Abdullah Başçı: Avcılar’da halka hizmeti göstereceğiz

Bahçelievler ve Güngören’in yakından tanıdığı AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, sorumlu olduğu Avcılar ilçesinde gazetecilerle bir araya geldi, Belediye Başkanı Handan Toprak ile CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Abdullah Başçı: Avcılar’da halka hizmeti göstereceğiz

Bahçelievler ve Güngören’in yakından tanıdığı AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, sorumlu olduğu Avcılar ilçesinde gazetecilerle bir araya geldi, Belediye Başkanı Handan Toprak ile CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Abdullah Başçı: Avcılar’da halka hizmeti göstereceğiz
10 Nisan 2016 - 17:20 - Güncelleme: 10 Nisan 2016 - 17:24
Reklam

Uzun yıllar, merkezi Bahçelievler’de bulunan Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD)’ın Genel Başkanlığı görevini yapan, AK Parti Güngören Kurucu Başkanı olan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Abdullah Başçı, sorumlu olduğu Avcılar ilçesinde, bölgedeki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İBB Sosyal Tesisleri Denizköşk Toplantı ve Davet Salonu’nda gerçekleşen kahvaltı sonrası yapılan basın toplantısında bomba açıklamalar yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi, Ensar Vakfı olayına değindi. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe de, geçtiğimiz ay rüşvet alan zabıtaların suçüstü yakalanması ve tutuklanması olayı ile olay sonrası esnafın tehditlere maruz kaldığı iddialarını dile getirdi. Avcılar Belediyesi’nin yolsuzluk ve rüşvet hadiselerinin ardı arkasının kesilmediğini öne süren Başkan Tepe, Belediye Başkanı Handan Toprak’ı halka hizmet verememek ve görevini yapamamakla suçladı.

Abdullah Başçı: Avcılar’da halka hizmeti göstereceğiz
AVCILAR’DA HALKA HİZMETİ GÖSTERECEĞİZ
Başkan Göktepe’nin ardından konuşan Milletvekili Abdullah Başçı, “Avcılar’da yaşananlar gerçekten üzücü olaylar. Ama bunları çok yadırgamamak lazım. Çünkü benzer olaylar daha önce de yaşandığı ve yaşanmaya da devam edeceğe benziyor. Avcılar güzide bir ilçe ve kalkınmaya, gelişmeye, İstanbul’un incisi olmaya müsait bir ilçe. Ama maalesef çalışmak yerine ne işler yapıldığını belgelerle görüyoruz. Ben o rüşvet istenen esnafımızla da konuştum, olayın yakın takipteyiz. Tabi ilk baş yaptıkları ‘Yakacağız, yıkacağız’ tehditlerini artık yapamıyorlar. Biz Avcılar’a ve Avcılarlılara sahip çıkmaya devam edeceğiz ve belediyeden ziyade biz neler yapabiliriz ona bakacağız. Bu toplantıyı yaptığımız sosyal tesis gibi yine Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla neler yapabiliriz bunu düşüneceğiz ve Avcılar Belediye Başkanı’na nasıl çalışılır onu göstereceğiz. Seçimlerde verdiğimiz vaatleri, söz verdiğimiz gibi 3 ay içinde nasıl yerine getirdik herkes gördü” dedi.

YERİ GELİNCE KADIN HAKLARINDAN BAHSEDERLER
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Bakan Sema Ramazanoğlu hakkında kullandığı ifadelere de değinen Abdullah Başçı, “Bir ana muhalefet liderine yakışmayacak sözler sarf etti. Aslında bu Kılıçdaroğlu’nun ilk gafı değil yani kendisinin beklenen şeyler bunlar. Yerine geldiği zaman insan haklarından, kadın haklarından bahsediyorlar ama fırsat buldukça değer verdiklerini söyledikleri kadınlara en ağır hakaretleri ifade edecek kadar kendilerini düşürmüş durumdalar. Geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi’nin bayan muhabirini de tartakladılar biliyorsunuz. Böyle bir zihniyetle karşı karşıyayız işte” diye konuştu.
Karaman’da yaşanan cinsel istismar olayıyla ilgili de konuşan Başçı, “Geçtiğimiz hafta mecliste uzun tartışmalar yaşandı. Tabii ki cinsel istismar kim yaparsa yapsın lanetlenmesi gereken bir olaydır. Ama Karaman’daki şahıs üzerinden bir vakıfa operasyon yapılamaya çalışılması çok çirkin bir olaydır. Bu olayı büyütmeye ve vakıfın üzerine atmaya çalışan Kılıçdaroğlu, önce kendi çevresine baksın” diyerek sözlerinin devamında ağır ithamlarda bulundu.
365/Aykut Kaya

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum