tedavisinin değiştirilmesi gerektiğini öğrenen Sonia Bonet (Jana Raluy), tüm çabalarına rağmen doktorla görüşmeyi başaramaz. İşin peşini bırakmamaya kararlı olan kadın, bağlı olduğu sigorta şirketinin üst düzey yöneticilerinden kocasıyla ilgili değerlendirmelerini değiştirmeleri için oğluyla birlikte her şeyi göze alarak zamana karşı bir maceraya atılır. Sonunu hiç öngöremediği bu yolculukta şirketin iç yüzünü görecek ve insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bir kez daha anlayacaktır.


9) İnatçılar (Hrütar)
Yapımı:
2015 - İzlanda
Tür: Dram
Süre: 93 dk.
Yönetmen: Grímur Hákonarson
Oyuncular: Sigurður Sigurjónsson, Theódór Júlíusson, Charlotte Bøving, Sveinn Ólafur Gunnarsson, Ingrid Jónsdóttir
Senaryo: Grímur Hákonarson

Filmin konusu: İzlanda'nın merkezden uzak bir köyünde yaşayan Gummi (Sigurður Sigurjónsson) ve Kiddi (Theodór Júlíusson) adlı kardeşler, ailelerinden kalan koyun sürülerini besleme işiyle hayatlarını kazanmaktadır. Hatta ülkenin en kaliteli koyunlarına sahiptirler. Ancak iki kardeş 40 yıldır birbirine tek kelime etmemiş, yanyana çiftliklerde birbirlerinden ayrı yaşamış, sürekli bir rekabet ve kıskançlık halinde olmuşlardır.
Bir gün sürülerindeki hayvanları etkileyen bir hastalığın yayılmasıyla çok zor durumda kalırlar. Bölgedeki tüm küçükbaş hayvanlar gibi onlarınki de itlaf edilecektir. Gummi, sürüsündeki tüm koyunları kendi eliyle öldürmeyi tercih etmiştir. Ancak hastalıksız olduğunu düşündüğü birkaç koyun ve bir koçu gizli bir yere saklamıştır. Bu koyunların varlığından itlaf ekipleri haberdar olunca, kardeşler sürülerinin son üyelerini kurtarmak için işbirliği yapmak zorunda kalacaktır.
365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum