BBSK, Bahçelievler'in dünyaya açılan kapısı oldu

Hizmet verdiği bütün spor dallarında gerek ülke çapında gerekse milletlerarası yarışmalarda büyük başarılara imza atarak adından sıkça söz edilen bir kulüp haline gelen Bahçelievler Belediye Spor Kulübü, ilçenin dünyaya açılan kapısı oldu.

BBSK, Bahçelievler'in dünyaya açılan kapısı oldu

Hizmet verdiği bütün spor dallarında gerek ülke çapında gerekse milletlerarası yarışmalarda büyük başarılara imza atarak adından sıkça söz edilen bir kulüp haline gelen Bahçelievler Belediye Spor Kulübü, ilçenin dünyaya açılan kapısı oldu.

BBSK, Bahçelievler'in dünyaya açılan kapısı oldu
13 Nisan 2016 - 14:09 - Güncelleme: 02 Mayıs 2016 - 14:53
Reklam

2010 yılında Bahçelievler ilçesinde kurulan ve kısa zamanda büyüyen Bahçelievler Belediye Spor Kulübü(BBSK), spor alanında adeta ilçenin dünyaya açılan kapısı oldu. Alt yapıya verdiği ehemmiyetin meyvelerini kısa zamanda toplayan BBSK; güreş, hentbol, karate, taekwondo, yüzme gibi branşlarda milli takımlara sporcu göndermenin yanı sıra sporcularının milli takımlarda göstermiş olduğu başarı ile de ülke sporuna değer katan bir kulüp haline geldi. 
Spor tesisi bakımından da oldukça zengin olan, Bahçelievler’de hizmetlerini uzman ve tecrübeli kadrosuyla yürüten Bahçelievler Belediye Spor Kulübü, futbol dışında neredeyse tüm spor dallarında büyük bir açığı kapatmakla birlikte diğer spor kulüpleri için de örnek teşkil ediyor. 
KARATE, TAEKWONDO, KİCK BOKS, BUZ PATENİ…
Karate, taekwondo, kick boks, yüzme gibi ferdi branşlarda katıldığı her turnuvadan madalya ve kupalarla dönen BBSK, taraflı tarafsız bütün spor camiasının takdirini kazanmış durumda. Süper 1. Ligde mücadele eden güreş takımı alt yapıdan yetiştirdiği sporculardan oluşan kadrosuyla da oldukça başarılı geçen bir sezonun ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Voleybolda da alt yapıdan takıma kazandırdığı genç sporcularıyla mücadele eden BBSK, mütevazı kadrosuna rağmen başarılı bir sezon geçirerek 3. Lig A grubunu altıncı sırada tamamladı. Genç oyuncuların tecrübe kazandığı takım, alt yapıdan yeni oyuncuların da katılımıyla önümüzdeki sezonda şampiyonluğu hedefliyor.
Yeni açılan buz pateni şubesi ise parmak ısırtan bir başarı grafiği yakaladı. Özellikle milletlerarası turnuvalarda büyük başarılar elden eden BBSK’lı buz patenciler bir ilke imza atarak tarihinde ilk defa Türkiye’den bir sporcunun katıldığı Dünya Gençler Artistik Buz Pateni Şampiyonasında ülkemizi temsil etti.

BBSK, Bahçelievler'in dünyaya açılan kapısı oldu
SELAHATTİN UYAN: VAZİFEMİZİN ŞUURUNDAYIZ
Kulüp hakkında bilgi ve görüşlerine başvurduğumuz BBSK Başkan Vekili ve Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Uyan, “Bizim asıl hedefimiz vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak. Spor okullarımızda 1000’i aşkın evladımız, takımlarımızda ise 600’den fazla sporcumuz mevcut. Tabiatıyla bu rakamların her yıl dönmekte olduğunu hesaba katarsak binlerce çocuğumuzun hatta aileleri de dahil olmak üzere sayısız insanımızın hayatına dokunmak suretiyle ruhen ve bedenen sağlıklı bir cemiyet meydana getirmek için gayret sarf ediyoruz. Vazifemizin şuurundayız. Çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruyarak onları önce kendilerine sonra da bütün insanlığa faydalı fertler haline getirmek için hepimiz üzerimize düşen vazifeyi bihakkın ifa etmeliyiz” dedi.
“BBSK’nın başarısının temelinde ekip ruhu yatıyor” diyen Selahattin Uyan Gazete365’e yaptığı açıklamada; “Kulübümüz yönetimiyle, çalışanıyla, sporcusuyla hatta gönüllüsüyle bütünleşerek yüklenmiş olduğu vazifeyi yerine getirme yolunda el ele ilerliyor. Küçük yaşta zararlı alışkanlıkların pençesine düşen çocuklarımız oldukça vazife ve sorumluluğumuz asla bitmez” diye konuştu.
GELİNEN NOKTADA DEVELİOĞLU VE YILDIRIM’IN…
Uyan ayrıca; bu faaliyetlerin ana fikri olan insana ve insanlığa hizmeti kendisine en ulvi vazife olarak benimseyen Bahçelievler Belediye Başkanı Sayın Osman Develioğlu ile enerjisiyle, heyecanıyla bütün ekibini başarıya taşıyan BBSK Başkanı Sayın Yusuf Yıldırım’ın gelinen noktada en büyük pay sahipleri olduğunu dile getirdi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum