Bu hafta vizyona giren filmler-14 Ekim 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-14 Ekim 

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-14 Ekim 
14 Ekim 2016 - 09:20 - Güncelleme: 18 Ekim 2016 - 17:01
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 1’i ortak yapımlı 5 yerli, 2 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 14 Ekim’de vizyona giren filmler;


1) Cehennem (İnferno)
Yapımı: 2016 - ABD, Japonya, Macaristan, Türkiye
Tür: Gerilim, Gizem, Macera
Süre: 121 dk.
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks, Ben Foster, Omar Sy, Irfan Khan, Felicity Jones
Senaryo : Dan Brown ,  David Koepp
Yapımcı : Dan Brown ,  Brian Grazer

Filmin konusu: Ünlü semboloji uzmanı Robert Langdon (Tom Hanks) Dante'yle ilgili ipuçları peşindeyken kendini bir anda Floransa'da bir hastanede bulur. Son birkaç günde yaşanan olaylara dair en ufak bir fikri bulunmamaktadır. Kaldığı hastanede doktorluk yapan Sienna Brooks'un (Felicity Jones) yardımıyla Avrupa'nın dört bir yanını kapsayan bir zorlu bir yolculuğa çıkarak anılarını geri getirmeye ve dünya nüfusunun büyük kısmını yok edecek bir virüsü yaymak isteyen çılgın bir adamı durdurmaya çalışacak, bir yandan kendisini ortadan kaldırmak isteyenlerden kaçacaktır.


2) Demir Yumruk (Hands of Stone)
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Biyografi, Dram, Spor
Süre: 105 dk.
Yönetmen: Jonathan Jakubowicz
Oyuncular: Edgar Ramirez, Robert De Niro, Usher Raymond, Jurnee Smollett-Bell...
Senaryo: Jonathan Jakubowicz
Yapımcı: Paul Webster, Jonathan Jakubowicz 

Filmin konusu: Taştan El (Manos de Piedra) lakabıyla tanınan Panamalı boksör Roberto Duran'ın (Edgar Martinez) henüz 16 yaşındayken başlayan ve 50 yaşında biten parlak kariyerini, bu kariyerin en önemli anı olan 1980'deki 2. Sugay Ray Leonard maçını ve antrenörü Ray Arcel (Robert De Niro) ile ilişkisini anlatan biyografik bir yapım.


3) Yolsuzlar Çetesi
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Ali Ayyıldız
Oyuncular: Osman Sonant, Beyti Engin, Kadir Çöpdemir, Pascal Nouma, Özge Sezince
Senaryo: Ali Ayyıldız
Yapımcı: Hakan Mataracı

Filmin konusu: Fiko (Beyti Engin) ve Kamil (Osman Sonant), aile evlerini ipotek ettirip bankadan kredi çekerek ve tefeci Rıfat'tan da borç alarak binbir güçlükle mahallelerinde büfe açmış, kıt kanaat geçinmeye çalışan iki arkadaştır. Hem dükkana, hem de evlere konmak isteyen Rıfat (Kadir Çöpdemir), borç senedinin tarihini erkene çeker. Zor durumda kalan ikili, bitirim öğrenci Cafer'le anlaşarak işleri yeniden yola koymaya başlar. Ancak Rıfat kararlıdır, bu nedenle dükkanı yaktırır. Farklı farklı işlerle para kazanmaya çalışan kafadarlar, bu kez Rıfat ile bir başka mafya babası Süleyman arasındaki güç savaşının ortasında kalacaktır. 


4) Seni Seven Ölsün
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi, Romantik
Yönetmen: Cem Tabak
Oyuncular: Alper Saldıran, Hüseyin Avni Danyal, Fulya Zenginer, Durul Bazan, Ruhi Sarı
Senaryo: Şeyda Delibaşı
Yapımcı: NTC Medya

Filmin konusu: Bir tılsım yüzünden yüzyıllardan beri sevenlerin kavuşup muratlarına eremediği bir Karadeniz köyünde, bu gidişe son vermek isteyen, birbirine düşman ailelerin çocukları olan 2 gencin hikayesi filmde konu edilecek.


5) Berzah: Cin Alemi
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Korku
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Ahmet Can Kasap
Oyuncular: Ufuk Kaplan, Nilüfer Aydan, Berna Üçkaleler, Alp Akar, Oğuz Okul
Senaryo: Harun Baran

Filmin konusu: Gözlerden uzak, kendi başına bir yaşam kurmuş olan Mete, kendisine musallat olan birtakım fizikötesi varlıklarla pençeleşmektedir. Nitekim annesi Nesrin, kocasını eve bağlayabilmek için bir büyü yaptırmış, ancak bütün aileyi etkilemiştir. Geçmişin bilinmezliğinden çıkıp gelen kötü güçler ve geri alınması olanaksız bir lanet, bu aileyi ve aileyle ilişkide olan tüm insanları felaketlere itmektedir.


6) Oğlan Bizim Kız Bizim
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 112 dk.
Yönetmen: Semra Dündar
Oyuncular: Aras Aydın, Melis Babadağ, Bala Atabek, Emrah Şahan, Mustafa Şen
Senaryo: Semra Dündar

Filmin konusu: Uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisinden beklediği evlilik teklifini bir türlü alamamış Zeynep (Melis Babadağ) yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından bir radyonun düzenlediği yarışmayı kazanarak Antalya'da bir tatil kazanır. Aynı yarışmayı kazanan diğer kişi ise son derece eğitimli ve kültürlü bir oto tamircisi olan Barış'tır (Aras Aydın). Karşılaştıkları ilk andan itibaren kavga etmeye başlayan ikili, yanlarında gelen en yakın arkadaşlarının da yardımıyla tatili birbirlerine zehir ederler. Ne var ki zorunlu olarak birlikte geçirdikleri zaman süresince aralarında duygusal bir yakınlaşmanın kıvılcımları da gözle görülür hale gelecektir.


7) Ansızın (Auf Einmal)
Yapımı: 2016 - Türkiye, Almanya
Tür: Dram
Süre: 112 dk.
Yönetmen: Aslı Özge
Oyuncular: Julia Jentsch, Sebastian Hülk, Hanns Zischler, Atef Vogel, Sascha Alexander Gersak
Senaryo: Aslı Özge

Filmin konusu: Ansızın, şiddeti önceden kestirilemeyen tesadüfi bir olayın insanı kendi zayıflıkları ve korkularıyla karşı karşıya bırakması sonucunda hayatını ve içinde bulunduğu çevreyi sorgulamasını konu alıyor. Film dünya galasını 66. Berlin Film Festivali'nde yaptı. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum